Jump to content

mrtzter

Medlemmer
 • Content Count

  396
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About mrtzter

 • Birthday 03/19/1987
 1. Heisann diskusjonsbrukere !! Jeg utfordrer dere til å teste dere selv med HytteQuiz applikasjonen jeg nettopp har slippet ut for ios og android brukere. Det er over 400 spørsmål dere kan bryne dere på! iOS: https://itunes.apple.com/us/app/hytte-quiz/id599514817?l=nb&ls=1&mt=8 Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.meistad.hyttequiz&hl=en Det hadde vært supert om noen kunne ha prøvd den ut og sagt hva de mener om den. Alle tilbakemeldinger vil bli satt meget stor pris på. :-)
 2. Takk for strømsparetipset! Den står dog på Balansert, ikke på 'strømsparer'. Tok den på høy ytelse, men det gjorde ingen forskjell :\
 3. Heisann. Nå er jeg MEKTIG irritert over pc'n min. Jeg er ingen PC ekspert, men har noen venner som har prøvd å hjulpet meg en periode over skype. For det første: Jeg har AMD Athlon 64 X2 Dual Core Prosessor 6400+ Denne skal kjøre 3200 MHz stabilt. Via CPU-Z programmet ser jeg at Core Speed er på 3200 MHz stabilt når jeg bare er i windows med MSN, Chrome etc, men med en gang jeg kjører noe tyngre programmer som spillet BLUR, MW2, NFS-World, blir den nedclocket til 995 MHz. Dette er uholdbart, nytter ikke å spille som dere skjønner. Cool'n Quiet eller hva det heter er Disabled, jeg har prøvd å clocke pcn ned, noe som heller ikke fungerer. CPU-Z viser 3200 MHz helt til jeg kommer ned til 1400 MHZ på nedklokking. BIOS er oppdatert med Live Update 4. Beklager for rotete forklaring. Kan noen hjelpe til med dette? (Multiplier'n hopper fra x15 til x5)
 4. Hehe.. ble oppringt på jobb idag av:+88213300300 Ringte tilbake fra jobbtelefonen her og kom til en japse som snakket engelsk, og satte på musikk til meg.. Blir vel en dyr telefonregning
 5. det tror jeg ikke.. ingen på markedet har lignende tlf nå, å tviler på at nokia klarer å presse frem en slik en på så kort tid. dessuten vil jeg tippe at prisen blir på rundt 5-6k
 6. Heisann.. mente netcom til netcom! ucan2 var billigere enn chess. så jeg valgte ucan2 uansett, gadd ikke chess! så nå tar jeg med en ekstra mobil til hytta med telenor ab. istede. (Prinsipper)
 7. Jeg skiftet fra chess til Ucan2. (joda, fra telenor til telenor) Det var prinsipper. De kan ikke bare skifte nett uten å informere kunden. Grunnen til at jeg hadde chess var at de var på netcom nettet, når jeg er på hytten da, så kan jeg ringe til far om det oppstår problemer. Plutselig måtte jeg kjøre 2 timer ned fra fjellet for å få dekning igjen. Da skiftet jeg med en gang. Chess var kongen, men de har mistet min tillit.
 8. Syns dette virker interesant jeg da
 9. Hæh? Et genial konsept? Hva har du røkt?
 10. SE reklamerer telefonen for å være en walkman telefon. Like mye walkman som relefon. da vil det vel si at dette er en basisfunksjon til denne telefonen.
 11. "Per dags dato er 75 prosent av Chess-kundene overført til Netcoms nett." Grunnen til at jeg hadde meg ut av Chess også.. Makan til oppførsel å flytte meg til et annet nett når jeg ikke var klar over det.
 12. beklager men, har dere sett på Chess sitt ab.? knockout osv. Gode tilbud der!
 13. Kan en høre på radioen på W900i, uten å fukle på seg headsettet først?
 14. Hva blir den beste mobilen av W810 og W900i ? Hva er forskjellene?
 15. Noen som vet av noen gratis'e programmer til SE? Med tanke på at jeg får SE w900i om noen få dager, så ville det ha vært morro med noen programmer liggende på lur. Med programmer mener jeg f.eks slik at jeg kan sende SMS'ene mine over til dataen o.l. Ikke noe program at jeg kan lese av børsen til enhver tid (evt gratis ringetoner/bilder/spill/progs) Hadde vært morro med litt tips:) (beklager om et slikt emne finnes fra før)
×
×
 • Create New...