Jump to content

Cro Cop

Medlemmer
 • Content Count

  281
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Hvem gjør meste damage fortest mulig i pvp?
 2. Når man har alle 3 stenene hvor går man da og leverer for å få nøkkelen til UBRS?
 3. Verre enn lagg når man entrer eller logger inn i IF på en travel dag... Å bli disconnected fra server på en travel kveld etter å ha vært i queue på 100-300, så må man logge inn på nytt og bakerst i queuen igjen
 4. Noen som vet hvilket program de bruker når de lager matteformler og limer inn som bilder på forumer? Husker ikke link akkurat nå til hvor jeg så det.
 5. Noe (gode) guilder på Silvermoon som omtrent nettopp har starta på Molten Core og Onyxia? Leter....
 6. Hva trenger man for å lage sånn chat i midten av vinduet fra CTmod? F.eks. i raid stod det fra en som skrev "Anubiz: Get going to UBRS people!".
 7. Har skjedd med meg også. Jeg slettet chat-cache fila og da virket det.
 8. Velg karakterene du vil skal bli spilt av deg selv eller/og dine venner og last opp bilder. Kjør så traileren og få deg en god latter :!: http://www.weddingcrashersmovie.com/crashthistrailer
 9. Det var noe nytt. Har spilt WoW lenge og aldri møtt på denne karen. Det er det første jeg skal sjekke når jeg skal spille igjen, på torsdag.
 10. I tillegg må du lese hva du må skrive for å få frem options for addons du laster ned, det er ikke alt som er GUI.
 11. Det har ikke noe med maskinen din å gjøre. Der det er mye folk slik som i auksjonshuset og mellom der og banken I Ironforge f.eks. vil det alltid være problemer og det er serveren sin feil. Når folk opplever lagg på auksjonshuset er det fordi det er maks 100 som kan bruke det om gangen. Og hvorfor det ikke flyter ellers når det er mye folk er jeg ikke nøyaktig sikker på, men det jeg er sikker på er at alle opplever det uansett hva slags rå maskin din sitter på. Når det gjelder ditt minne så tror jeg 2x512 ville vært bedre, dette kan jeg ikke bekrefte vil gjøre susen i dette spillet, det er bare noe jeg har hørt. Du skriver at oppsettet er identisk på begge maskinen og at fps-en er dårligere på den bedre maskinen, det virker da veldig mystisk. Du har installert nyeste drivere og kjører den andre maskinen uten masse bakgrunnsprogrammer, ingenting virus og spionprogrammer? Defragmentert og ellers ryddig og grei Windows? Selv bruker jeg Windows XP og har aldri problemer med spill.
 12. Jeg skal innpå http://www.uio.no/studier/program/realfag-...og-frister.html og jeg skjønner ikke helt hva de sier jeg skal ha for å søke. 2MX,2MY eller 3MZ. Hva er forskjellen? og i tillegg enten 3MX, 3FY, 3KJ, 3BI eller kombinasjonen (2KJ+3BT) eller kombinasjonen (2BI+3BT). Betyr det at jeg må ha alle 3MX, 3FY, 3KJ, 3BI? Dette er realfag (årsenhet) er det noen som tar dette og kan fortelle om det? Realfag (årsenhet) Realfagene omfatter både matematikk, informatikk og alle naturvitenskapelige fagområder. Dette studiet lar deg velge blant de realfaglige emnene du er mest interessert i, forutsatt at du har de forkunnskapene som kreves for hvert emne. Det står at jeg kan velge blant de realfagene jeg er mest interessert i. Kan jeg ikke bare da bestå matte og fysikk fra vgs?
×
×
 • Create New...