Gå til innhold

JohnMerrick

Medlemmer
  • Innlegg

    1 818
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

9 178 profilvisninger

JohnMerrick sine prestasjoner

306

Nettsamfunnsomdømme

  1. Siste leveranse fra Januarsalget: David Bowie - The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spider From Mars Motorpsycho - Behind the Sun Anne Marie Almedal - We Dance Alone Radiohead - Hail to the Thief Susanne Sundfør - Ten Love Songs Motörhead - March or Die The Beatles - Abbey Road Coil - Musick to Play in the Dark Radiohead - In Rainbows
  2. En plate som har snurret regelmessig på spilleren min i det siste er Lightshadow med Anne Marie Almedal. Jeg var begeistret for Velvet Belly tilbake på 90-tallet, jeg har fortsatt cd’ene deres og var også på flere konserter med dem. Men solo-platene til Anne Marie hadde gått meg hus forbi inntil jeg snublet over Lightshadow på salg på Platekompaniet før jul. Flott senkvelds-musikk til å roe ned før sengetid.
  3. Jeg har ikke noe erfaring med Presonus, men tror ihvertfall at den burde fungere greit. Den har balanserte inn-/utganger selv om det ikke er XLR, så da bruker du TRS til TRS fra lydkort til sub og TRS til XLR fra sub til monitorer.
  4. Du har kjøpt feil subwoofer. Vet ikke om du kan få det til å fungere på et vis, men sub'en du har kjøpt er ment for stereoanlegg og hjemmekino, ikke studio bruk. Om du vil ha Yamaha, så er HS8S et eksempel på hva du er ute etter: https://evenstadmusikk.no/yamaha/1059371/yamaha-hs8s-subwoofer Her kobler du interfacet til sub'en, og så videre sub'en til monitorene.
  5. Stemmer, det er The Best Offer, skrevet og regisert av Giuseppe Tornatore, fyren bak Cinema Paradiso og Malena bl.a.
  6. Italiensk film, men engelskspråklig.
  7. Det var ingen fyllekule på meg heller. Jeg hadde bare et par øl i kjøleskapet, men jeg har hatt søvnproblemer egentlig hele Januar, så de gikk rett i øyelokkene på meg. Er dette Palm Springs?
  8. Jepp. Det er After Yang med Colin Farrell og en haug med andre skuespillere jeg aldri har hørt om...
  9. I kveld kombinerer jeg en uke med for lite søvn med noen øl, så dere får ha meg unskyldt om jeg plutselig går i dørken. Slenger ut en full frontal av den meste kjente skuespilleren og håper det hjelper før jeg slukkner.
×
×
  • Opprett ny...