Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er såpass problem for meg med løshuden jeg har fått på magen at jeg prøver hva som helst..så en skje "god gammaldags knust fesk" om morgenen og kvelden ( jeg tar 3x1000mg kapsler om dagen, men 2 skjer i tilegg har ihvertfall ikke negativ effekt, de som har sikkelig peiling på dette får rette meg hvis jeg tar feil :blush: )

Samt resten av vitamin-suppa.

 

Jeg skal ikke gå ned mer enn det jeg har nå, målet siste halve året har vært og holde vekta men har gått litt mer ned på den tiden. Men jeg skal ikke ned et hekto til nå.

Ligger mellom 21.80 og 22.20 i bmi og veier til vanlig om morgenen rndt 86-87kg alt ettersom hva man har fortært dagen før.

 

For jeg vet det og holde vekta er en viktig ting for og få huden til og stramme seg..jojo er fyfy så det gjør jeg alt for og unngå, noe jeg har klart hittil.

Lenke til kommentar

2 skjeer tran om dagen utgjør vel en plass mellom 50 og 100 kcal så det er minimalt hvor galt det er :p

 

Men kan ikke du skrive litt om hva du har slags kosthold og stats på kropp og sånt? Det er en del her inne som har bra peiling så lenge de får litt info å gå på.

 

Okey, får tørre og være ærlig da :blush:

 

Angående stats skulle jeg ønske jeg var der jeg var før ryggen knakk, da hadde jeg noe og skryte av..hehe

Nå er jeg 198cm høy, prøver og ligge rundt 22.90 og 22.00 i bmi pluss 2kg opp og ned i slingring pga. væske i kroppen osv.

Gått ned 70kr på litt over 2 år ca. kanskje litt lengre.

Så har et problem med løshud..noe jeg aldri trodde jeg skulle si.

 

Jeg skulle egentlig begynne med vekter igjen nå, men skal begynne på en kur som kanskje kan fjerne en nyre og lever-sykdom jeg har.

Er en ganske brutal kur så trening i studio må jeg gå utifra ikke går og har fått beskjed om, men såklart hvis jeg er superheldig og det ikke blir så ille så begynner jeg med vekter snart igjen. Realistisk så skjer det om 6 til 12 måneder..spørs type av sykdommen jeg har. Så skrap-løfting blir det, men ikke da jeg ville.

 

Så nå går jeg en time om dagen, tar arm-hevinger til jeg ikke klarer mer, kne-bøy( bare for og holde teknikken ), froske-bøy( man setter albuene på knærne så det blir som en merklig form for knebøy ) og så sit-ups til jeg ikke klarer mer.....Dette gjør jeg egentlig bare for og få litt aktivitet, er ALTFOR lite.

 

Tips på tunge hjemmeøvelser så rop ut:)

 

Så er det kostholdet, siden jeg ikke får trene som jeg vil ennå så lever jeg veldig minimalistisk. Er livredd for og gå opp igjen, jojo er no-way skal skje. Så jeg lever vel på ca.1500 kalorier om dagen. riskaker, havregryn, god morgen youghurt.

GMY er frokosten, sliter med den biten siden jeg går på ganske tung medisin som gjør at jeg føler meg skampu.. av hele landslaget når jeg våkner, men nå spiser jeg faktisk frokost før jeg tar noen av medisinene mine.

Men så dette ikke blir så langt, kostholdet mitt er ræva.

Jeg vet utmerket hva slags mat som er sunn og hele pakka, men med en gang jeg ikke har sikkelig trening så blir jeg livredd.

 

Jeg føler meg litt der at jeg spør snart noen som i motsetning til meg som har litt vett og sette opp en "diett".

For sånn som det er nå så risikerer jeg og ødelegge forbrenningen.

 

Hvis noen har tid og gidder å kanskje hjelpe meg litt i rett retning så bare spør og jeg skal svare dønn ærlig.

 

 

og skrive kosthold osv. sånt nå blir latterlig siden jeg har et kosthold som enkelt går ut på og ikke gå opp samme fa..

Anorextisk!

 

Uansett Doofenschmitz, takk for de tipsa du kom med. Tran blir kjøpt i morra.:)

 

 

Edit: Beklager det psykatriske lange innlegget her :blush:

Og gjøre noe kort er vist ikke i min ordbok.

Endret av Amanita Muscaria
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Les hva du skriver! Selvsagt er det ingenting galt om du løfter vekten opp fra gulvet, men JEG! gjør ikke det.

 

 

Det jeg lurer på er hvorfor DU ikke gjør det(i innlegget der du kalte meg en tosk virket det ikke en gang som du vurderte muligheten for å starte med stangen på gulvet, kun at du brukte en benk fordi det ikke var mange nok bøy-rack). Hva er det som får deg til å bruke utstyr ment for andre øvelser som en støtte, slik at du slipper å løfte vekten opp fra gulvet?

 

Jeg prøver rett og slett å forstå hva som foregår i hodet på personer som for eksempel curler i powerracket. :)

Å curle i powerracket er noe helt annet enn å ro. Man ror med 2,5x vekten av hva man curler med. Dessuten er en rett stang ingen god ting for håndleddet når det kommer til curl. Nok et latterlig eksempel. :)

Dessuten har jeg aldri sagt at det er et problem å løfte fra bakken, gjør det selv om det ikke er noe annet ledig.

Tror du burde få sjekket ditt eget hode før du skal begynne å analysere andres.

 

Jeg er enig i at det ikke er behagelig å curle med rett stang, men det endrer ikke det faktum at mange fortsatt gjør det.(Noe som egentlig er irrelevant i denne diskusjonen). Du har fortsatt ikke svart på hvorfor du ikke løfter stangen opp fra bakken dersom du kan unngå det, men jeg antar at det er fordi det er mer behagelig?

 

EDIT: Man bruker mer vekt når man ror enn når man tar curl ja, men du bruker vel betraktelig mindre enn i markløft uansett? For meg spiller det i hvertfall liten rolle om jeg skal løfte opp 50 kg. eller 100 kg. så forslaget var kanskje ikke så latterlig likevel? Dette gjelder selvsagt ikke dersom man er dverg (kortvokst) og grunnet alt for korte armer kan ro med vekter man sliter med i mark.

Endret av benchmeister
Lenke til kommentar

Hei. Denne uken har jeg løpt tre ganger. i en halvtime - en time. Jeg er lite fornøyd med øktene mine ettersom jeg stopper altfor ofte og har en dårlig rytme. Jeg er også svært lite bevisst på om jeg spiser/drikker før trening. Har noen noe tips?

 

Hva bør jeg spise/drikke først? Hvordan kan jeg finne en bra joggerytme når jeg ønsker å øke kondisen min (har OK kondis)

 

Setter pris på alt egentlig.

 

God Helg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...