Jump to content

Shimano

Medlemmer
 • Content Count

  2241
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Dette var jo både ubrukelig og tregt. Sorry folkens, dette gidder jeg ikke å bruke tiden min på. Vi sees vel en gang.
 2. Teoretisk ytelse er en ting, men det hjelper jo fint lite med en toppspesifisert spill-pc når så godt som ingen spillprodusenter lager spill som utnytter den teoretiske ytelsen fullt ut. På konsoller derimot så lages jo spillene nettopp for å dra mest mulig nytte av de tilgjengelige mulighetene. Jeg tror f.eks. det blir ganske lenge til det kommer et bilspill på PC som ser like bra ut som Project Gotham Racing på Xbox 360. Heh, selv Forza på den 'gamle' Xboxen som jo er flere år gammel har jo ikke en eneste konkurrent grafikkmessig på PC.
 3. Jeg hadde et tilsvarende tilfelle for noen år siden der den begynte å tikke og 'henge' så snart den hadde vært i bruk et par minutter. Den var ikke stabil i det hele tatt, men ting forverret seg opplagt når den ble varm. Jeg la selve harddisken i vinduskarmen med åpent vindu (fremdeles tilkoblet PC'en) og fikk i løpet av et par forsøk hentet ut all data fra den. Det må legges til at det var et par kuldegrader ute når jeg gjorde dette, så kjøleeffekten var bra. Hvis problemet er at den feiler når det blir varmt kan det bli en lang prosess å redde data hvis du må kjøle den ned på andre måter før hvert forsøk; det tar ikke lange tiden før en iskald disk er gjennomvarm.
 4. På den annen side så er det likt for alle (tenker her på Live) - det ville jo vært rimelig urettferdig om noen spilte med med mus og tastatur mot folk som bare hadde en vanlig kontroller. Og nettopp det er jo styrken når de gjelder konsoller og multiplayer; alle har samme hardware og stort sett samme utstyr. Det er ingen som kan jukse til seg urettferdige fordeler ved å tweake systemet sitt eller ha überfett tilleggsutstyr som gir fordeler. Med andre ord så er det faktisk hvor god du er som avgjør.
 5. Det er flere titler jeg har lyst på, men nummer 1 på lista er nok PGR3
 6. Det forsvinner inn i tunnellen
 7. MS har da bra brukerstøtte de. Jeg tror dog jeg ville tenkt meg om sånn ca 100 ganger før jeg installerte en beta-lignende oppgradering av hele OS'et som denne uoffisielle SP3 er.
 8. Nikon D70 m/Sigma 18-50 @ 18mm Blender 8, lukker 1,5 sekund.
 9. Definitivt den raskeste og beste til stunts o.l. Det står alltid en parkert i skuret ved der du kan skipe båter ut av San Fierro.
 10. Jeg gjorde det. Flere ganger. Med bare b*llsh*t og oppdiktede navn og adresser (men tilsynelatende 'ekte info') hver gang
 11. Sjekk vedlagte screenshot av en mail som dumpet inn i postkassen min Ser jo relativt seriøst ut (bortsett fra et par håpløse skrivefeil) og det faktum at Hotmail selvfølgelig reagerer på avsenderens ID (hvor mange andre e-postprogram gjør det montro...?). Fulgte linken for moro skyld siden den var sendt til en adresse som aldri har hatt noe å gjøre med min PayPal-konto, og jammen kom man ikke til et skjema der man skulle fylle ut (hold dere fast...) Social security number, e-post-adresse, passord til eposten(!!), kredittkortnummer, kode til kredittkortet, førerkortnummer, navn og adresse +++. Tonnevis med personlig informasjon med andre ord. Det skremmende er jo at ganske mange (flere av de jeg jobber sammen med f.eks. - dette er folk som klikker på popup'er fordi 'den sa at maskinen ikke var sikker og jeg vil jo ha en sikker maskin'...) sannsynligvis ville ha fylt ut hele greia hvis de hadde hatt en PayPal-konto som de var redde for. PS: Domenet linken førte til var selvfølgelig ikke et paypal-domene men et som lignet. Og gjett hvem det sto fake-registrert på: 'thugs of america inc' <- LOL!
 12. Kom rett inn på første forsøk nå jeg.
 13. Hvis du ikke kan fly så la for all del være. Det er få ting som er mer irriterende på et lag enn folk som vraker ting gang etter gang. Øv deg offline først!
 14. Helt enig. Men det kan være kjekt å tilby noe i tillegg til Visa så klart. Bare vær obs på at det fort kan bli kostnader av kunder som ikke gidder å hente oppkravssendingen sin osv. Tror ikke jeg har kjøpt noe på nett uten å bruke kredittkort på mange år; jeg forventer at en nettbutikk har denne muligheten. 2,5% fra eller til på prisen gjør lite fra eller til for meg; det er jo kun snakk om 25 kroner i forskjell pr tusenlapp faktisk.
 15. Du får et miljø der alle har headset. Du får en venneliste. Mulighet til å legge igjen beskjeder til vennene dine. Ekstra levels og annet materiale. Mulighet til å hente replays o.l. for å se hvordan de beste kjører en bane i f.eks. Forza. Ymse statistikker; moro å se hvordan du er på verdensrankingen. Det holdes jo innimellom offisielle konkurranser o.l. Og alt dette uten å måtte logge inn og styre med et eneste tredjepartsprogram - alt bare funker i motsetning til på f.eks. PC der man i beste fall har halvparten av spillerne på voice i et multiplayerspill. Mye av dette er ting som koster betydelige summer å drifte for et par millioner brukere. I tillegg er jo Halo2-statsene f.eks. helt rå i sin detaljgrad. Visste du at du kan hente statistikk for hver eneste runde du noensinne har spilt på Halo 2 - med grafisk fremstilling av hvor du sto og hvor du ble skutt fra osv? Og i Live for 360 blir det jo enda mer fokus på nedlastbare demoer, filmklipp og andre løsninger som f.eks. Gotham TV der du kan se PGR3-løp live i forbindelse med f.eks. store turneringer, for ikke å snakke om hva Microsoft sannsynligvis kommer til å levere av multimedia over Live etterhvert...
×
×
 • Create New...