Jump to content

torsvb

Medlemmer
 • Content Count

  502
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. 99% av "hjemmerouterne" er søppel beregnet på ei tante med iPad som kun bedriver nettbank og facebook. Jeg veit ikke om en eneste god "hjemmerouter". Second that. Har hatt både hatt Dell, D-Link, Linksys og nå Jensen. Dell-routerne fikk jeg igjen pengene for, fordi den frøys når jeg prøvde å åpne porter. D-Link sluttet plutselig helt å fungere etter et år. Samme skjedde med Linksys og den var også utrolig ustabil hvis man prøvde å koble til mer enn 3 enheter. Mulig det kunne vært gjort noe med innstillingene, men på en annen side burde det være mulig å lage en router som takler 4 pcer og litt trafikk, og ikke dø plutselig etter et år.
 2. Takk for tipset og forklaringen. Nå har jeg stilt ned til 100 connections på alle PCer med Vuze, men har ikke testet enda. Får se hva som skjer neste gang jeg skal ha ned en torrent. Det som i grunn er det største problemet er at Macbooken min skaper samme reaksjon når jeg kun surfer Aftenposten.no og lignende. Det jeg har prøvd nå er å gi hver PC/Mobil/Mac fast lokal ip. Etter jeg gjorde det har jeg kun falt ut 1 gang på noen timer, mens før jeg gjorde det kunne jeg såvidt trykke meg inn på Aftenposten/VG/DB før ting falt ut. Gir ikke noe logikk at det skal hjelpe, men det er et av flere tips jeg har lest kan funke. Men er fortsatt usikker på hvor stabilt det er, må se hvordan det går med mer bruk.
 3. Jeg har en Jensen AirLink 29150 koblet til GET-router. Problemet er at når en av PCene laster ned torrents går nettet ned etter en liten stund og jeg må restarte router og modem ved å trekke ut strømmen. Nå har jeg også fått en MacBook Air hvor samme problemet oppstår når jeg bruker Firefox og til dels Safari på helt vanlige sider. Igår når MacBook fikk nettet til å gå ned, så gikk det fortsatt ann å snakke på Skype, men all annen nettaktivitet lagget bare ut når jeg forsøkte. Er dette noe jeg kan gjøre ved å endre innstillingene i router eller må jeg kjøpe ny? Har for øvrig prøvd å skru av krypteringen, men problemet vedvarer
 4. Takk for svar. Kanskje jeg kan høre med Dell også
 5. Har en Dell Latitude D420-laptop hvor hardisken snart slutter å fungere. Dell Latitude D420 er testet her http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3101 og det står i testen at den har "... the D420's use of a 1.8" PATA hard drive...". Fant ikke specs på hardisk noen andre plasser, men betyr det at jeg kan bytte ut hardisken med en MICROSTORAGE 1.8" 64GB SSD PATA MLC ( http://www.dustinhome.no/pd_5010486949.aspx ) ? Vil den passe? Er det noe man bør være obs på når man går fra vanlig hardisk til SSD (Har Windows XP)? Hvordan er Dustin Home (har aldri hørt om butikken før nå)?
 6. Som topic sier har jeg mistet usb-brikka til tastaturet. Hva gjør jeg nå? Hvilke signaler bruker den? Bluetooth?
 7. Bestilte det største batteriet til Dell D420 og det minste til man får til Dell X1 (Har begge, men gidder ikke ta med 2 PCer). Men bestillingen har blitt utsatt i 2 uker, så nå er datoen satt til 13. februar. Skal fly til karibien 8 februar, og har veldig lyst å ha batteri til hele flyreisen som er om dagen. Er det noen steder i eller nær Oslo hvor det er mulig å få tak i et sånt batteri innen 8. februar?
 8. Hei Har fått meg Dell D420. Bestilte et ekstra nummer/simkort hos Netcom med datamania som tileggstjeneste siden denne PCen har innebygd 3G-støtte. Har satt inn simkortet i PCen og lastet ned programvaren de bruker i England (Vodafone). Men ser ikke ut som PCen finner enheten.. "No Device Detected". Noen som har peiling på hva som er feil og hvordan jeg får dette til å virke? Screenshot: http://img161.imageshack.us/my.php?image=screenshotec9.jpg
 9. Dell X1: Tilkoplingsmuligheter: 2x USB 2.0, Bluetooth, FireWire (4 pins 1394a), CF- og SD-minnekortleser, D-SUB (VGA-tilkobling), hodetelefonutgang, mikrofoninngang, hull for Kensingtonlås Ser ikke ut som den har det heller
 10. Ok, takk for svar. Hvis jeg bruker mobilen jeg har nå som modem (har EDGE), blir da folk som ringer til meg mens jeg er på internett møtt av opptattsignal? Isåfall må jeg bestille et nytt abbonnement med et nytt nummer istedenfor bare tjenesten på mitt vanlige mobilabbonement.
 11. Hvis jeg bruker mobiltelefonen som modem, får folk som ringer til meg opptattsignal når jeg er på internett?
 12. Hei Har en Dell X1 som jeg vil ha koblet til Internett der det er dekning for Edge og 3G. Passer dette "datakortet" i Dell X1 eller mangler den inngang for det? Må jeg isåfall kjøpe en telefon med 3G og edge for å få full utnyttelse? Har bare edge på den jeg har nå (Samsung X820), men batteriet blir fort flatt om den skal brukes som modem. Datakortet fra netcom: https://netcom.no/privat/abonnement/connect.html takk for svar
 13. Oppsett for MMS/WAP mangler for Samsung X820 på Tele2.no sine sider. Er det noen av de andre jeg kan bruke eller hvordan kan jeg få innstilt de forskjellige tingene jeg må.
 14. Hei Kjøpte dette tastaturet med mus siden det var bluetooth, slik at jeg kunne bruke musen til min Dell X1 som har innebygget bluetooth. Er dette mulig, eller må jeg koble Logitech-basestasjonen til laptopen for å få musen til å virke?
×
×
 • Create New...