Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Smerte! Fått regulering. :(


Khalifen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Klipp den av med avbitertang, det har jeg gjort utallige ganger. Når det er så kort tid til du har time gjør det heller ingenting. Hvis dette skulle skje en gang du ikke har time før om lenge, må du bare ringe og si at du må få time med en gang, eller gå på tannlegekontoret så fort som mulig.

Lenke til kommentar
Jeg har fått reggis pga. at bittet mitt er skeivt, men jeg har klart å bite av den bakerste delen sånn at ståltråden stikker i kinnet mitt. Jeg har heller ikke time før på tirsdag.  Vet noen hva jeg kan gjøre for å ikke få vondt av ståltråden?

Jeg føler med deg :cry:

Fikk du ikke med sånn voks da? Bare å feste det i enden av ståltråden som stikker ut. Hvis ikke, så funker det med tyggis også :yes:

Lenke til kommentar

Regulering er da vel ikke så galt er det da? Har aldri hatt det selv, men synes ikke det er teit på noen måte. De som synes det er teit er bare idioter selv.

 

Skal du ha reguleringen lenge da? For du kommer til å være takknemlig etterpå!

Hadde en i klassen som fikk en gammel-tier mellom tennene!

Hun hadde regulering i en tid og etterpå så bittet utrolig flott ut!

Lenke til kommentar
Har aldri sagt noe om at jeg synes reggis er teit osv. (selv om det er j**lig plagsomt til tider)

Grunnen til reggissen er at bittet er skeivt og hvis jeg ikke har den på vil jeg kanskje få muskelknuter osv.

Hva er muskelknuter? :dontgetit:

 

Den fremste fortannen min nede er kommet bakom de to tennene som er på siden av den (litt trangt? :p ), slik at den stikker 1,5-2 mm innover i kjeften, de ytterste sidekantene ligger inntil baksiden av tennene på siden.

Jeg merker absolutt ingenting og den plager hverken meg eller de andre tennene noe som helst, er det da noe vits i å stresse med regulering?

Lenke til kommentar

Stakkars deg. Regulering ser ikkje bra ut, det er det berre å innsjå. Stålstrengar på tenna er ikkje kult. Men når du er ferdig med det blir alt so mykje betre! Tenna dine føles med ein gong mykje glattare, og du får so flotte tenner at du går og beundrar dei i speilet etterpå.

 

Sjølv måtte eg trekke 4 tenner (2 oppe og 2 nede), for so å ha streng oppe og nede i eitt og eitt halvt år. Og flesteparten av dei som har streng må ha streng bak tenna etterpå. Det må du ha i opptil fleire år, men denne er langt ifrå so irriterande. Eg hadde desse i 3-4 år. Men no er eg ferdig, og kjem aldri til å angre på at eg hadde det. Av og til kan det vere eitt smertehelvete (etter stramming og slikt), men det går over før du veit ordet av det.

 

Og når det gjeld streng som dett av, so er det berre å klippe av med det du har.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...