Gå til innhold

Harware.no teamet - stopper negative weberfaringer


Anbefalte innlegg

Nå kutter vi rævkyssinga, ok? Det er det siste vi trenger. Man har rett til å være skeptisk, og ikke naiv som du tydeligvis er.

1- Så lenge jeg ikke kysser ræva di så kan du drite i hvem sin d er...

2- Vi? Hvem er vi?

3- Man har like mye rett til å ha tillit.

4- Paranoid og Naiv er akkurat like ille....

 

Det lyser jo lang vei. Han drar jo det bare ut av luften uten å basere det på noe.

Orker ikke quote ørten sider med ditt og datt bare for å gjøre et poeng. Og om du hadde lest hele posten slik -noen- har gjort så hadde du sett at jeg luftet en mening tidligere som sier tydelig hva jeg mener.

 

Som tidligere nevn i tråden: det er alltid noen som liker å smiske for og legimitere seg med de der oppe.

Er dette noe du ville gjort? Om det ikke er det, hvorfor skulle du mistenke andre for å gjøre det? Og hvilke grunner/hensikter skulle jeg ha for det?

 

Og det er irriterende at slike morroklumper skal forsøke å bortforklare våre berettigede skepsis med slike meningsløse gledesutbrudd.

Omentrent like irriterende som at surpomper og konspirasjonsteoretikere skal komme med klager og negative komentarer omkring vår berettigede tillit uansett hvor de trår.

Og når ble gledesutbrudd meningsløse?

 

Som sakt tidligere så har Hardware.no min fulle tillit.

Høres kansje naivt ut, men har aldri opplevd noe negativt fra dem, så derfor har jeg ingen grunn til å tvile på dem heller.

det der var jo en salig smørje. vet ikke helt hvor jeg skal begynne (eller hvor du har begynt, for å være ærlig), så jeg tror jeg lar den stå ukommentert så får folk dra sine egne konklusjoner... :whistle:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Greit inso, du klarer å få meg til å svare deg selv om jeg var på vei i seng.

Selvsagt, men han tilfører ikke akkurat noen troverdig ballast eller noe nyttig i tråden nettopp bortsett fra det faktum at han liker å kysse ræv og fordelene det medfører i livet.

Nok en gang kommer du med ubegrunnede anklager mot ham, når du anklager han for å like "å kysse ræv". Hvis du leser hans svar til deg forklarer han at han har argumentert for seg tidligere i tråden. Det er også lov å ha en generell tiltro til noen. Jeg er likevel enig i at posten hans ikke tilfører noen nye fakta i saken, men det gjør heller ikke 95% av de andre innleggene her.

 

Jeg vet ikke hva du har kommentert før, men hvis du går dyyypt i deg selv tror jeg du vet hva jeg mener.  Men vil bare ikke innrømme det for å beskytte denne stakkars naive karen som tross alt betingelsesløst står på deres side.

Dersom du ikke leser mine svar til deg lurer jeg på om det er noen vits i at jeg er våken nå i det hele tatt. Jeg trenger ikke "gå dyyyypt i meg selv" for å skjønne hva du mener. Jeg ser at du er uenig med han, og mener innlegget hans ikke tilførte tråden noen nye fakta. Det er måten du angriper han på jeg ikke liker. Nok en gang omtaler du personen på en negativ, grunnløs og tidvis sterk måte, det synes jeg du skal slutte med hvis du vil bli tatt seriøst.

 

Nei, men det som irriterer er måten han skriver dette på.  I denne tråden er det endel urovekkende faktorer vi forsøker å komme til bunns i.  Det  Og da er det siste vi trenger den vanlige gjengen SSRI-hippier som kommer og flooder med kommentarer av typen "jeg synes de er bare kjekk og snill og grei jeg, og jeg stoler på dem og det burde alle andre her og gjøre!"...  Er jo bare tomme ord, hva tilfører han diskusjonen?  Han backer jo ikke dette opp med noe som helst.  Det er bare noen rørende strofer fra hans naive sinn.  Og så er det den holdningen at vi resten av gjengen bare bør ta oss en bolle og stole blindt på dere vi også.  SPAR MEG.  Da kan lese noe annet og lage sin egen thread.

 

Nei, jeg synes ronndi sa det godt:  rørende naivt!

Igjen, jeg er enig i at hans post ikke tilførte nye fakta. Din fulstendige svartmaling av ham som en naiv "rævkysser" er likevel bare uhøflig, unyttig og useriøs. Det er heller ingen som ber dere stole blindt på oss. Jeg gjentar meg selv nok en gang, alle har rett til å mene sitt i denne saken. Dere står alle fritt til å velge om dere vil tro oss på vårt ord eller ikke.

