Jump to content

TDK

Medlemmer
 • Content Count

  2743
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About TDK

 • Birthday 11/23/2004
 1. Jeg har problemer med at min ps3 ikke finner vårt trådløse nettverk hjemme. Den er kjøpt i Usa, og fungerer fint når jeg bruker kabel fra ruter til ps3, men finner ikke det samme nettverket trådløst. Er litt kjipt å trekke kabel igjennom hele huset, så hadde vært konge om noen vet om dette er pga noen usa innstillinger eller noe lignende?
 2. Det er en mulighet, men husk at pc'en tar inn trådløst nettverk alle andre steder enn hjemme. Og alle andre pc'er funker helt normalt på nettverket hjemme, hvis du ser bort ifra at Playstation 3'en vår faktisk heller ikke finner noe nettverk. Hvor kan man isåfall finne denne kanalinnstillingen?
 3. Hei, har en laptop, en HP pavillion dv2, rimelig ny, med windows vista. Den får inn det trådløse nettverket hos dama, og alle andre steder helt fint, men hjemme er det ingenting. Den finner ikke nettverket om jeg så setter pc'en ved siden av ruteren. Alle de andre pc'ene i huset fungerer på nettverket, både på XP og Vista, og Iphone også. Hva pokker kan være galt? Er det noen innstillinger som kan gjøre at pc'en ikke finner nettverket? Jeg har også et SMC USB nettverkskort liggende, som jeg brukte til en stasjonær pc før. Prøvde å innstallere dette på den bærbare, noe som heller ikke ga noe resulatat. Den dukket opp som nettverkskort, men fant ingenting. Det medfølgende SMC programmet sa bare at det ikke fant noe nettverkskort, så det var ihvertfall ikke til noe hjelp. Har noen Wifi eksperter noen tips til meg? Noe obvious som jeg har oversett?
 4. Ingen som har noen svar på dette? Da får jeg vel levere inn saken til support da...
 5. Problemet er jo at jeg ikke kommer inn i windows. Er jo umulig å komme inn på kontrollpanel i det hele tatt, når jeg ikke kommer til login-skjermen en gang! Noen som har en løsning for å komme inn i windows og komme forbi oppdateringsskjermen manuelt?
 6. Den stod å holdt på i noen timer, så føler at tiden ikke løser dette problemet. Er det noen måte å komme forbi denne oppdateringsskjermen, for å kunne fjerne innstalleringen av oppdateringen?
 7. Hei, har en laptop av merket HP Pavilion dv2-1040eo. Helt ny, bare 3 uker gammel. Den har Windows Vista med alt av antivirus osv installert. Igår restartet den seg for å innstallere noen windows update greier, og når den kom til steg 3 ble den bare stående på 0%. Etter 5 minutter står det at den avslutter, og så restarter den seg, og kommer til akkurat samme "steg 3" bilde der den står på 0%. Der fortsetter den å stå og går i en uendelig loop. Har prøvd å starte den i sikkerhetsmodus, uten at det endret noe. Hadde et lignende problem med Norton Antivirus når vi innstallerte det, da det allerede var innstallert en prøveversjon av programmet. Da stod det at den avinnstallerte den gamle, for å så restarte seg. Når den da startet igjen, kom det akkurat det samme, at den skulle avinnstallere den gamle, for å så restarte seg. Det gikk i en uendelig loop det også. Måtte inn å fjerne den gamle manuelt fra kontrollpanel for å fikse det. Men med dette problemet kommer man ikke inn til innloggingsskjermen en gang, noen som har tips for å fikse dette problemet? Takker for svar! Hilsen Benjamin
 8. Batteritiden blir jo endel bedre om du slår ned lysstyrken på skjermen og slår av 3g
 9. Heisann, min gamle bærbare jeg fikk i 1. klasse på videregående begynner å bli møkkatreg, og jeg føler at jeg trenger en ny pc til studietiden. Den jeg har nå har 1,6ghz celeron prosessor, 512mb ram, og 30gb harddisk. Det sier vel nok Jeg har omtrent 5000kr å bruke, og vil gjerne ha en best mulig pc til denne prisen! Den skal ikke brukes i noen stor grad til spill, så killer-skjermkort og slikt er ikke nødvendig. Vil gjerne ha god lagringsplass, over 100gb helst. Sålenge den har god prosessorkraft og minnekraft nok til å bruke mange programmer samtidig, og kjøre normale windowsprogrammer fort trenger jeg ikke noe mer enn det. Skjerm og tastatur er det jo kjekt om holder god standard også, om det er mulig i en slik prisklasse Fant denne, vet ikke om den er et godt alternativ? http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=360405 Håper på hjelp av noen som er litt mer kyndige enn meg her, mine datakunnskaper har gått litt i glemmeboka det siste årene
 10. Var ihvertfall en test i Motorsykkelbladet BIKE, der de kjørte en Lamborghini Gallardo mot en MV Agusta F4 1000, på racebane med proffe racesjåfører. Der vant motorsykkelen med 10 sek på en runde på 1,5 min.
 11. Hva er S7 og S greiene alle snakker om? Jeg har bare A, B og C løpsklasser jeg? Får man S når man vinner alle på ABC, eller er det noe som kom i den nyeste updaten som jeg får error på? Kjøpte spillet på vanelig PS Store, ikke noe japan shit
 12. Heisann! Har seg sånn at min mor sin pc med AMD64 3200+ prosessor og Gainward 6800GT har sagt takk for seg. Hovedkortet har vistnok røket etter hva han som skulle reparere den sa. PC-en har hovedkort (tror det heter et eller annet med MSI K8T Neo eller no) med Socket 754, og har en AGP 8x port. Såvidt jeg skjønner er AGP for lengst byttet ut med PCI-Express, og Socket 754 er litt foreldet. PC-en kostet 18000 for et par år siden, så det er litt kjipt å bare kaste den. Jeg vil gjerne få den til å funke igjen billigst mulig. Har lett litt etter nytt hovedkort, men har ikke funnet noe. Hvis noen har et brukt et, eller finner det på en nettbutikk, skrik ut! smile.gif Hvis hovedkort av samme type ikke finnes, må jeg få tak i et nytt hovedkort som gjør kostnadene minst mulig. Jeg må vel da både ha nytt hovedkort, prosessor og skjermkort, med mindre det finnes overganger for Socket 754 og AGP - PCI Exp.? Hvis noen kunne hjelpe meg med disse problemstillingene hadde det vært flott smile.gif Mvh TDK smile.gif
 13. Ble postet i feil forum, flyttet posten til Hjelp til kjøp og salg hoveddelen
 14. Var det noen ulemper med 60gb versjonen, eller er jeg heldig som fikk kloa i en?
×
×
 • Create New...