Gå til innhold

Hvordan lure kjerringa


Anbefalte innlegg

Jeg må bare komme med tipset mitt som pleier å fungere i 99% av tilfellene...

 

La oss si du skal kjøpe et kamera som koster 6k.. Så sier du rett ut til dama at du ønsker deg og skal kjøpe det kameraet. Så spør hun om pris, da sier du 13k. Skal love deg hun blir driiiitsur, men avbryt pent med å si at du tulla og det koster _bare_ 6k. Det høres så mye mer billigere ut enn hvor ille det kunne vært.

Anbefaler å prøve det. :)

 

Edit: vet det er en gammel tråd, men den BURDE leses igjen. :)

Endret av _Xander
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For en ustyrtelig morsom tråd, bra den ble vekket til livet for jeg hadde ikke lest den.

Syns noen burde systematiser disse viktige opplysningene og lage en guide. :!:

 

Er i kjøpemodus for et par nye objektiv som jeg overhode ikke kan forsvare ut fra rasjonell tankegang og fornuft.

Øyner her et håp. :p

Lenke til kommentar

Når jeg skulle kjøpe DSLR så holdt det bare å vise frem et bilde tatt med vårt gamle kamera og et tatt med kompisen sitt DSLR.

(At det bildet som var tatt med det gamle, var nedjustert litt, sa jeg ingenting om)

Ble sendt ut dagen etter, for å kjøpe DSLR!! :p

 

Nå er det dama som driver å maser om 42 toms plasma, så hun sitter vel å leser den tråden for å finne ut hvordan hun skal lure meg. :thumbup:

Lenke til kommentar

Genialt tema....

Har lært mæ til at man ikke slår hardt ned på enkle ting som parfyme til 400,-

Eller la ho få bestæmme kordan hele ræstn av huse/Leiligheta skal se ut bare du får ha bigg ass stereo å tv i stua :) Self. tilkobla en "htpc"...

Eller at tråløst internætt må man ha fordi da slipper ho å sitte aleina å surfe!! Man fortælle jo ikke at den egentlie grunnen e at du skal chat`e me kompissa mens du sitt å kreste kabel...

 

pick your battles :cool:

Lenke til kommentar

Hmm.. har noe av det samme problemet hjemme med mamma. Pappa har nå lovet familien et nytt hjemmekino anlegg til 30 000kr. Jeg er selvfølgelig heeelt enig i det, og det er broren min også. Vi har derfor hjulpet litt til å plukke ut diverse saker og ting som kan ta seg bra ut ;)

 

Problemet er jo da mamma. Hun syntes ikke at vi trenger noe nytt tv. Det gamle TVet funker jo bra det. Problemet er bare at det er 10 år gammelt, fjernkontrollen virker knapt, og vi har bare antenne. DVD spiller og anlegg er fremmede saker her hjemme.

 

Må også nevnes at mamma er litt minimalisktisk, så det skal bli vanskelig å få igjennom dette, men må pushe litt på pappa :) tror det skal gå :)

Lenke til kommentar
Det eneste jeg trenger er å gi henne en skikkelig orga***

Da har jeg fritt spillerom i godt over en uke etterpå.

Det skjer tydeligvis ikke så ofte hvis det er så big deal når det først skjer :p

Hehehe... man skulle tro jeg bet meg selv i leggen der :D

 

Cluet er det jo å bruke det taktikkmessig... gir du det henne for ofte funker det ikke like bra når det gjelder sånne ting (topic) ;)

Lenke til kommentar

Duverden, hadde jeg gjort noe slikt måtte jeg ha sovet på verandaen et par års tid. Husvaranen er ikke tam, og hadde ikke funnet seg i noe slikt.

 

Men på alvor- jeg vil ikke ha det slik. Tror det er mye verre for begge om man er "mann i eget hus" enn om at man har det slik at man kan spøke litt om at en som mann ikke fritt kan kjøpe seg alt leketøyet man har lyst på.

Endret av CastorFiber
Lenke til kommentar

Jeg brukte følgende taktikk på surround forsterker over en periode på et halvt år. Jeg startet med en til 10k, fant nye til 18k, deretter 25k og 30k. Underveis sa jeg hva som er såå mye bedre og hvorfor vi må ha dette. Deretter sa jeg, vet du hva det er ikke verdt å betale 30k, det blir for mye penger og gikk ned til 18k og da var det ei som smilte stooort.

 

hehe festlig tråd

Lenke til kommentar

Gøy tråd, det skal være sikkert! :D

 

Personlig har jeg ikke akkurat noe taktikk når jeg skal handle, men hvis det er noe til overs etter at det nødvendige er kjøpt/betalt: regninger, mat, forsikringer, studielån osv osv så har vi begge ganske fritt spillerom til å bruke resterende av pengene på ting vi vil ha. Så felles ting man trenger kommer før personlige ting.

Lenke til kommentar

He he... Artig lesning her :)

 

Vil bare også belyse at ting også går andre veien...F.eks hvordan min bedre(?) halvdel prøver seg på idotiske metoder for å få kleskjøpet sitt til å høres billigere ut.:

 

"Det kostet kun 199kr" Kan de ikke bare si 200 spenn og bli ferdig med det.. Neida, her skal verdens eldste reklame triks benyttes til det siste..

Lenke til kommentar

føler ikke at jeg har så veldig behov for å lure noen jeg heller. jeg har hatt lyst på enda en effektforsterker og cdspiller (litt off topic i akam forum, men men). For min del synes jeg det er dyrt (10000 for forsterker og 15 for cd spiller) og vil heller spare pengene til seilbåt - men hun sier : "jaja, det hadde jo vært kjekt med noen som matcher forsterkerene vi allerede har....."

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...