Jump to content

AK47

Medlemmer
 • Content Count

  1518
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

134 :)
 1. Jeg vurderer å kjøpe spillet, men leser at det er mye juks der, og derfor også ikke beste tilbakemeldinger på Steam. Samtidg er det for tiden også mye kritikk mot drop og crash i spillet. For øvrig er vel PUBG og eksemepelvis Fortnite to ganske forsjellige spill, selv om begge er i Battle-Royale-sjangeren. Det blir som å sammenligne Civilization og Bloons, som begge også kan kalles strategisjangere.
 2. Etter mye fram og tilbake med kundesupport ser det ut til at vi fant en løsning på å få tilgang til GeForce NOW, boksens høydepunkt. Her er fremgangsmåten du må gjøre, om du kjøper en brukt NVIDA Shield TV: Du kontakter kundesupport via denne lenken. Du bør da ha enhetens serienummer klart (forenkler en god del om du har det før du starter). Du finner den under innstillinger, øverst til høyre når du er inne på Shield-boksen. Kundesupport vil helt sikkert spørre om kvittering (ber deg sende som vedlegg i chatten), men fortell at du har kjøpt brukt, noe som ikke er uvanlig. Da forstår de, og sier det vil la seg løse likevel. I forkant av chatten bør du også være logget inn på http://account.nvidia.com, så sparer du tid. Etter å ha logget inn går du inn på Technical settings. Videre velger du Shield Settings-> go to About -> merk av og godkjenn Send Feedback to NVIDIA. Når du er i kontakt med kundesupport får du beskjed om å skrive inn en saksnummer, via Shield-boksen, der du sender tilbakemeldinger til kundesupport. Her velger du Topic «NVIDA customer». Det er her du skal skrive inn saksnummeret som du får av kundesuopport. Når det er sendt, får du en bekreftelse etter ca et døgn om at du nå har tilgang til Geforce Now - gratulerer
 3. Etter mye fram og tilbake med kundesupport ser det ut til at vi fant en løsning. Her er fremgangsmåten du må gjøre, om du tar over en NVIDA Shield TV: Du kontakter kundesupport via denne lenken. Du bør da ha enhetens serienummer klart (forenkler en god del om du har det før du starter). Du finner den under innstillinger, øverst til høyre når du er inne på Shield-boksen. Kundesupport vil helt sikkert spørre om kvittering (ber deg sende som vedlegg i chatten), men fortell at du har kjøpt brukt, noe som ikke er uvanlig. Da forstår de, og sier det vil la seg løse likevel. I forkant av chatten bør du også være logget inn på http://account.nvidia.com, så sparer du tid. Etter å ha logget inn går du inn på Technical settings. Videre velger du Shield Settings-> go to About -> merk av og godkjenn Send Feedback to NVIDIA. Når du er i kontakt med kundesupport får du beskjed om å skrive inn en saksnummer, via Shield-boksen, der du sender tilbakemeldinger til kundesupport. Her velger du Topic «NVIDA customer». Det er her du skal skrive inn saksnummeret som du får av kundesuopport. Når det er sendt, får du en bekreftelse etter ca et døgn om at du nå har tilgang til Geforce Now - gratulerer
 4. Omsider løst, se fremgangsmpåte i neste innlegg under Et av salgsargumentene for NVIDA Shield TV er tilgang til spill-streaming med GeForce Now. Når du kjøper en slik boks følger det med en engangskode. Jeg har en anskaffet en slik brukt boks, og har vært i kontakt med kundesupport for NVIDA. Der får jeg beskjed om at GeForce Now IKKE kan brukes på min boks, som er kjøpt brukt - fordi tidligere eier har aktivisert sin GeForce Now-kode. Naturlig nok. Ok, du kan fortsatt bruke Netflix, HBO etc - men ønsker du å bruke boksen til det den markedsfører seg som, altså GeForce Now - ikke kjøp brukt. Dette vil si at du heller ikke får solgt en brukt fullgod NVIDA Shield TV når du en gang ønsker å oppgradere til en nyere versjon. Dette er meldingen du får om du kjøper en brukt NVIDA Shield TV og forsøker å bruke GeForce Now:
