Gå til innhold

Bærbar Maskin, max 10k


tøs

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Til dette bruket høres det ut som om en Centrino maskin er best. For max 10K så får dere ikke en laptop til å spille på. Da må dere nok et par 1000 opp i prisklasse. Ta en titt på www.it24.no og sett sammen en maskin av billigste komponentene så får du en maskin til 10024,- med 1,6Ghz, 512mb ram, 40gb harddisk som er stillegående og har god batterikapasitet. Flaskehalsen her blir harddisken som er 4200rpm, jeg anbefaler å enten å bruke et par hundre kroner mer eller gå for en 20gb 5400rpm harddisk.

 

Andre alternativer blir denne fra Komplett. Du får riktig nok en litt dårligere maskin men det følger med OS.

 

Denne fra Elkjøp har jeg hørt at gir mye for pengene. Det er Celeron 2.8Ghz og det jeg har erfart er det kan blir en del vifte støy (det trenger riktig nok ikke gjelde maskinen fra Elkjøp)

Lenke til kommentar

Denne kan jo kanskje også være noe å tenke på. Pentium -m prosessor, 1,5 Ghz. Pentuim -m prosessorene er meget stillegående, man merker ikke at de står på hvis man ikke konsentrerer seg for å høre det, og er det litt bakgrunnsstøy er det ikke mulig å høre den. Du får også god batteritid. Dell har septembertilbud med større harddisk og bedre hastighet på den (40gb, 5400). Det eneste negative kan være oppløsningen 1024x768, men jeg tror det bør gå greit.

 

Lykke til!

 

Edit: Dette er heller ingen spillemaksin, siden den har innebygd skjermkort.

Endret av glotón
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...