Gå til innhold

Half-Life2 cracket allerede!


Anbefalte innlegg

Jeg testet en cd-key som jeg fant på nettet og den funket. Men jeg skal kjøpe spillet imorgen.. har ikke lastet d ned da....

Jeg lurer på om jeg kan skifte cd-key med original da?

Viss det var den cd-key'en som følger med mitt spill i morgo, våkner du opp en natt med meg stående over deg med et rødt brekkjern klar til og knuse kneskåler!

det er uoriginalt som sagt..

umulig å spille online med det!

Peace and Love man, treng ikke å true meg :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Etter å ha lest noen forums og litt irc kanaler så ser det ut som det er en gruppe som har klart å få til en working game, men den skal vist nok ha hatt noen bugs, som kan fikses med en patch... det som er det morsomme med dette er at noen har klart å spre rykter om at patchen er et virus. Hehe. stakkar alle som desperat prøver å laste det ned. Hva skal dere gjøre. lol Senest i morgen tidlig vil det vist forekomme en ordentlig release.

 

håper jeg ikke har brutt noen forum regler nå. har ikke nevnt noen cracker grupper eller hint til hvor det kan finnes, så jeg tror jeg har mitt på det tørre. De som vil, klarer vel å finne det selv.

 

Husk: kjøp spillet.det gjelder!

 

Edit:Leif

Endret av Slefve
Lenke til kommentar

Ja jeg skal faen ikke ha noe kluss med online gaminga mi når det gjelder HalfLife 2. Skjønner ikke at folk gidder å mase med det crack-opplegget i det hele tatt. Spillet koster 299,- - og har man ikke råd til det kan man egentlig bare legge seg.

 

Det tok meg forresten under et kvarter og låse opp filene etter å ha installert det. Ser ikke helt problemet der heller. Dette var rundt klokka 16.00, så mulig pågangen hadde gitt seg litt. Men Valve har gjort en j****************************vla bra jobb med dette spillet her. Det er egentlig så godt som perfekt på mange områder.

 

*spille mer i morra*

Lenke til kommentar

Den cracka versjonen som er ute og går fungerer visstnok, men spillet henger seg opp etterhvert. Når det gjelder alle andre poster som har med Valve og steam og gjøre, så må jeg bare få lov til å si at Valve er så inn i gampræva latterlige når de faktisk TROR de har kapasitet til å håndtere alle som vil laste/aktivere spillet gjennom steam. Slik linjer finnes knapt noen steder i verden.

Har enda ikke kjøpt spillet, men hadde jeg kjøpt spillet og sitti med CD'en og coveret i handa, og ikke fått spillt det p.g.a jævla Valve, hadde det totalt klikket for meg.

Dette er det samme som om en bilforhandler selger deg en bil som vil starte hvis du ringer han i morgen tidlig. Men ettersom han ikke svarer så får du ikke startet bilen din . . . . . (Dette kan faen meg ikke være lovlig engang).

Det valve faktisk nettopp har oppnådd, er det at folk heller velger å gå over til å spille en cracket versjon av spillet.

 

-z00l-

Lenke til kommentar
Hva er det dere syter for egentlig? Dere kan takke dere selv for ikke å ha preloada spillet tidligere. Jeg kjøpte og preloada det for flere uker sia, og har sittet i godstolen og spilt i hele dag.

det har da faen meg ikke noe med det å gjøre!! Naboen min fikset det på 10min, men nå har visst halve jorden bestemt seg for å installere hl2 samtidig!!

Hva er det for noe da? Klarer du ikke koble på Steam? Tar aktiviseringen lang tid?

Det er når jeg kommer til den delen hvor jeg skal unlocke hl2-filene.. det måtte vel du me gjøre....

 

Men, men... dette kan vi diskutere i en annen tråd...

Unlocking av filene stoppet nærmest opp med meg ved 66%.. den brukte også lang tid på 85 og 33%... der må du bare vente.

Lenke til kommentar

Kjøpte spillet med en gang det var tilgjengelig. Preloada ettersom hver del kom ut. Spilte spillet 30 min etter at det ble lansert:) Ikke rart det går sakte når man prøver å laste ned hele spillet på releasedato, tenk på hvor mange andre kortsynte mennesker som prøver på det samme! Funker fett som faen, verdt hver eneste krone! Men hvis det er sant som det blir sagt at det er cracka allerede burde Valve få seg en smekk på pung...

Lenke til kommentar

Og i dette tilfellet kan ikke Valve løpe og skylde på Vivendi heller da denne Steam-dritten er noe de står 100% inne for selv. Valve som liksom "bryr seg om fansen?" Jommen sa jeg smør. :thumbdown: Gratulerer med verdens mest brukerfiendtlige brukersperre. Valve får jo hele musikkindustrien til å fremstå som engler.

Lenke til kommentar
Det gjelder noen få - ikke alle. Pågangen mot serverene deres må jo ha vært enorm det siste døgnet. Gi de en sjanse da for faen ... de lager tross alt gudommelig kvalitet innefor FPS sjangeren ....  :thumbup:

Hva med det som har kjøpt og betalt produktet. Er det ikke først og fremst de som fortjener en sjanse? Server kapasitet er absolutt ingen unnskyldning. Er de virkelig såpass idioter at de ikke hadde forventet høy trafikk inn mot serverene sine? Har man ikke kapasitet nok til å selge et fungerende produkt, ja da selger man rett og slett ikke produktet i en slik tilstand.

Lenke til kommentar

heh, nå har jeg endelig fått kontakt med steam, men nå får jeg at "CD authent... timed out". Vet ikke om jeg skal gråte eller le, tror jeg tar spillet tilbake til butikken i dag ettersom dette er det største søppelet jeg noengang har kjøpt ( og tro meg, jeg har kjøpt mye søppel...) Tror Valve burde satt på et klister på pakken der det stod "For max experience please use the PE (Pirated Edition)"

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...