Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Kur mot kviser?


Potetdamen

Anbefalte innlegg

Har selv gått på roaccutan i overkant av 2 måneder til nå. Bivirkningene er til å leve med, så hvis du ikke tåler litt tørr hud, tørre lepper og litt annet småknesk så kan det umulig plage deg så mye.

 

Håper for din del at du bruker fuktighetskrem morgen og kveld, evt. også etter behov. Det er alfa-omega. Fuktighetskremen må selvsagt være spesielt tilpasset uren/fet hud.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg kan ikke si at jeg trenger noe mer tørre organer. Ser ut som et sandpapir etter dusjen jo!

Overdriver du bruken av rensemidler i ansiktet, da?

Det er uten noen rensemidler. Kun sjamponering av håret som da renner over ansiktet, og det er det.

Akkurat nå for tia bruker jeg en eller annen såpe som jeg har brukt i en uke, men dette har pågått i flere år. Har samme problem på ryggen (sammen med vonde og harde kviser).

Lenke til kommentar
Gjest Gjest_Anders_*
Nesa mi er full av små svarte prikkker, såkalte hudormer. Man kan ikke se dem før jeg kliner nesa helt oppi speilet, men fyfader så mye. Med en gang jeg klemmer på nesa med neglene, så kommer det ti tynne gule striper ut fra nesa. Har også helt utrolig med kviser på skuldrene og overarmene. En god del i panna og. Hva kan jeg gjøre for at det ikke skal bli så sykt mange svart prikker på nesa?

 

Pleier å bruke pudder i ansiktet før jeg legger meg, og det er kuren as! Det er det beste tipset jeg har, men det tar ikke hudormer. Har også prøvd så intensiv kur og det dreper kvisene, men ikke hudormene på nesa.

 

Hører at det er så mye bivirkninger av Roacutan så jeg skal ikke begynne med det.

 

Har også masse hudormer på nesa. Ikke noe man ser til vanlig om man ikke er veldig nært speilet, men fortsatt irriterende. Har lest at disse kommer av at man har fet hud / oljete ansikt. Har brukt leiremaske en stund, og selv om det kanskje er litt femi så funker det som faen. I tillegg bruker jeg en krem som heter men-u Matt Moisturiser. Den skal visst absorbere olje fra huden, samtidig som den gir fuktighet. Har brukt den i ca. 1,5 uke og er fornøyd så langt! (Kjøpte den her. Mulig den finnes andre steder også, men har ikke sett den...)

Lenke til kommentar
Har time om 9 dager, og gleder meg vanvittig til vis jeg får Roaccutan. Bli kvitt kvisene som er så jævla irriterende .

 

Hvor store er Roaccutan kapslene?

 

En liten ting til... jeg har snart gått 3 måneder, og ikke helt sett veldig mye til effekten av Roaccutan, så smør deg med tolmodighet :)

Lenke til kommentar

Hudorm, sorte prikker

 

Hmm, hva gjør man for å forhindre dette, er dette kviser? Behandles det på samme måte som kviser med verk inni..?

 

Har sorte prikker over hele øvre rygg, bryst og i ansiktet, blæ! Prikkene forsvinner faen aldri, og må klemmes ut, det er jo flere tusen av dem og det blir betent etter at man klemmer de ut, dessuten er det mange av dem som ikke går ann å klemme ut også..!

Lenke til kommentar
jeg har gått på kuren i 3 uker.. jeg har ikke sett noen forsjell men alle rudt meg sier jeg har blitt mye bedre.. men kanskje du er en av de 5% som kuren ikke virker på?

 

Nåja, jeg har nå fått høre at det "ser mye bedre ut" o.l.

 

Men jeg øker dosen min til 60 mg/dagen fra og med i dag, siden hudlegen sa jeg kunne få styre dagsdosen selv. (mellom 40 og 60mg, ikke helt opp til 80)

Endret av Xtra
Lenke til kommentar

Jeg så ikke noen særlig forskjell for etter 6mnd (etter kuren). Du må ikke glemme at du ser deg selv hver dag, flere ganger for dagen, og fosvinner det en kvise hver tredje dag merker ikke du dette. Midt i kuren trodde jeg det ikke var blitt noe bedre, men så fikk jeg høre av en kompis at det så mye bedre ut.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...