Lenke til kommentar

På tide å stenge tråden?

Føler at hw.no har greid å komme fram med et godt nok svar, utover det så kan vi kverulere, konfabulere og fantasere så mye vi vil men vi kommer neppe fram til noe nytt utover det som har blitt diskutert til døds i denne tråden.

 

Derimot har vi begynt med direkte drittkasting noe som ikke hjelper her, ber derfor om at en av moderatorene stenger denne tråden til ting roer seg ned og vi kan fortsette diskusjonen på et saklig nivå, noe jeg ikke føler behov for i og med at jeg føler at jeg har fått godt nok svar.

Lenke til kommentar

:nei:

 

Her blir 150.000 meiet ned av en bølge å dere går helt av hengslene for at en webshopp som har kjempe god kontakt med oss, svarer på mail osv osv benytter seg av en ny løsning tidligere en noen andre.

 

Det er jo ikke noe å ordne en gang for det er alleredet ordnet. Tror Netshop har fått nokk smekk på fingrene nå til at det svir til neste milenium, så jeg tror ikke dere behøver å være engstlige for at dem skal gjøre slike feil igjen

Lenke til kommentar

På tide å stenge tråden?

Føler at hw.no har greid å komme fram med et godt nok svar, utover det så kan vi kverulere, konfabulere og fantasere så mye vi vil men vi kommer neppe fram til noe nytt utover det som har blitt diskutert til døds i denne tråden.

 

Derimot har vi begynt med direkte drittkasting noe som ikke hjelper her, ber derfor om at en av moderatorene stenger denne tråden til ting roer seg ned og vi kan fortsette diskusjonen på et saklig nivå, noe jeg ikke føler behov for i og med at jeg føler at jeg har fått godt nok svar.

 

Fy fader da er vi igang igjen :wallbash:

 

Malvado; om tråden skal stenges er ikke opp til deg, bare gå og les en annen tråd hvis du ikke liker denne. For selv om vi er mange som er uenige med deg gidder vi ikke opprette en post for å si hvor vi står. Denne saken er ikke ferdig diskutert, og dette er et diskusjonsforum, ergo vi fortsetter uansett hva du synes.

 

Og det gjelder deg også simalation.

Endret av ~inso
Lenke til kommentar

Inso : Hovedproblemet er at det blir ikke tilføyet noe nytt til tråden uansett hva du kommer med, de fleste fakta er nå lagt fram og Knatten + Amund har kommet med offisielle standpunkt til hw.no , utifra dette så ser det ut som det har blitt gjort en menneskelig feil.

 

Hva er da hensikten med denne tråden? Å kaste skitt på Netshop + hw.no eller å få en oppklaring i denne saken?

Regner med at trådstarter ønsket å få klarhet i situasjonen , ikke at denne tråden skulle utvikle seg til det rene gjørmebadet der enkelte deltakere ikke bare kommer med usakeligheter men også oppfører seg på en ganske teit måte.

 

Nei for min del steng tråden når som helst i og med det ikke kommer noe nytt på bordet, men selvsagt åpne tråden når dere kan komme med det som mangler av fakta.

Endret av Malvado
Lenke til kommentar

Hmm, fasinerende hvor mange, inkl meg selv, dette fengsler sånn midt på natta :p

 

Har fulgt denne saken hele veien og kommet frem til følgende:

 

1. Denne tråden er nå på ville veier av all drittslengingen mellom brukerne av Hw!

2. Selvsagt ligger det mange ubesvarte sp.mål om "kontakten mellom Hw og netshop", men som Hw selv har sagt nå utallige ganger...dette blir sjekket opp i morgen, og til den tid: Vent på svar fra de!

 

Regner med Hw kommer på banen i morgen med klare svar på hvordan guiden håndteres, og OM de har sterkere bånd til noen butikker enn andre.

Dette er svar som ønskes tydelige svar på, iallefall fra meg som bruker av guiden og de tester som blir gjort!

Lenke til kommentar

Dette er noe av det meste geniale innlegget jeg har lest i denne tråden. Og den fortjener å bli postet igjen!

 

 

alDoz Skrevet: 24/01/2005 : 18:09

 

Hvor mange forumbrukere trengs for å skifte en lyspære?

