Gå til innhold

S700i hva koster den ?


mhil

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da burde du også editere quoten din, Mobildude.

 

Anyways. Dere som sier at telefonen kommer til å koste under 5000,- Jeg tror dere er preget av ønsketenkning og bearbeidelse av fakta over tid (siden telefonen ble presentert i mars). Sånn for å friske opp det som ble sagt ved lansering:

 

Artikkel hos ITAvisen

 

Ikke at ITAvisen er de man stoler mest på, men sitater fra SE talsmenn klarer de. K700 skulle ligge på nivå med den gangs T630 (det skjedde jo ikke helt...). Prisen på S700 ville de ikke si noe om, annet enn at den kommer til å bli dyr. Veldig dyr. Og etter det har de (meg bekjent) ikke sagt noe mer om prisinga til S700. Hvorfor tror dere at den plutselig skal koste 4500,-? Jeg hadde også trodd på en lavere pris enn de 7000,- +- som antydes her, men hvorfor kan dere ikke godta fakta?

Lenke til kommentar

Over 6000,- for denne prisen er jo TOTAL overpris. Hva betaler man for da? En fancy telefon med et megapixel-kamera (som fortsatt er totalt bedritent om man sammenlikner med de dårligste digitalkameraene).

 

Har jo ikke Symbian engang.

 

SE P910 koster jo omtrent det samme (og P900 mye billigere) - så S700 er jo ingenting enn et elendig kjøp ser det ut for meg. Stor er den også. ;)

Lenke til kommentar
Tja, K700 har nå falt med ca 500 i kost siden lansering. Så jeg ville ikke regna med det.

 

En telefon er som regel beregnet på en prisklasse, og beveger seg sjelden utenfor den. Så tror nok ikke du får noe til den prisen ennå nei.

litt side topic her, hvor får du dette prisfallet fra?

 

kost på k700 er vel 3400 som den alltid har vært?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...