Gå til innhold

Eltax høytalere... noen som har eller vet noe om de?


Anbefalte innlegg

Jeg lufter tanken om å kjøpe Eltax Millennium 500 høytalera.. Komplett har dem. Jeg lurer bare på om det er noen som har disse, eller noen som har hørt på dem og vet om det er bra lyd.

 

Jeg trenger ikke vite hva dere har, eller hva jeg heller burde kjøpe. Lurer bare på disse her.

 

Er foresten Eltax ett bra merke?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel, hvis du er en av de som virkelig vurderer å kjøpe høyttalere uten å høre på de, så blir du sikkert fornøyd! :razz:

 

Eltax er et billigmerke, det er faktisk dansk, men masseproduseres i Kina.

 

God lyd koster, høyttalere kan stort sett sies å være bra utifra pris.

 

[ Denne Melding var redigert av: cky på 2002-05-12 15:18 ]

Lenke til kommentar

Har Eltax Atomic settet som har fått rimelig god kritikk i engelsk hifi presse. Eltax har holdt på med høyttalere i over 40 år og har faktisk endel erfaring på området. Generelt får Eltax god kritikk pga. rimelig pris og god lydkvalitet (vi snakker om seriøs presse, altså f.eks What HiFi). Nå har det blitt sagt at det er et dansk merke hvor produktene blir masseprodusert i Kina... det er ikke helt sant. De dyrere produktene er så danske som man kan få det og lages i Danmark. Husk: det er et billigmerke og det er en uhorvelig konstad å sende produkter av denne størrelsen halve jorda rundt...

 

Eltax bruker elementer fra mange leverandører, blandt annet samme som Dali...

 

Det er veldig lett å se stygge kritikker mot merket, spesielt av selvutnevnte hifi eksperter her grunnet pris, jeg tror heller jeg ville tatt turen innom siden og sett selv: http://www.eltax.dk. Et lite tips: Eltax høyttalere har en tendens til å være litt tungdrevne, pass på å ha en forsterker i den litt mer kraftigere skalaen.

Lenke til kommentar

siste Lyd og Bilde har faktisk omtale om surroundsett fra Eltax, og hvis jeg ikke husker helt feil fikk de noenlunde bra kritikk også(utifra pris selvfølgelig).

 

Skal man ha noe skikkelig høytalere ville jeg (personlig) heller spart litt til og kjøpt noe litt dyrere...

 

bertie

Lenke til kommentar
Gjest mafister

jeg er enig. jeg har eltax 500 og er fornøyd med diskant og bass selv om diskanten ikke er den beste jeg har hørt . hvis dere leser i denne månedens utgave av lyd og bilde så har de testet et surround sett fra eltax og den fikk bra kritikk :eek:)

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-05-12 17:56, Kong_Tom skrev:

Jeg vil si det så enkelt så sett ut ifra prisen på millenium 500 høytalerene er det mye for penga. Bruttern kjøpte seg et par, og vi ble faktisk overrasket i forhold til forventningene.


 

Det kommer an på hva man vil ha for penga. f.eks Infinity Reference høytalerne mine til 1800kr (mao samme pris som Eltax) spiller utrolig mye finere enn Eltax M500, men til gjengjeld så kan ikke Infinity høytalerne spille noe høyt da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...