Gå til innhold

opensky

Medlemmer
  • Innlegg

    141
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

opensky sine prestasjoner

90

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tosk. Dum du er gud bedre. Glad det finnes få av deg. Tror du hasjlukt som går inn til naboer liksom skal være greit? Bruk hue ditt litt. Trådstarter har helt rett øye for øye tann for tann.
  2. Da syntes jeg du skal ta en kikk på Finn.no, gå inn på vanlig boliger til leie (mellom 40-60kvm) som er konkret utenfor storbyene men ikke for langt unna storbyene heller. Da vil du se at det er dyrest i storbyene, fortsatt alt for dyrt utenfor storbyene, og billigst (men fortsatt for dyrt) i gokk der svært få ønsker å bo med lang vei til alt. Et lite høl utenfor en storby har gått opp flere 1000,- i husleie på kort tid, nå er sånne steder dyre som bare det også. Norge er ikke underbefolket i det hele tatt! Og i forhold til hva, skau og natur det kunne vært bygget i? I forhold til landets bruksareal? I forhold til andre land, på samme eller større størrelse? Om noe så har vi alt for mange her. Det er ikke uvanlig at nye annonser som kommer får 60+ favoritt trykk innen en uke fordi det er knapt om leiligheter. Det bygges heller ikke en dritt noe sted. Leser du ikke avisene?
  3. Nå ja, det tror jeg du burde legge fram konkrete kilder på (Nei, ikke Google-søk) fordi det er ikke min oppfatning i det hele tatt. Men at norge trenger arbeidskraft er jeg meget enig i.
  4. USA hadde ingen intensjon om å bli med i første verdenskrig, ikke andre heller fordi de så hva dette kostet etter første verdenskrig. USA ble nådeløst angrepet av Japan og som du sier, eller insinuerer, da våknet dyret. Hvorfor skulle USA blande seg inn når det ikke angår dem? Trump kommer aldri til å trekke USA ut av Nato fordi det er «big business» for USA å være en del av alliansen bla. hva det salg av våpen angår og økonomisk fortjenester. Som du vet, Trump sier mye rart… du husker kanskje «veggen» han skulle bygge? Nudler og Asiatisk mat spises det forøvrig enorme mengder av i USA. «Ping-pong» som du kaller de kommer heller aldri med slagstøvler på Amerikansk jord, selv om du sikkert skulle ønske det. USA bryr seg om forpliktelser, og det som konkret angår dem (naturlig nok). Trigges artikkel 5 er de der, tro du meg. Forøvrig gøy at du er 80+ år som husker Pearl Harbor 🤭
  5. Tenker Sverige eller Danmark selv etter hvert. Evnt. varmere strøk. Ut skal jeg ja. Skjønner at folk drar, permanent.
  6. Hvis du først skal sitere, kan du gjøre det med riktig skrevet engelsk og sitere utsagnet riktig også? Om jeg ikke husker feil er det: «So you’re telling me there’s a chance?» Det er i hvertfall riktig måte å si det på, med kontekst.
  7. Fra Iron Maiden - Wasted Years: "So, understand, don't waste your time always searching for those wasted years. Face up, make your stand, and realize you're living in the golden years." Som betyr at ikke se deg tilbake og tenk at du har kastet bort årene. Men ta et standpunkt for hva slags liv du ønsker deg, ta ansvar, og få det til å skje. Du lever dine beste år nå, og har mange gode tiår foran deg, mange.
  8. Kanskje du er problemet ikke personen som ønsker å ha på seg parfyme?
  9. Hvorfor skulle dette bry noen her? Tror du er på feil forum.
  10. Fint det ordnet seg for deg selger, skulle bare mangle. Jeg tenker at hvis en kjøper noe, uansett hva det er, og det er et gammelt produkt som virker på dagen man kjøper det er det ingen garanti for at det virker dagen etterpå, så man kjøper det "as is" altså at det virker i dag og det virker som det skal, i dag. Slike ting burde kjøpere være inneforstått med. Det sier seg selv at nyproduserte produkter gjerne holder i flere år kontra eldre produkter som kan ha vært mye brukt samt sett tidens tann. Jeg syntes absolutt kjøpere skal være, og de er kanskje det også, klar over dette like mye som selgere skal være ærlige på de eventuelle feil/mangler som er. Kjøpte nylig et eldre produkt som var svin dyrt når det kom men som nå er 2. generasjons (men fortsatt dyrt) ikke ett sted i annonsen sto det at den ene volum knotten var slarkete noe som selger fullt ut må ha visst da knotten justerer volumet generelt. Funksjonaliteten er der, men hvem vet hvor lenge denne knotten varer før jeg må fikse den (en sikkert lett fiks). Poenget er at slik er det gjerne med eldre produkter. Være det seg bil eller elektroutstyr eller annet. Jeg syntes "Selges som det er" er en fin måte å si på at det virker i dag, 100% funksjonalitet, men jeg kan ikke garantere hvor lenge dette produktet vil vare for deg som kjøper og jeg gir herved full informasjon om feil/mangler på produktet, om noen.
  11. Jeg hadde slått opp. Her er det mer enn én varsellampe som blinker, i hvertfall hos meg. Til hennes forsvar, og i grunn ditt også, dere er veldig unge og mye av dette er kanskje vanlig om dagen. Jeg ville ikke investert for mye følelser i henne, hun er nok slik som dette og slik du skriver.
  12. Beklager, men å ta dette innover seg eller å bruke det som sammenligning går bare ikke altså. Overalt i verden er det slik som dette du beskriver, det skal faen ikke angå trådstarter som har det kjipt. Voks opp og hjelp din neste. Bitre dust.
  13. Skal prøve å holde dette kort, og moderators om dette er under feil kategori flytt gjerne tråden. Mitt spørsmål er: hvor går definisjonen på menneskelig frihet for utøvelse av musikk? Jeg har spilt gitar i over 20 år, aldri fått noe klager. Jeg flyttet nylig til en toppleilighet hvor jeg fort fikk både nabo under mot meg (enda jeg hører deres støy, prat, baby som gråter om natten så jeg våkner - ikke klaget på dette) samt styret i mot fordi jeg synger og spiller gitar. Jeg bor i en av Norges 3. største byer, hvor det er støy fra 4 felt bilvei rett utenfor, oppusning tid til annen, andre som spiller dunk-dunk musikk. Jeg har en liten 15 watts gitarforsterker hvor jeg har slått ned lav-frekvensen så mye at det går utover min tone og er påpasselig at det ikke er til sjenanse. Hva mer kan jeg gjøre? Venter på svar fra styret, jeg ga de noe å tygge på vedrørende Norsk lov.. Jeg har delvis levert min oppsigelse for jeg orker ikke mer, alle fortjener en følelse av å leve i sitt hjem. Aldri fått noen klager andre steder.
×
×
  • Opprett ny...