Gå til innhold

Stort prosjekt.. Hjelp


Anbefalte innlegg

Heisann.. Trenger desperat hjelp her jeg nå ass.. Og eneste stedet jeg fant ut om som kunne passe var her.. :p

 

-Skal ha ett avgangsprosjekt som vill telle på vitnemålet.. og dekker alle fag...

 

-Hovedtema- KULTUR

 

-Undertema- ??? Her kommer dilemmaet.. Finner ingen emner innen kultur..

 

Har vært innom alt fra månelandingen, till naziene under andre verdenskrig...

 

har ett ganske vidt spekter innenfor kultur, men.. vill gjerne ha ett emne med mye info, som er interesant for en leser, helst nytt, (siste tiårene), og som dere mener ville fått deg til å lese...

 

PÅ forhånd Takk..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

skriv om dataspill og den misforståtte kulturen den har. Eller hvorfor bygge opera for et biiiiiiiiteliiiiiiiiite antall folk som vil høre på sær piping fra "syngedamer".

 

fotballkultur

pilskultur

taggekultur

møbelkultur (nei til ikea osv)

pengekultur

 

tja ... er litt sånn fantasiløs selv, men det var jo så sinnsykt åpent tema da ... latterligt prosjekt. De kunne like godt ha skrevet .. "gjør hva du vil".

Lenke til kommentar
skriv om dataspill og den misforståtte kulturen den har. Eller hvorfor bygge opera for et biiiiiiiiteliiiiiiiiite antall folk som vil høre på sær piping fra "syngedamer".

Altså der har du nok misforstått litt. Det at det heter "Opera" er egentlig bare for å sette en standard over det vanlige teateret. Det betyr ikke at det eneste dem vil vise er "småfeitegamledamersomkansyngesammenhengendeveldiglenge"

 

Opera betyr bare: Større scene, bedre akustikk, bedre lyd, mer scenetekniske hjelpemidler

Lenke til kommentar

pøh. Eg kommer med en svært aktuell påstand om operaen som mange har. I en oppgave om et slikt emne innenfor kultur, så vil jo forfatteren måtte samle inn kunnskap om emnet...

 

... kanskje er påstanden riktig, kanskje ikke ...

 

men nå så det ut som at han skulle skrive om no media greier så da er det litt flåsete å diskutere om det her.

 

kultur er så mangt vettu. Men eg er imot operaen ... ikke det at det betyr noe, de holder jo på å bygge den dingsen, så det betyr jo 0.

Lenke til kommentar
Hmm.. takk for svar.. Ska titte nærmere på mediens makt... osv.. :)

I den forbindelse vil jeg anbefale deg å se på støtten til hvalfangst i norge vs. støtten til hvalfangst i England. ca 95% vs. ca. 5 %. (ikke ta tallene mine for god fisk, gjør din egen research) Bedre indikasjon på hvor mye massemediene styrer folks oppinion skaldu lete lenge etter.

 

Videre vil jeg oppfordre deg til å grave frem undersøkelsen gjort noen få år tilbake over andelen norske journalister som stemmer på forskjellige norske partier. Skulle gi en indikasjon på dreiningen i norske medier.

 

Generelt, når det gjelder en oppgave med Kultur som tema, så er mulighetene egentlig endeløse. Nesten bare fantasien som setter grenser. Her kan man se på en bestemt type kultur (som f.x Indianernes kultur i dag),en bestemt subkultur (f.x hvorfor så mange gamle mennesker er redde for innvandrere), forskjellen mellom finkultur og folkelig kultur, osv. osv. osv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...