Jump to content

JohnMerrick

Medlemmer
 • Content Count

  1273
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

72 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8067 profile views
 1. Fikk første dose på onsdag. Ble litt svimmel og småkvalm etter ca 1 time, og ble uggen i magen utover kvelden og i går samt stive/ømme muskler. I dag er jeg fortsatt litt rar i magen, men trenger ikke lenger å løpe på do hele tiden og de øvrige plagene er så godt som borte.
 2. El Capitan er et gammelt OS, nyeste er Big Sur og det skulle kunne kjøre på late 2013 Macbook Pro. Hvilket OS har du nå? For å kunne oppgradere til Big Sur må du ha El Capitan eller nyere, om du har et eldre OS må du først oppgradere til El Capitan og så til Big Sur. Eventuelt kjøre en clean install, men du må i alle tilfelle først få ordnet med passordet ditt.
 3. Personlig har jeg faktisk ønsket meg et åpent Bioshock spill. Syns Rapture var litt bortkastet på en temmelig standard korridorskytter som det orginale Bioshock var.
 4. Er det "late" eller "early" 2013. Hvis det er "early", kan du ikke kjøre siste utgave av OSX, men må ha Catalina eller Mojave. edit: https://support.apple.com/en-us/HT211683
 5. Nei, du vil ikke kunne kjøpe noe som helst nytt, du vil bare kunne laste ned ting du allerede eier. Fra e-posten fra Sony: Hva betyr dette for deg? Du vil ikke lenger kunne kjøpe digitalt innhold, deriblant spill og videoinnhold, til PS3, PS Vita og PSP. Du vil heller ikke kunne foreta kjøp i spill på PS3, PS Vita og PSP. PSP-butikken ble stengt i 2016, og nå kommer den gjenværende kjøpsfunksjonaliteten på PSP (dvs. kjøp i spill) til å fjernes. Hva med innhold du allerede eier? • Du har fortsatt mulighet til å laste ned innhold du eier til PS3, PS Vita og PSP, deriblant spill og videoinnhold. • Du kan laste ned spill du eier, til PS3, PS Vita og PSP gjennom nedlastingslisten på den aktuelle enheten. • Hvis du har kjøpt en Cross-Buy-pakke på PS3 eller PS Vita og bare har lastet ned enten PS3- eller PS Vita-versjonen, må du laste ned den andre versjonen før PlayStation™Store stenger på den aktuelle enheten. • Videoinnhold du eier, kan strømmes på PS3, PS4 og PS5 i My Videos-appen eller på mobilenheter via PlayStation™Video-appen. • Du har fortsatt tilgang til å laste ned (på nytt) og spille titler du har sikret deg gjennom PlayStation®Plus, så lenge du fortsetter å abonnere på tjenesten.
 6. Da var det offisielt, men det vil fortsatt være mulig å laste ned spill man allerede har kjøpt. Inntil videre ihvertfall... https://www.playstation.com/no-no/support/important-notice/?et_rid=&et_cid=210225-PSSUNSET-GL-STR-S-FLX&Linkid=210225-PSSUNSET-GL-STR-S-FLX&emcid=em-pl-404006
 7. Enig om "De Dag", en av de beste seriene jeg så i fjor. Det er synd NRK er så "konservative", det er veldig mye britisk og litt lite fra resten av Europa. Nå lager jo britene en del bra, men jeg kunne tenkt meg å se mer fra andre land. Om jeg skulle plukke ut noen favoritter tilgjengelig på NRK akkurat nå, så ville de alle være fra kontinentet, som f.eks Babylon Berlin, Le Bureau, Das Boot og nettopp De Dag.
 8. Jeg bestilte fra .no domenet, tror egentlig .com domenet er tiltenkt hjemmemarkedet, altså UK. Det kan se ut til at de har opprettet et eget domene for hvert land de sender til. Moms/VAT varierer vel fra land til land, så det er vel derfor de har gjort det slik. Når du kommer til check-out så har du full oversikt, moms, tollklarering, frakt, alt er inkludert i summen i kassen. Jeg la forøvrig merke til at prisene i NOK varierer fra dag til dag, så det kan se ut til at de regnes ut daglig basert på GBP kursen. Så viss man handler for store summer, kan det lønne seg å legge inn bestillingen på en dag med gunstig kurs. Etter at pakken var sendt, fikk jeg en epost fra DHL og der var det en link jeg kunne gå inn og endre leveringsalternativer. Der kunne jeg velge å hente fra servicepunkt og kunne også velge fritt hvilket servicepunkt jeg ville hente fra. De hadde faktisk ganske mange alternativer her i byen. Nå vet jeg ikke hvordan det er med størrelse/vekt restriksjoner, det var mange Narvesen kiosker og bensinstasjoner blant alternativene og de har vel begrenset med plass. Jeg bestilte bare et par eurorack moduler, så det var en liten pakke på rundt 1/2 kg.
 9. Hvilket lager fikk du varene fra? Sverige? Jeg fikk kun DHL som leveringsalternativ, både fra UK og Tyskland. Valgte forøvrig å hente sendingen fra nærmeste utleveringspunkt, da det var en Narvesen kiosk ca 100 meter fra der jeg bor, så slapp jeg å gå og vente hjemme. Eneste aberet er vel at det er britiske forbrukerrettigheter som gjelder. Jeg kommer nok til å foretrekke norske butikker om de har varene jeg er ute etter, men det er jo en del ting som er vanskelig å få tak i her til lands.
×
×
 • Create New...