Gå til innhold

Skumleste film dere har sett?


trolltolv

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Sjønner ikke hvorfor folk synest The Grudge er skummel, jeg så den å skvatt ikke en gang en gang, blir mer redd når katta til postmann pat har rota seg opp i et tre eller noe

Ja, The Grudge var dårlig.

Men så den japanske i ett mørkt rom på hybel åleine på natta med hodetelefoner, da blir man skremt. Men som dere sikkert veit så har folk ulike nerver holdt eg på å si :p Forskjellig smak, nett som noen har analhår og andre ikkje :thumbup:

Lenke til kommentar

Skummleste filmen jeg har sett er blairwitch project, men det tror jeg har mye med stemningen å gjøre. Så den med et seriøst surround anlegg på lan engang. I et gammelt samfunnshus som knirket over alt. Og hele bygget var mørkt med lang avstand til do å diverse. Det er mange år siden nå, men har fortsatt ikke sett den igjen. Men så liker jeg heller ikke skrekkfilmer! hehe

Lenke til kommentar
Har denne Dorain Gray noe sammenheng med han udødelige karen The League of Extrodinary Gentleman? Udødelig helt til han ser bildet av seg selv?

Jepp, husker jeg ikke feil var det en Oscar Wilde novelle. Filmen jeg så var fra 40 tallet. Avsluttningen på filmen hvor vi fikk se hvordan bilde hadde forandret seg med tiden, satt støkk i et lite barn!........

Lenke til kommentar

Alien er noe av det verste jeg har sett. Faktisk.

 

Det er noe med det at de er alene i et svært romskip, med mange korridorer, mot et vesen de ikke vet noe om, og deretter blir de drept, en etter en. Helt fra begynnelsen i filmen, får jeg den jævlige følelsen av at alt ikke er som det skal, og det HATER jeg. Vanskelig å forklare, men for meg er det helt jævlig å se akkurat den filmen! Har sett mange av de filmene som er nevnt, men Alien slår alle. De andre i serien er ikke så skumle, men akkurat den første der, er helt forferdelig!

Lenke til kommentar
Saw var en bra film, men vil dere virkelig kalle den en skrekkfilm? Skummel var den jo ikke.. Vil nå påstå den er mer thriller enn skrekk. Eller va tyckar ni?

Begynner å bli en stund siden jeg så den, men mener å huske den var litt skummel en gang eller to. Vil heller kalle den en thriller enn en skrekkfilm sånn som du.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...