Jump to content

mckvakk

Medlemmer
 • Content Count

  834
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Hos Talkmore kan du jo forhåndsbetale på de vanlige mobilabonnementene dems med visa, da får du jo greie datapakker også.
 2. Jeg har plukket opp et slik, er hardplast, men med en interessant (på en god måte) feel. Er på lager på alnabru https://www.netonnet.no/art/aktuelt/apple-iphone/krusell-sandby-cover-iphone-x-stone/246778.14027/
 3. Fikk Mail om registrert reservasjon 09:53
 4. Jeg fikk opp linken, men etter kredittsjekk får jeg feilmelding om at jeg ikke kan ha mer enn to swap avtaler samtidig. Selv om jeg jo skal bytte inn den ene. Må ringe nettbutikken imorgen, så får vi håpe linken ikke blir ugyldig av dette forsøket.
 5. I fjor kom bestillingslinken dagen før release, fikk telefonen fremdeles til releasedato.
 6. Oisann. Disse var meget flotte, og med veldig bra pris. Tror jeg skal ta en tur på japan photo og se på disse for å finne ut hvem av de jeg går for. Tusen takk for tips.
 7. Har begynt på fotoskole og vil da ha behov for å dra med meg både laptop og kamera rundt. Tidligere har jeg bare fraktet alt løst i en vanlig messenger bag, men dette er jo absolutt ikke en optimal løsning. Derfor er jeg på jakt etter en veske eller sekk med plass til en 15" MacBook Pro med lader, et 500D (eller 60D hvis lånekassen er snille) og et par objektiver. Hvis den i tillegg har plass til en bok er dette et stort pluss. Jeg er på budsjett og må sette en maksgrense på 1500-2000kr, men ideelt sett bør den ikke koste mer enn en tusenlapp siden det er et par andre ting jeg også trenger..
 8. Joda det går fint. Men det må gjøres i forhandlersystemene og kunden må legitimere seg. Tar dog lenger tid enn å ringe inn.
 9. Leveringsdato fra distributør: Bekreftet 31-10-2009 Den datoen har stått i snart en måned;)
 10. Da blir det noe annet. Da må jeg bare se på om moroa med å teste noe nytt overveier fordelene med å bare fortsette med noe som ligger i fingra og jeg vet funker veldig flott.
 11. Det jeg mente var at jeg helst ikke ville blande jobbkontakter og privatkontakter. dvs at jeg ikke vil bruke exchange. Og jeg vil ikke synce mot google som autolagrer alle mailadresser:)
 12. Jeg står litt mellom Hero (eller magic) og iPhone 3Gs. Men det som stopper meg litt er syncmulighetene. Såvidt jeg skjønner så kan man synce enten mot exchange eller Gmail hvis man vil ha det trådløst. Vil helst ikke ha mine private kontakter syncet mot jobbserverne (exchange) og såvidt jeg skjønner så lagrer gmail alle jeg sender mail til som kontakter, og det er litt uaktuelt. Hvilke andre syncmuligheter fins? På iPhonen jeg har i dag så syncer jeg mot mobileme og det fungerer alldeles utmerket. Har prøvd å google, men eneste jeg finner er at den bare støtter gmail og exchange..
 13. Apple har vel også retningslinjer på at produktene dems ikke skal settes så mye ned i pris. Så er nok ikke bare netcom som bestemmer. Og det er egentlig litt bra. Holder det litt eksklusivt:)
 14. Dette er jo igrunn genialt. De aller fleste som kjøper en ny nokiatelefon har hauger av ladere allerede liggende og trenger jo ikke en ny. Penger og miljø spart. Selv om nokia godt kunne kuttet prisen i tillegg.
×
×
 • Create New...