Gå til innhold

Half-Life: Kan ta 6 måneder før HL2 blir utgitt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
litt rart å sjå at det er så mange som klager på at hl2 vil vere utdatert når det vert gitt ut. eg trudde at det var historia dykk likte med hl eg, og den vert vel ikkje utdatert sjølv om spelet kjem neste veke eller om 10 år.

om 10 år vil jeg tro at det er mektig utdatert.

reknar med at det var historien du sikta til.

 

vel det er det som er med ei god historie, den vert aldri utdatert. bare sjå på f.eks Don Quijote, den vert av mange (inkludert meg) rekna for verdas beste bok. og den kom ut første gong i 1604 trur eg det var. det er ei gamal historie, men den er forsatt like bra.

 

så vist hl2 får ei så bra historie som hl2 fansen håper (for det er jo historia og ikkje grafikken som har gjort hl så bra) så spelar det ingen rolle når hl2 kjem ut.

Lenke til kommentar

Sitter å venter på HL2 jeg som alle andre. Har venta på HL2 i noen år nå og hva spiller vel da 6 månder ekstra venting inn på en som allerede har venta i over 12 månder på spillet? Veldig lite. Er bare å vente, er lite man kan gjøre. La ungene krangle seg ferdig så kommer vel HL2 snart. Koser meg med Half-Life nå så det er bra nok for meg. Grafikken er vel ikke det aller beste men gameplayet kan ingen fornekte. Det er bare det beste som er kommet.

 

Max Payne spillene hadde også et bra gameplay, og også en god grafikk. Om HL2 klarer det samme, kombinere god grafikk med godt gameplay. Da tror jeg nok vi har et spill man kan ta frem og spille mange ganger. ;)

Lenke til kommentar
jeg holder jo med Man U uansett hvor mye drit de måtte finne på.... selv om jeg noen gang blir litt oppgitt og forbannet.

Akkurat. Og jeg holder med Liverpool uansett hva som skjer... Det er jo det som er å være fan..

Ja, men vi får nå i allefall SE at Liverpool spiller kampene da!

En fotball klubb og et spill kan OVER HODET ikke sammenlignes, selv om at det går an å være fan av begge!

 

PS: Liverpool all the way here! :love:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...