Gå til innhold

Fått min K700i nå nettopp! m bilder


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Mailet med mpx.no i dag og de bekrefter at de får den 25.07. 100stk telefoner ankommer SE's lager den 24.07, og disse skal videre til mpx 25.07.. :D

heldig du altså....men men...litt lei av å vente bare. eneste positive er vel at jeg bare betaler 2800 for den. :thumbup: få sende mail til komplett å spørre jeg da.

Lenke til kommentar

jaja jeg får ta turen på elkjøp i morgen når de åpner og kjøpe en der, gidd ikke vente mer.. låner en 3200 nå forferdig tragisk mobil :thumbdown:

 

var på elkjøp i fana i bergen også idag og der hadde de heller ikke fått den inn, og di fikk bare inn 5 stykker de også. :hmm:

hvorfor kommer det så få til elkjøp butikkene i bergen da? :wallbash:

 

så også på pcutstyr.no der jeg har bestilt min, der er datoen endret igjen til anntatt 5.07 2004

Lenke til kommentar

Vært på elkjøp lørenskog i dag og etter en time å vente fordi selgere er treige fikk jeg endelig min k700 etter mange ukers venting.. litt av en mobil må jeg si! men sleipe lefdal på alna har satt opp prisen til 5000 i butikken når jeg var innom og spurte mens på nettet har den gått fra 3995 til 4395.. :no:

Lenke til kommentar

det koster 4400 med abonm. egentlig.. meg jeg kjøpte med netcom easy talk til 49 kr hver måned. har selv chess så jeg skal ikke bruke denne abonm. men saken er at mobilen kostet 2995 og + 200kr innmeldingsavgift + 49kr * 12 kommer alt på rundt 3800kr. kunne ha ventet til nettbutikkene fikk den inn men orker ikke å vente 1-2 uker til for å så betale 4000 + porto.. så egentlig så sparer jeg litt i alle fall og får mobilen med en gang :)

Lenke til kommentar

Selv om prisen var satt opp, betalte ikke jeg mer enn 3995,- for min K700i på Lefdal på Alnabru. Bare snakket litt med han fyren jeg, han mente jeg skulle få den for 3995,-, selv om pris på nett var 4395,-. Han sa at pris på nett var veiledende, ikke pris i butikk :hmm:

Lenke til kommentar
heldig du altså....men men...litt lei av å vente bare. eneste positive er vel at jeg bare betaler 2800 for den.  få sende mail til komplett å spørre jeg da.

 

Med abb da??

 

 

FOLKENS: jeg mener seff juni... ikke juli som jeg skrev over... My bad! :thumbup:

 

EDIT på mpx koster den rett under 4k uten abb....

Endret av THacker
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...