Gå til innhold

Dagbladet: Kjøpte PC på finn.no, fikk kattesand!


Anbefalte innlegg

Tvilsomt at det er tilfelle

Navn og sånn kommer opp når du taster inn kontonummer på nettbank... har selv opplevd dette flere ganger når jeg skulle betale penger til folk.

Navn kommer opp hvis personen du betaler til har samme bank...

 

Rscue

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Min søster jobber i Finn.no og snakket med meg om dette igår. De hadde fått tak i navnet på den som gjør dette. De fikk all informasjonen de trengte og viste dette til Politiet, men de orker ikke å løfte fingeren en gang. Hun var rasende på politiet igår. Det var visst 4-5 personer dette hadde skjedd med, men de gjør ingenting. Har ikke lest Dagbladet sin artikkel, men håper at den får de til å gjøre noe. Tragisk for de som blir utsatt for dette og så får man ingen hjelp.

 

-Heiper-

Lenke til kommentar

Har man kontonummeret og kan man alltids spore hvem som eier dette ja...

 

Banken har ikke noe plikt til å gjøre dette,men er du god kunde og du har en seriøs bankforbindelse så får du vite dette....

 

Flere jeg kjenner har fått vite dette....

 

At politiet ikke prioriterer dette er vel ingen hemmelighet, da de prioriterer viktigere saker med større økonomisk ramme, gjerne 100000++

 

Selvsagt beklagelig for folk som skadelidende for slikt useriøst tullball, men slikt er det når politiet har for lite ressurser...

Endret av tintin77
Lenke til kommentar
Får håpe han har katt da :innocent:

 

Men fra spøk til alvor, håper det går bra når jeg skal sende/få betaling for laptopen min, har fått et vinnene bud på qxl.no på 7000,-. Sendte vinneren en mail idag, han har ikke svart ennå. :whistle:

Jepp, han hadde faktisk sendt en melding igår. Var så lur at jeg ikke hadde på mobilen, han begynte sikkert å lure litt. :p

 

Men han fant heldigvis nr. til hjemtelefonen her og ringte og sa han kunne komme og hente pcen idag. Så fikk jeg 7000 cash. Neste gang jeg skal by på noe som koster litt skal jeg passe på at han bor i nærheten. Slipper frakt og mye sikrere for begge både kjøper og selger. :)

Endret av torsvb
Lenke til kommentar

Åssen skal vi få tilbake pengene når politiet ikke gjorde noenting for å hjelpe oss, og uten at qxl gjorde noe bortsett fra å utestenge han fyren? Vi ble svindla for hvertfall over hundre tusen, minst! Han svindlet folk på qxl, finn.no, tv2, osv osv. De fleste anmeldte han, men gjorde politiet noe? Nope. Beløpet var for lite til at de gadd å gjøre noe. Vi fikk dessuten fryst en av kontoene han brukte via en dommer. Men der var det ingenting.

Lenke til kommentar

Hmm, er det bare meg, eller kunne det vært en god forretningsidè å opprette en tjeneste der man fungerer som "mellomledd". Når pakken til A oppfyller B's krav, gis B's penger til A. Dersom pakken ikke oppfyller krav, sendes både penger og pakke tilbake. Slik kunne man handlet trygt :)

Endret av [ReXoR]
Lenke til kommentar
' date='10/07/2004 : 23:09'] Hmm, er det bare meg, eller kunne det vært en god forretningsidè å opprette en tjeneste der man fungerer som "mellomledd". Når pakken til A oppfyller B's krav, gis B's penger til A. Dersom pakken ikke oppfyller krav, sendes både penger og pakke tilbake. Slik kunne man handlet trygt :)

Husker en sak på dette, det brukes for enkelte handler gjennom ebay. Det var en fyr som skulle kjøpe noe dyrt fra usa, som satte opp en fake side ala dette, som tar vare på penger. Uansett, de spotta fake siden, og sendte han en fake mac av papp, med dyr frakt :p

Lenke til kommentar

DETTE ER SYRT!!!

 

Mye penger det er snakk om ... og det vet svindlerne om!

 

Jeg har vært heldig sålangt! DYRE ting byr jeg helst bare på når jeg vet jeg har mulighet for å hente dem selv (f.eks. PC osv). Ellers er det jo lurt å se litt på karakter vedkommende har!

 

Egendlig trist at det er noen sleipinger som ødelegger for alle seriøse folk!

 

Ja, slik folk skulle få bank!!! Men da blir man vel selv anmeldt :cry:

 

ebay`s paypal ... vel, vet ikke om det er lett å få penger tilbake om du har blitt svindelt. Ellers er det jo genialt! Har kjøpt noen billigting der som Infrarød til PC eller GPS-kabel! Men det er også utbred svindel da (ebay)! Så lurt å se på karakter og evt se hva folk har handlet av han før.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...