Jump to content
Sign in to follow this  
Cro Cop

Al Qaeda Builds a Euro Army

Recommended Posts

Samtidig gjør myndighetene alt dem kan for å avvæpne folket. (våpenamnesti, Nybakk (ap) vil gjøre militærleirer våpenfrie). Jeg vil ikke trekke noen konklusjoner...

Share this post


Link to post

Du vil ikke det?

 

"According to French counter-intelligence, al Qaeda has recruited in France alone between 35,000 and 45,000 men and is organizing them into military-style units. They meet regularly for training in the use of weapons and explosives, combat tactics and indoctrination and are controlled from local and district command centers under the organization’s national French command.

 

In Germany, Al Qaeda has recruited 25,000 to 30,000 men. The British domestic intelligence agency MI5 estimates 10,000 faithful have joined up in Britain, providing Blunkett with more than ample cause for concern.

 

Al Qaeda is a lot less active in Italy where counter-terrorist agencies hunt its cells to earth relentlessly. Moreover, al Qaeda does not need an important foothold in Italy because it already maintains a thriving presence next door in the Balkan countries of Albania, Kosovo and Macedonia, from which weapons, money and false documents are easily secreted to its European bases."

Share this post


Link to post
Samtidig gjør myndighetene alt dem kan for å avvæpne folket. (våpenamnesti, Nybakk (ap) vil gjøre militærleirer våpenfrie). Jeg vil ikke trekke noen konklusjoner...

Oooh noes, AP er styrt av muslimske terrorister.

Share this post


Link to post
But unknown numbers are enlisting in Belgium, Switzerland, Holland, Sweden and Norway.

Krekar! Jeg visste det! :ohmy:

 

Nyansert artikkel, dette. Men hvorfor er det så vanskelig å finne ut av hvem som har skrevet den? Finner ingen navn, tross iherdig leting. Videre finner jeg ikke ut hvem som står ansvarlig for innholdet på siden. Med unntak av denne da, helt nederst i høyre hjørne; "This site was developed by Igor Lepechin." Vi har da nok av kildekritikere her på forumet. Hører jeg propaganda?

Share this post


Link to post
Resultatet er blitt et gjennomregulert samfunn hvor staten disponerer størstedelen av de verdiene som skapes, og hvor pressgrupper forsøker å grafse til seg mest mulig av «samfunnskaken». Folk er blitt mer og mer hensynsløse i alle sammenhenger, kriminaliteten øker, og politikerforakten når stadig nye høyder. Kvaliteten på det offentlige tilbudet synker jevnt og trutt. Deltagelsen ved valg synker stadig, og det er tydelig at folk i stadig større grad føler avmakt.

 

Hvordan kan det da ha seg at USA, som er et samfunn der markedskreftene har større innflytelse enn i vårt eget lille Norge, har lavere valgdeltakelse enn sistnevnte? :hmm:

 

 

Videre sitater fra Antipsykopat.org:

"Prithivi, du har helt rett. «Nordmannen» må jo være utlending, for vi ariere har genetiske sperrer i oss slik at vi ikke dreper våre artsfrender. Det er bare sånn vi er. VikingF, er du psykopat? VI antipsykopater vet veldig godt at slike retoriske poenger som du kommer med her, bare er billig propaganda. Ingen kan kreve penger av en nordmann!"

 

"Det er våre innfødte psykopater som skal angripes, konfronteres, latterliggjøres, trakasseres. Og da kan fakta være irrelevant. Vi unner oss nesten det samme psykopatiske spillerommet som psykopatene har. Nesten, fordi vi sykeliggjør ikke våre meningsmotstandere (psykopati er ingen sykdom, det er en etikk), og psykopatene er ikke dumme, åndsvake, idioter ("nyttige idioter" er relevant og kan brukes). Det er imidlertid opp til den enkelte antipsykopat å finne sitt bekvemmelige nivå for for hvor saklig og rasjonell han til enhver tid vil være. Vi anbefaler at mangel på respekt umiddelbart møtes med mangel på respekt."

 

Mørkebrunt oppgulp. :nei:

Edited by Antikapitalist

Share this post


Link to post

Det du driver med her på forumet er på grensen til spamming, Cro Cop. Du klarer jo ikke å fomulere setninger selv, forklare dine meninger med egne ord eller svare på andres meninger, spørsmål og kommentarer.

Share this post


Link to post

Da får du lese om igjen, for jeg har svart med egen meninger. Du kunne føyd til "nesten" ettersom jeg har linket for det meste, men ikke alt slik du påstår.

Share this post


Link to post
Takker for at du postet det på APS Antikapitalist. Her forventer jeg ingen fornuftige svar.

Intet menneske med vettet i behold kaster bort mer enn 5 minutter av livet sitt på å lese retorisk svada med ord som psykopat, PK-pissemaur og det som værre er. Det er forklaringen på at ingen gidder å svare seriøst på "innleggene" dine.

Share this post


Link to post
Jeg forventer ikke at unge fjols er interessert heller. Dette er visst feil forum. La de glade fest-dager fortsette.

Du virker ærlig talt som ett "ungt fjols" selv.

Share this post


Link to post
Da får du akseptere ordet psykopat. Eller er du psykopat selv kanskje?

psykopat ~pa´t m1 person som lider av psykopati .

 

psykopati ~pati´ -en (se *-pati) personlighetsavvik som bl a preges av manglende hemninger og dårlig evne til å fungere i mellommenneskelige og sosiale forhold .

 

Så nei, jeg er ikke psykopat. Men det virker som om du er det, da det virker som om du mangler evne til å fungere i mellommenneskelige forhold.

Edited by olsen

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...