Gå til innhold

Lumatron 27" LCD TV til 7995 kr på Obs!


Anbefalte innlegg

Lumatron 27" LCD TV til 7995 kr på Obs!

 

Er denne noe å satse på?

 

Hvilket merke er egentlig Lumatron? Jeg kunne ikke finne noe fornuftig om det på nett. I hvertfall ikke noe mer info om LVD TV'n. Merket høres rimelig jalla ut. Særlig med tanke på at det allerede finnes et frima som heter Lumatron som ikke selger annet enn belysningsprodukter.

 

Er det noen som vet noe mer om denne? (Bortsett fra at det kanskje 1-2 eksemplarene de hadde sikkert er utsolgt?)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Kjøpte meg en sånn nå og kan ikke si noe annet at jeg er kjempefornøyd med den.

En kamerat ta meg jobber på Obs og han snakka på at de hadde sjekka litt opp om den. Og han sa til meg at han trodde det er Philips LCD panel i den. Pluss at fjernkontrollen er helt maken til Philips sin. Jeg synes faktisk TVen likner Philips sin i utseende også. Jeg garanterer ikke for dette men fjernkontrollen er i allefall helt maken til Philips sin. Og det er ikke så mange fabrikker i verden heller som lager LCD paneler heller så alt i alt så tror jeg ikke at dette er et tilfeldig sammentreff! Jeg sjekket litt priser på andre TVer i forkant av handelen og dette tilbudet er i allefall under halvparten av andre konkurrenters priser i tilsvarende TVer på samme størrelse. Må innrømme at jeg var litt skeptisk selv når jeg sparte over halvparten i forhold til en annen TV. På Obs! avdelinga hos meg i Ringsaker så hadde de fått inn 10 stk og alle forsvant i løpet av en dag! Har fått litt inside information om at Coop hovedlager i Danmark har gått til innkjøp av et ikke lite betydlig antall TV'er! Så tilbudet kommer nok ganske snart igjen til de som ikke kjøpte i denne omgang! :)

Lenke til kommentar

Det var gode nyheter. Skal sjekke ut specs osv på philips sin for å se om den er bra. (gambler på at det er samme innmaten).

 

Jeg kan forsåvidt nevne at de fortsatt hadde den på lager på Obs Lade i Trondheim sent på fredag (2 stk fremme i butikken)

 

Dagens juletilbud på HW.no er heller ikke så verst. 12.000 kroner på Gigashops.no for en 32" LCD fra Orion.

Lenke til kommentar
  • 2 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...