 

 

1 til å skifte pæren og skrive ett innlegg om det

 

14 til å dele sine opplevelser i forbindelse med skifting av lyspærer og hvordan det kunne vært gjort på en annen måte

 

7 til å advare om farene rundt skifting av lyspærer

 

27 til å peke på stave/grammatikkfeil i innlegg om skifting av lyspærer

 

53 til å skjelle ut de som peker på stave/grammatikkfeil

 

41 til å skjelle ut de som skjeller ut de som peker på stave/grammatikkfeil

 

6 til å argumentere om det heter ´lyspære´ eller ´lys pære´

 

nye 6 som skjeller ut de 6 foregående

 

2 fra ´bransjen´ som hevder at det heter ikke lyspære, men ´lampe´

 

15 allvitere som påstår å ha vært i ´bransjen´ og som sier at det er helt OK å si lyspære

 

156 som sender mail til moderatorene og krever at lyspære-posterne blir bannlyst fra forumet

 

109 som sier at ´dette er ikke et lyspære-forum, vennligst fortsett denne diskusjonen på et slikt!´

 

111 som forsvarer posting av lyspæreinnlegg siden ´vi alle bruker jo lyspærer´

 

306 som diskuterer hvilken metode som er best for å skifte lyspærer, hvilket merke lyspærer som er best, hvor man kan få kjøpt disse og hvilke skifte teknikker som passer best for de enkelte

 

27 som legger inn internett adresser hvor man kan se eksempler på lyspærer

 

14 som hevder at internett adressene var feil og som legger inn de korrekte

 

12 som melder seg ut fra forumet fordi de ikke takler lyspære diskusjonen

 

4 som sier ´har vi ikke nettopp vært igjennom denne diskusjonen?´

 

13 som sier ´prøv å søke på Google før du poster dumme innlegg om lyspærer´

 

1 nytt medlem som svarer på det orginale innlegget og starter diskusjonen på nytt....

 

 

 

Noen som kjenner seg igjen?

 

Jeg bøyer meg i støvet og håper flere leser igjennom denne en gang til før de poster igjen.

Endret av ReVoX
Lenke til kommentar

sorry, men jeg tviler sterk på at hw kommer med en god forklaring til oss på hva som har skjedd i guiden, i slike tilfeller før ble det som regel bortforklart i det uendelige, og konkret svar kom sjelden. (tenker igjen på en viss artikkel)

 

Men egentlig synes jeg det hjelper lite hva de sier, glippen har allerede skjedd, og hvis det kommer noen forklaring må vi vel bare godta den, uten at noen av oss kan fastslå hva som egentlig var fakta i saken.

 

Jeg må si meg enig med ~inso i at det er ganske provoserende med folk som til stadighet skal leve i en rosenrød verden og føle trang til rævslikking så fort de har anledningen, men ~inso du går jo litt langt i dine angrep synes jeg.

Lenke til kommentar
Ser Multicom leser tråden.

 

Så, har dere tilgang til en slik database?

Svaret er nei. :no:

Denne muligheten til forhåndsgodkjenning eksisterer per dags dato ikke for oss, eller hw.no har ikke informert oss tilstrekkelig om dette.

Personlig ser jeg ikke den helt store nytten av spesialordningen Netshop har. Publiseres det usannheter der vil det sjeldent ta mer enn et par dager å få ordnet opp i saken.

 

Hans F.

litt utenom, må bare dra ut noe fra side 6 her.

Hadde en heftig krangel med multicom og hw.no ledelse om godkjenning av en erfaring jeg skrev (uten at vi skal gå inn på innholdet)

Det jeg husker best med saken var at multicom fikk tilgang til min erfaring og endre utfall før den ble lagt ut.

 

Så likferd kommenterte noe lignende.

 

multicom dere sitter vel ikke å lyver?

 

 

Dessuten, å si at hw.no er 100% nøytral uten noen råtne epler er vel like dumt som å si at høyre ikke mottar penge støtte fra næringslivet ;)

Endret av slackies
Lenke til kommentar

Som sagt, jeg mener at dette er et uavhengi forum(trodde jeg) å da må alle erfaringer som VI som brukere poster bli publisert, om vi sier noe feilaktig osv er det VI som må stå til ansvar for dette, butikken burde ikke få lov til å gå å sensurere noe SELV om det er feil!(Siden levrandørene ikke har noe som helst med dette forumet å gjøre) Er det bare meg som mener det?

Lenke til kommentar
Som sagt, jeg mener at dette er et uavhengi forum(trodde jeg) å da må alle erfaringer som VI som brukere poster bli publisert, om vi sier noe feilaktig osv er det VI som må stå til ansvar for dette, butikken burde ikke få lov til å gå å sensurere noe SELV om det er feil!(Siden levrandørene ikke har noe som helst med dette forumet å gjøre) Er det bare meg som mener det?

det jeg også mener med unntak av utskjelling. så blir det opp til hver enkel å vurdere erfaringen hvor sakelig den er.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...