Gå til innhold

6600gt xfx eller gainward?


iCodden

Anbefalte innlegg

Hei jeg sendte inn mitt nvidia fx 5900 fordi det var noe galt med viften.

Jeg får nytt hadde sakt at jeg ville bytte det i et xfx nvidia geforce 6600gt men får bytte det i et Gainward GeForce 6600GT 128MB GDDR3 AGP, "Ultra/1960 XP" ViVo/2xDVI, Retail!

 

Er det en fordel eller er det ikke bra?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det sto "Ultra/1960XP" i mailen fra pcutstyr men jeg vett ikke jeg.

Noen sier gainward korte har ram som tilsvarer ddr2 isteden for ddr3 stemmer det?

Hørt at vifta bråker mindre på gainward sitt stemmer det xfx har høyere clock hastighet en gainward sitt men det er vel bare til og clocke gainward sitt?

Lenke til kommentar
kan godt være, men det er mye mer feil med gainward kortene.

bare søk så skal du se. jeg ville kjøpt pow jeg. de har veldig gode kort!

De er da greie de, problemet du tenkte på var vel med en underdimensjonert kjølevifte eller noe hvis jeg husker rett som gjorde at de ble overopphetet. Men dette er for lenge siden

Lenke til kommentar

Merkelige påstander..At Gainward lager dårlige kort..Folk sier de har ddr2 istedenfor ddr3..At de har dårligere klokkehastigheter enn andre kort..Vel å merke har det vært en del problemer med 6800LE, det betyr ikke at ALLE andre Gainward kort er dårlige. Gainward produserer gode kort på lik linje med andre produsenter..Når det gjelder klokkehastighet på minne og core er Pine XFX og Gainward ganske like der..XFX er dessverre kjent for veldig bråkete vifteløsninger..Tilbake til Gainward..De har DDR3 minne og det står det er DDR3..Gode fifteløsninger (dog noe bråkete på 6800GT/U kortene)

 

Edit: Og når det er snakk om at Gainward er mye dyrere enn andre kort stemmer ikke helt. Spørs hvor du kjøper kortene. Hvis man tar 6800GT så er det jo flere plasser XFX, ASUS, CLUB3D, MSI er dyrere..De fleste plasser er XFX og Gainward likest i pris..

Endret av nikhuse
Lenke til kommentar

Jeg fikk mail fra pcutstyr.no og de sa at jeg måtte legge på mellomlegg for og få xfx korte så da fikk jeg heller gainward av samme produsent som jeg hadde på det gamle korte og det er bedre det for det er jo samme type kort uten om at produksenten er den samme.

 

Er ikke det bare mye bedre og ikke betale noe enn og legge på mellom legg for xfx korte?

Lenke til kommentar

da ville jeg tatt gainward kortet, å satasa på at du fikk et uten feil.

 

men dere som sier at gainward er så fantastisk. les litt rundt på skjermkort forum, så skal dere se at det er den produsentens kort, det er flest klager på. Men jeg sier ikke at gainward er dårlig, jeg syntes bare at noen burde fortelle deg at det har vært en del feil med gainward korta i det siste. men er det feil på det, sender du det jo bare inn og får et nytt.

Lenke til kommentar
jeg ville holdt meg langt unna gainward! søk litt på forumet her, så ser du at det er gainward kortene det er mest problemer med. skjønner ikke hvorfor folk fortsetter å kjøpe de.. de er dyre og dårlige! nesten som liste-pop :tease:

Har tydeligvis hatt mange Gainward kort selv du, siden du vet så mye om dette. :no: Har selv hatt 4 forskjellige Gainward kort opp gjennom tidene, alle har fungert som en drøm!!!!!! :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...