Gå til innhold

Hvilket OS bruker dere og hvorfor?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Win98, fordi jeg tar meg ikke råd til å kjøpe XP Pro :wink:

 

Har brukt den samme kopien av Win98 siden 1997 nå, og jeg er forsåvidt ganske fornøyd med tanke på krasjefrekvens og ustabilitet. Det eneste må være alle de rare feilmeldingene som kommer hvis en ikke reinstallerer det med jevne mellomrom.

 

Er nesten blitt litt skeptisk til XP etter å ha lest her på forumet. Folk har jo trøbbel med spill på XP omtrent hver dag. Jeg bruker jo PCen stort sett til lyd/spill/internett, så jeg vet ikke helt...

Lenke til kommentar

Siden jeg har AMD, og Windows har annonsert at XP fortsatt ikke er helt stabilt med AMD kjører jeg nå Win2k SP2. Har kjørt XP en gang i blant, men jeg faller liksom ikke helt for det. Det funker ikke helt bra. Det gjør derimot Win2k. Går stabilt som ei klokke, og det er akkurat så avansert som jeg vil ha det.

 

Ellers kjører jeg RedHat 7.3 på en Linux-boks som vi deler nett, og kjører ftp-server på. Dette fordi Linux skal være enda mer stabilt enn Windows, og fordi jeg hadde lyst til å lege meg litt med linux :eek:)

Lenke til kommentar

Windows 98SE Norsk, fordi det er det nyeste Operativsystemet som går på min pc (->gammel), det er ganske stabilt og et ålreit OS jeg har lite problemer med. Før hadde jeg Windows 95, som forøvrig ble levert med maskina, men jeg må ærlig innrømme, at selv om det helt klart er raskere enn 98SE, så hadde det fryktelig mange mangler, bugs og dårlig designete ting, som var til stor aggresjon. Det gjorde de noe med i Win98SE, derfor byttet jeg til det. I tillegg kjører jeg Caldera OpenLinux 3.2 (husker ikke helt nummeret bak..), som også er et bra OS til sine ting, men som blir mer som eksperimentering. Dagligdagse ting gjør jeg på Win98SE.

 

mvh

 

André.

Lenke til kommentar

Bruker XP, men er ikke fornøyd! Har for d meste hatt ME, men d suger! 98 er best, men modemet mitt virker ikke der! Å W2k får jeg ikke til å instalere for jeg trenger en diskett for raid'en eller.no...? jeg kjører jo ikke raid da. Kanskje litt off topic, ,men kan noen hjelpe meg litt der??

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...