Gå til innhold

Høstens "store" mobiltest i VG


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Leste akkurat igjennom testen, og den er noe av det dummeste jeg har sett noensinne.. Helt ubrukelig av VG å, for det første å teste såpass gamle telefoner, og så kalle det Høstens store test. For det andre, en del av poengene er helt villt plassert. Dette er helt bånn. Synd at folk faktisk tror på det som står der.

Lenke til kommentar

Det som er problemet med denne testen er at det er mange gamle telefoner. MEN jeg sitter med det førsteintrykket at de har vert alt for villig til og gi 4 mens 5 nesten aldrig kommer. De er nesten litt for snill med telefonene. 6230 eller hva den heter har fått 4 i holdbarhet, men 50% av telefonene de hadde inne ble ødelagt!!!

 

latterlig ass...

Lenke til kommentar

Denne testen er rett og slett tåpelig spør du meg.

Angående det med at de bruker en del gamle modeller så er begrunnelsen her:

Merk at Forbruker-rapporten har som prinsipp at de kjøper alle sine testprodukter i butikken. Dette gjør de for å unngå at de blir utstyrt med gjennomkontrollerte testeksemplarer fra produsenten.

 

Men det gjør også at det tar en stund fra produktet kommer på markedet og til testen er klar.

 

For flere av modellene i denne testen har det allerede kommet avløsermodeller i butikkhyllene.

Endret av Remerser
Lenke til kommentar

Den testen er villedende. Jeg så gjennom testresultatene, og på bakgrunn av en masse mer seriøse tester, gjerne skrevet av folk med innsikt, samt egne erfaringer med en rekke av de aktuelle telefonene, er denne testen crap.

 

Å f.eks gi LG G7100 4/5 på kontorfunksjoner, er helt på jordet. Den skulle hatt 2/5, kanskje 3/5.

 

Glem testen!

Lenke til kommentar

hahahaha.

 

Hva er det med mobiltestene til store norske aviser/nettsteder om dagen a?? Noe så gjennomført latterlig test skal du lete lenge etter. Og det de vektlegger som viktig i denne testen, er latterlig og alltid opp til hver enkel.

 

Bare se resultatet av SX1.. En genial mobil som blir slått av alt mulig rart.. :cool:

 

Men men. Kanskje burde de leie inn noen fra amobil, og ikke noen amatører fra forbruker portalen neste gang?? :hmm:

 

God høst.

Lenke til kommentar
de burde lage en ny test, med k700i, S65 osv, også burde de være mer seriøse, ikke si
En kombinert telefon og lomme-PC. Er proppfull av funksjoner, men sjekk også oppfølgeren P910i.

 

P910i er jo mye dyrere da! :no:

så ikke helt hva som var galt med det sitatet ditt. De sier ting som stemmer om P910i samt at de gjør oppmerksom på at det finnes en oppfølger..

 

Testen i seg selv er jeg enig i var rett og slett tåpelig. TV2-hjelper deg og VG og itavisen og dinside sine tester er sjelden av noe særlig kvalitet. Det er synd mange er godtroende og kjøper mobil utifra slike tester.

Lenke til kommentar

Enig Arehei.. Jeg ser denne testen som meget misvisende. Testvinneren LG 7100 er en helt ok mobil, men LANGT under par denne høsten av hva som faktisk er å få tak i.. Så testen burde jo hett noe sånt som: "Vårens store mobiltest, noe forsinket, grunnet grundig testing av våre medarbeidere, som egentlig ikke kan så mye om mobiltelefoner"

Lenke til kommentar
Enig Arehei.. Jeg ser denne testen som meget misvisende. Testvinneren LG 7100 er en helt ok mobil, men LANGT under par denne høsten av hva som faktisk er å få tak i.. Så testen burde jo hett noe sånt som: "Vårens store mobiltest, noe forsinket, grunnet grundig testing av våre medarbeidere, som egentlig ikke kan så mye om mobiltelefoner"

He, he, den er fin!!!

 

De som tester mobiler, tester kanskje også kaffetraktere, brødristere, regntøy og høyttrykksspylere. Man kan aldri vite.

 

Uansett, testen inneholder altfor mange data og vurderinger som ikke stemmer med gjengse oppfatninger, blant annet sammenlignet med mobiltester, gjort av testere som kun tester mobiler/mobilt utstyr.

 

La oss ta LG G7100 igjen: Man gir pokker ikke en mobil 4/5 på kontorfunksjoner når den blant annet kun kan romme 20 kalenderoppføringer, ikke har skikkelig synkemuligheter og ikke viser ukeoversikt. 7100 sin IR-port sender ikke bilder og ringetoner til andre enheter, fordi den ikke følger slike standarder. Dette er en selvfølge på mange konkurrerende telefoner. Enten har de forbruker-testerne ikke testet det, ellers så har de ikke skjønt om det er viktig.

 

Mangelfulle IR-egenskaper er også noe som trekker ned hos Samsung. Man må vente til den kostbare D500 kommer, før man kan dra nytte av dette. Forhåpentligvis vil Samsung med denne telefonen bane vei for flere modeller med forbedrede kontorfunksjoner. Da blir Samsung noe mer enn flotte skjermer og kuule lyder.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...