Gå til innhold

Bilde-Quiz - Gjett filmen!


Venerable

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
toro6 skrev (16 timer siden):

Mye bedre enn Ghost Ship

Har du sett Death Ship (1980)?

Ei guffen og velspilt overnaturlig skrekkfilm, der tar for seg et uheldig følge med overlevere fra ei båtulykke, som tror de har funnet redningen når et mystisk gammelt skip plutselig ankommer, og vel, det skal snart vise seg at dette skipet har noen meget lumske hemmeligheter, og der det har foregått forferdelige ting ombord, og hvor ondskapen stadig er i full drift.

Ikke sett for mange av disse hjemsøkte skip filmene, men Death Ship var helt klart ei som falt i smak, og kanskje ikke like fartsfylt som en del senere skrekkfilmer ombord på båt, men stemningen og skuespillet er solid.

 

Lenke til kommentar

Tror faktisk ikke jeg har sett den jeg heller... Jeg er litt svak for 50- og 60-talls sci-fi, den er så naiv og barnslig men samtidig lekende og sjarmerende, så jeg trodde dette kunne være noe jeg hadde sett. Snublet tilfeldig over bildet av campingbilen mens jeg søkte på noen av de filmene jeg trodde det kunne være. Har jo forsåvidt også vokst opp med mange av disse gamle Disney filmene, men denne kan jeg ikke huske å ha sett.

Over til noe helt annet:

 

1.png

2.png

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...