Jump to content
Sign in to follow this  
Sjefern

Tror psu tok kvelden :(

Recommended Posts

Satt og spilte da maskinen plutselig slo seg av. Var ikke mulig å slå den på igjen heller. Det kommer et blink i dioden ved power-knappen i kabinettet når jeg prøver å slå på PSU igjen men ellers død :cry: Jeg har alltid hatt et stabilt system før dette og har ikke overklokket.

 

Har en NorthQ PSU som jeg kjøpte for et halvt års tid siden som jeg mistenker har tatt kvelden. Men hadde dioden i kabinettet reagert da?

 

Noen som har andre forslag om hva som kan være galt?

Share this post


Link to post

Du kan jo teste om det er psu ved å jumpstarte psu , guide finner du her : http://forum.hardware.no/index.php?showtopic=158981,

ved å gjøre det så bør psu vifta starte opp.

 

Selvsagt så er det jo beste å prøve med en annen psu, da finner du med en gang ut om den du har er problemet. Sjekk gjerne kontaktene inne i hk, kan jo være at noe har løsnet...

Edited by Malvado

Share this post


Link to post

Jaja... :cry: Nå har jeg fått prøvet med en annen psu. Men dataen virket like lite da. Så prøvde jeg å ta ut skjermkortet. Da startet pcn!!! :ohmy: Satte inn et annet skjermkort og tenkte at det måtte være skjermkortet som fucket opp ett eller annet. Men neida.... Dataen startet med en masse piping men fremdeles inget bilde på skjermen. Er det hovedkortet som har tatt kvelden da eller? :hmm:

Share this post


Link to post

Den pipingen du får når du starter pcen er POST koder. Søk på BIOS typen din og sjekk POST kodene den har. Da vil du finne koder ala 2 lange og en kort. Da må du sjekke hvordan piping det er når du skrur på pcen din og sjekke det opp mot POST-lista.

Share this post


Link to post

Jeg er nok en smule utålmodig :whistle: Jeg stakk ned på datakjeden og kjøpte nytt hovedkort jeg :!: Så får jeg se når jeg kommer meg hjem fra jobb om jeg får dataen opp å går igjen da. Får angst hvis det ikke fungerer nå! :ohmy:

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...