Gå til innhold

Hvilken mp3spiller har du? Har du hatt?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 5 måneder senere...

Har hatt et par mp3spillere ja. Først fikk jeg en mp3spiller fra mamma fordi hun kjøpte den for å spille av radio på en busstur, og hadde ikke bruk for det mer (hun hadde ikke musikk på pcen, og hadde en radio hjemme (hun glømte den bare før denne bussturen, og dermed kjøpte hun en mp3spiller som var det eneste de hadde i nærheten). Den var jeg fornøyd med, helt inntil den sluttet å fungere. Batteriet varte plutselig bare i 10-15 minutter, så da ble den kassert. Det skjedde forøvrig etter at søsteren min hadde lånt den :hmm:

konkl_pic.jpg

 

Før jeg ble kasserte den andre vant jeg Packard bell audiokey på et dataparty jeg var på, og likte denne bedre enn den gamle. Det var derfor søsteren min fikk den. Dessverre ble denne stjelt rett etter jul, så den var bare i bruk et par måneder (oktober-januar).audiokey.jpg

 

Jeg gikk lenge og brukte min K700i som mp3spiller av og til, samt at jeg lånte brukte en gammel cdspiller som kunne spille av mp3 en stund og gikk mye uten musikk :cry:. I begynnelsen av juni kom mamma så hjem med en sak fra Clas Ohlson, en mp3spiller med 128mb minne som var ødelagt når den ankom. Den kunne brukes, men hadde store problemer med korrupte filer og diverse problemer med filoverføringen. Faktisk var både min og søsteren min sine ødelagt når vi fikk dem, med samme problemene. Derfor dro jeg på clas ohlson i Trondheim og fikk en tilgodelapp. mp3spilleren hadde forsåvidt en skjerm som bare viste bare sangnummer og tid, ikke hva sangen som ble spilt av het.

mp3spilleren fra Clasern ser forsåvidt slik ut:

381206_X_2004-07-06_102731.jpg

 

Nå har jeg en Creative muvo med 128mb minne siden disse kostet 250 kroner på elkjøp og jeg ikke hadde nø annet, men den har søsteren min fåt kjøpt for 200 kroner siden jeg kjøpte en annen ganske kort tid etter at jeg kjøpte muvøn (ikke skjerm og lite minne førte til at jeg kjøpte en annen).

0.jpg

 

Den nylig har kjøpt er en creative zen touch med 20gb lagringsplass, og jeg elsker den :love:. Liker designet (litt stor, men den kan bæres) og grensesnittet, pluss at den har god plass til all musikken min. Pappa kjøpte en ipod photo 60gb samtidig, og det er litt morsomt at creative hadde lagt en kjempeflott sak for å beskytte den eller feste den til beltet (en slags veske) med til sin spiller som kostet under 2000, mens apples luksusvariant til nesten 3500 kroner var uten. Deres veske måtte man kjøpe til over 300 kroner.

zen-012.jpg

creative_zen_touch_pg.jpg

 

Herr Brun

Lenke til kommentar

Startet med en Creative D.A.P. Jukebox. Spilleren var god den, men den led av dårlig batterikapasitet samt at den mildt sagt var enormt stor.

27909.jpg

 

Gikk deretter over til en iriver spiller med 256mb:

 

B00008N6VM.16._AA260_SCLZZZZZZZ_.jpg

 

Iriveren har jeg den dag idag. Den er helt glimrende i bruk og har en fantastisk batteritid. Syns dog at 256mb begynner å bli litt lite plass. Har derfor planer om å kjøpe meg en ny spiller. Har ikke bestemt meg for hvilken.

Lenke til kommentar

Tror jeg liker Creative ganske godt! Iallfall hadde jeg denne i et par måneder: Creative MuVo TX 128MB

a_3.jpg

(https://prisguiden.no/produkt/33122)

som jeg fikk av faren min til jul, men så greide min kjære mor å kjøre stakkarsen i vaskemaskinen og dermed med litt hjelp fra konfirmasjonspengene å kjøpte lekkerbiskenen: Creative Zen Micro 5GB

main-prod10795_1_61_3.jpg

(https://prisguiden.no/produkt/22395)

som BURDE komme imorra, ellers får en viss nettbutikk høre fra meg.. :)

Gleder meg som bare det til jeg får den! Har selvfølgelig kjøpt den i knall lime-grønn:

zenmicro10795-green_1_1_61.jpg

Er den ikke søt? :love:

Lenke til kommentar

Min første MP3-spiller ble anskaffet for et par dager siden.

iPod Photo, 60GB, for kr 2600,- (helt ny, kjøpt i utlandet).

Har ikke fått utforsket den noe voldsomt enda, men det lover bra. Valgte denne på grunn av kvalitet og design.

Selv om den veier litt mer enn andre spillere, var det mitt helt klare førstevalg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...