Gå til innhold

Skumleste spill EVER?!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Sier bare Resident Evil-serien og F.E.A.R. skummelt :-S

Doom3 er også litt skummelt, men det skal e klare å fullføre i løpet av sommeren...

8749229[/snapback]

hehe husker på doom 3 da jeg skulle gå opp ei trapp da det sto en gjævel under trappetrinene,fy faen jeg var sikker på at jeg skulle få mitt første hjerteattak

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

En skummel ting er å spille Halflife 2 kl 2 i natta i ravenholm levelen. Ekkelt nok å høre et høyt skrik fra zombier, men springende gærne zombie folk... Det er grensen!

 

Resident evil 4 er skummelt i de første minutene, men senere blir det ikke så skummelt. Untatt den gamle bestmoren med motorsag. Der er det bare å springe så fort du kan!

Lenke til kommentar
Ja, hater når folk "Rusher dem" og ikke kommer i stemmninga og sitter og jabber hele tiden "Når blir det skummelt?Er dette skummelt?Nå ser det skummelt ut, støkker jeg?" os.v

9019181[/snapback]

 

Slik er det ofte når man ser skrekkfilmer med kompiser, de ler og flirer av skumle scener, *ohh så tøff vi er nå*.

Lenke til kommentar

Doom 3 er skummelt med masse skvett, hvertfall første gang jeg så meg i speilet på dass, med 5.1 lyd og nesten full guffe for og si det mildt. Fy faen jeg veit ikke hva det var, men jeg skvatt i hvertfall godt, etter det har jeg prøvd og rushet spillet for og bli ferdig, men da dævver jeg bare :mad:

Lenke til kommentar
Spør du meg er det ingenting som kan måle seg med Silent Hill.

9020315[/snapback]

 

Hør, hør.

 

Grunnen til at jeg rangerer Silent Hill-serien framfor spill som Doom 3, F.E.A.R (som ikke var skummelt i det hele og det store), Resident Evil-serien og denslags er at både Doom 3 og Resi-serien i stor grad baserer seg på å skremme deg ved å plutselig slenge fiender på deg, mens Silent Hill-serien går for et mer psykologisk aspekt, ved å bygge opp en ubehagelig stemning der det du IKKE kan se skremmer deg mer enn det du KAN se. SH-serien er også god til å benytte seg av lyd som et virkemiddel for å skremme.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...