 5. Ser at det er flere småsuspekte steder man kan kjøpe produktnøkkel for å få tilgang til lukket beta for GeForce Now. Har kontaktet kudnesuport, uten å få svar. Det provoserer meg at NVIDA Shield TV selges med GeForce Now, når det kun er tilgjengelig for noen som er mer heldige i «lotteriet»
 6. Prøver Nvida Shield TV her nå, men noe av det som er høydeunktet, og grunnen til at jeg prøver dette, har man ikke tilgang til..!!? Har laget en Nvida-konto. Ble bedt om at jeg er satt på venteliste for en Beta-versjon. Får følgende beskejd med Nvida Shield TV-boksen når jeg prøver GeForce Now: NVIDA-kontoen din har ikke tilgang til GeForce NOW for bruk av denne appen. Leser at folk venter månedsvis for eventuelt å få tilgang. Er dette tilfelle er Apple TV 4K bedre alternativ.
 7. Hva koster det å streame spill? Betaler man for full pakke, eller enkeltspill? Ser at man også kan bruke Steam. Vil det si at man eksempelvis kan kjøpe PUBG på Steam, og spille med streaming med boksen? Løsningen virker jo egentli veldig genial, og dette må vel være fremtiden, om det er så bra!
 8. Ser sånn ut: https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/mediaspiller/NVIDSHI16GBRE/nvidia-shield-tv-4k-fjernkontroll Men jeg er ingen ekspert på Nvida, ennå. Vurderer seriøst å erstatte Apple-TV gen. 4 (uten 4K) med Nvida som har 4K, i stedet for ny Apple-tv.
 9. Har lest litt mer om den nye og den forrige versjonen med 4K. Har liten erfaring med Nvida Shield TV, men ut fra hva jeg har forstått har det ikke mer praktisk betydning enn ny fjernkontroll og at det er oppskalering til 4K. Med en god 4K-tv som trolig også oppskalerer bedre enn boksen (og dobbelt opp er unødvendig), blir det egentlig ganske meningsløst, og kan gå for forrige versjon med 4K. Tar jeg feil?
 10. Nye NS allerede hos Komplett: https://www.komplett.no/product/1144949/gaming/spillkonsoller/retrokonsoller/nvidia-shield-tv-pro?offerId=KOMPLETT-310-1144949 (på lager i november)
 11. Det var et godt tips, kan være verdt å vente i så fall
 12. Jeg vurderer Nvidia Shield med 4K som et alternativ for Apple-TV (den jeg har nå er uten 4k). Men vet ikke om det jeg forstår ut fra hva jeg leser er for godt til å være sant. Så kanskje dere kan svare på det spørsmålet, og et par til om Nvidia Shield. Er det sånn at hvis man ikke har en god gaming-PC kan streame spill fra servere? Altså gode PC-spill, uten dyr maskin? Kan disse da brukes med mus og tastatur i tillegg til gaming-controllen som kan kjøpes? Er det i dag tilgjengelige apper som NRK, Sumo og HBO (ser at siste var savnet tidligere i denne tråden). Tenker på denne, som eksempelvis koster 2195 på Elkjøp, NVIDIA SHIELD TV 4K + fjernkontroll.
 13. Takker for mange gode svar. Før jeg bestemte meg for TV-en var jeg innom Power og så på en annen. Foran meg sto en som hadde valgt TV, sto klar til å betale. Da han fikk vite at det kostet 1200 kroner for at den nærmest ikke skulle være ubrukelig, gikk han. TV-en til fem lapper sto igjen. Har bestilt kalibrerering denne gangen, men vurderer da å bruke angreretten, og si i fra at jeg ikke ønsker kalibreringen. Selv om det var 20 prosent rabatt med DNB Mastercard. Føler meg rett og slett litt lurt
 14. Jeg var innom Power i helgen. Der forteller de ved TV-kjøp at TV-ene ikke er kalilbert, og at det derfor er nødvendig at de gjør det. Prisen er vel ca 1200 hvis jeg ikke husker feil. De påstår ganske hardnakket at det er nøvendig, selv om jeg føler jeg er over gjennomsnittlig interessert i teknikk, lyd og bilde. Er det virkelig tilfelle, at TV-ene kommer ut av fabrikk så dårlig kalibrert? Og at Power tar seg godt betalt for slik kailibrering? De påstår også at utstyret de har lisens til å bruke koster 25 000 i måneden, og derfor er dette en oppgave vi andre kan klare. Om det har noe å si, er TV-en det gjelder LG 65" 4K LED TV 65SM9010PLAAEU - link
×
×
 • Create New...