Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvordan utføre knebøy...

 

Rip er søt:)

 

Tøft av han å filme løft og legge det ut på youtube, hvor det blir analysert sønder og sammen. Jeg er f.eks veldig overrasket over hvor raskt han utfører repetisjonene, spesielt de første. Ikke at jeg sier det er feil, jeg trodde bare han ville tatt det saktere.

Lenke til kommentar

Det er ikke noe problem å bruke litt fart, så lenge det ikke betyr at man mister kontrollen over teknikken.

 

Ingen som har sagt at Rip gjør noe feil, og hvis noen hadde sagt det, så har vel Rip mer kompetanse enn dette forumet her tilsammen, så da er man fort på tynn grunn.

 

Men det er likevel interessant, han er tydeligvis ikke så interessert i den eksentriske fasen av løftet, i forhold til andre treningsteoretikere.

Endret av Kevlar
Lenke til kommentar

Ingen som har sagt at Rip gjør noe feil, og hvis noen hadde sagt det, så har vel Rip mer kompetanse enn dette forumet her tilsammen, så da er man fort på tynn grunn

 

Kan vel nevnes at kompentanse betyr ikke automatisk at man gjør det rett.. Jeg kan teorien bak kosthold og alle baseløft, men springer fremdeles rundt med 20% fett og mindre-enn-100% utførelse..

 

Ang videoen synes jeg han var litt langt fremme med overkroppen, ellers bra løft! :) Noen som vet hvor mye?

Lenke til kommentar

Da kan man heller spørre seg hva som er "rett". Rip har vært konkurrerende styrkeløfter i 10 år, og bokstavelig talt skrevet boka når det gjelder knebøy.

 

At du syns han er langt fremme med overkroppen når han løfter low bar skal jeg ikke kommentere utover at jeg er uenig :)

Lenke til kommentar

Da kan man heller spørre seg hva som er "rett". Rip har vært konkurrerende styrkeløfter i 10 år, og bokstavelig talt skrevet boka når det gjelder knebøy.

 

At du syns han er langt fremme med overkroppen når han løfter low bar skal jeg ikke kommentere utover at jeg er uenig :)

Du tror vel ikke at knebøy har eksistert lengre enn dette? For det ville vært uhørt...

Lenke til kommentar

Thaiboksinga kunne du vel ha gjort i Norge og brukt pengene på proteinpulver?

 

Er nå litt forskjell på å trene her i Norge, sammenligna med å trene hos noen av de beste fighterne i Thailand. Får ikke akkurat to økter på 2-3 timer hver dag her, og ihvertfall ikke uten alle distraksjoner i hverdagen.

 

Proteinpulver har jeg uansett råd til ;)

Lenke til kommentar

Er det flere som sliter med strake markløft her inne? Har prøvd meg på det flere ganger og til og med fått hjelp av instruktører, men jeg klarer bare ikke å bøye meg 90 grader framover. Klarer bare halvparten og da stopper det opp. Jeg er ikke noe myk i det hele tatt så kan dette ha noe å si? Og har dere evt. noen tips om å bli mykere? Ganske pinlig, blir fortsatt ertet nede på treninsstudioet :roll:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Axby2kEH

Litt knekk i knærne, så kommer det etter hvert. Det er uansett ikke en essensiell øvelse, så det er bare å kjøre på med vanlige markløft i mellomtiden ;)

Lenke til kommentar

Føler denne... denne.. øvelsen tar mest arm enn rygg. Takker for bidraget, det er ikke det fredrik, men jeg hadde håpet på noe mer konkret.

 

Chin ups og pull ups taes daglig. Føler meg ikke merkverdig mere stram i ryggen for det.

 

Liggende rygghev, trenger du å legge til vekt kan du holde noe tungt med armene strekt ut foran deg.

 

Wow :D Hørtes spennende ut!

 

Hvordan tar jeg et liggende rygghev, da?

Lenke til kommentar

Nevnte tidligere i tråden at jeg vurderte å begynne med stronglifts 5x5. Dette ble ikke noe av, fordi jeg ikke følte programmet var noe interessant for min del. Bare meninger og følelser jeg har rundt trening som påvirker mitt syn på det, altså.

 

Men nå har jeg bestemt meg for å begynne med benk, ettersom jeg fikk en positiv opplevelse i dag, når to kompiser drev med det. De hadde bare en vanlig treningsøkt, men i dag skulle det også makses i benk. Og siden de har trent det aktivt lenge, ville de selvfølgelig at jeg skulle makse i benk, bare for moroskyld. Sånn siden jeg ikke har benka før. Og jeg tok faktisk 62,5kg, noe som virkelig ga meg et lite kick, ettersom jeg trodde resultatet skulle være mye verre.

 

Er ca. 1,75 høy, og veier vel et par og 60. Har bare trent i overkant av et halvt år. Har noen et godt tips til et benkeprogram jeg kan putte inn i treningen min? Ikke noe der kosthold må være ditt og datt, for når det kommer til det, så spiser jeg kun vanlig. Lunsj, middag, div. mellommåltider, kveldsmat. Og jeg klarer meg meget bra med dette.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...