Gå til innhold

Tråden om trommeslagere


figure_02

Anbefalte innlegg

Joedy jordison har ikke gjort mye for utviklingen av tromming, nei, han har heller ikke skapt særlig mye nytt. Men du kan faen ikke komme her å si at han ikke er innflytelsesrik! Er ingen spesiell fan av Joey jordison selv, men ingen kan nekte på at han er veldig innflytelsesrik, da han er så kjent.

 

Chris Adler er en av mine favoritter, han er derimot original, lyden i trommene, og måten han spiller er lett å kjenne igjen.

 

 

Ja, jeg spiller trommer selv.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lang quote for den som ikke har fått med seg historien

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

9017455[/snapback]

Oi, de tre du nevnte der er noen av de minst dyktige, inflyteslesrike, utfyllende og ikke minst originale trommeslagerene som finnes. Nesten så jeg ikke burde besvae inlegget ditt fordi disse tre og deg er ute av bildet med mindre du kan begrunne da.

9020319[/snapback]

 

Kan jeg spørre hva **** er egentlig problemet ditt? så hvorfor skal du absolutt komme med slike idiotiske kommentarer? Det er jo tydelig at du ikke har peiling i det hele tatt. Har du noen gang i det hele tatt sittet bak et trommesett?

9041352[/snapback]

Spiller trommer flere timer hver dag og jeg er såpass interesert og har såpass peiling til å kunne argumentere imot dem, spesielt siden han ikke har noe å begrunne med.

9044175[/snapback]

 

Tråden heter jo Din favoritt trommeslager.. Da er det min mening og jeg mener de 3 er dyktige og det er nokk for meg, for å si det mildt gir jeg faen i din mening og det virker som at flere på forumet her er enige med meg.

 

-Jack_Daniels

Lenke til kommentar

Det virker ikke som det er så mange som setter pris på en god groove her. Det er det jeg ser etter i en trommeslager. Trommer er ikke et soloinstrument, så for meg blir det viktigste at det låter bra sammen med musikk.

 

Hva låter best; 32-deler på basstrommene i 130, eller en god halvtakt-shuffle?

 

Men det er ikke noe poeng i diskutere. Det blir jo bare subjektivt uansett.

 

Mitt bidrag er uansett:

 

Jeff Porcaro

John Bonham

Bernard Purdie

Ian Paice

 

Disse trommeslagere liker jeg best. De verken best i verden, universet, og de er ikke Gud. Jeg misliker slike konklusjoner, uansett hvor subjektivt det er.

Endret av Zzmukhan
Lenke til kommentar
Det virker ikke som det er så mange som setter pris på en god groove her. Det er det jeg ser etter i en trommeslager. Trommer er ikke et soloinstrument, så for meg blir det viktigste at det låter bra sammen med musikk.Hva låter best; 32-deler på basstrommene i 130, eller en god halvtakt-shuffle?

 

Men det er ikke noe poeng i diskutere. Det blir jo bare subjektivt uansett.

 

Mitt bidrag er uansett:

 

Jeff Porcaro

John Bonham

Bernard Purdie

Ian Paice

 

Disse trommeslagere liker jeg best. De verken best i verden, universet, og de er ikke Gud. Jeg misliker slike konklusjoner, uansett hvor subjektivt det er.

9098484[/snapback]

Enig med det meste du sier.

Lenke til kommentar
Andre som er verdt å nevne, kan være Neal Peart, Nick Mason og Keith Moon :D

9106362[/snapback]

No veit eg diskusjonen er over om denne tråden skal vere ein flinkis-trommis-tråd eller ein favoritt-trommis-tråd. Likevel må ein ting seiast om Nick Mason - etter Roger Waters slutta slutta Mason å spele trommer. På dei to neste platene, A Momentary Lapse of Reason og The Division Bell har David Gilmour programmert trommemaskiner på ein del av songane fordi Mason ikkje kan spele godt nok. På PULSE-DVDen kan ein sjå ein annan trommis ved Mason si høgre side som speler ting som vert for stress for Mason (som Time-introen). Dette vert ikkje sagt som kritikk verken mot deg eller Mason, men eg tykkjer dette skildrar Mason godt som trommeslagar dei siste 20-25 åra og det bør vere sagt...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...