Gå til innhold

Siemens 65 serien


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
:wallbash: Hjelp : S65 og Bluetooth, PC finner ikke telefon. Tror jeg har prøvd det meste (mener at alle innstilinger er OK). Har noen tips?

 

Det første du må gjøre er å søke etter ny bluetooth-enhet fra telefonen. Når den da finner PC'en må du taste inn en kode på telefonen og taste den samme koden på PC'en. Enhetene er da koblet sammen og er klare til å kommunisere.

 

Har selv hatt litt problemer med å få Serial Port Profile til å koble opp, samt at Siemens mobile software hadde problemer med å finne telefonen en gang. Da tok det mange minutter før den ble funnet.

 

Prøv å koble opp via OBEX (tror jeg det heter) File Transfer. Da kobles den opp via FTP. Da vil du få mulighet til å browse mobilen som en vanlig drive...

Lenke til kommentar

Noen som har merket batterisvikt på s65? Synes batterilevetiden er kjempedårlig... Ellers er det noe galt med min. Fikk den i går, og har måttet lade en gang alt. Har nesten ikke brukt den heller. Flere som har hatt det samme problemet? Burde jeg gå til expert (hvor jeg kjøpte den) og klage? Hva kan eventuelt være feilen?

Lenke til kommentar
Noen som har merket batterisvikt på s65? Synes batterilevetiden er kjempedårlig... Ellers er det noe galt med min. Fikk den i går, og har måttet lade en gang alt.

Det er helt normalt - min telefon varte ikke en hel dag en gang på første lading (men da brukte jeg den også en del). Den trenger et par ladesykluser for å komme i gang :o) Nå (en og en halv uke etter kjøp) varer batteriet mitt ca fire dager, med moderat bruk.

Lenke til kommentar

Hvilken side finner man ting til S65 ?

Og er det store merkbare forskjeller på FW 11 og 12?

Går det ikke ann å lagre videoer direkte på minnekortet?

Går det ann å filme mér enn 30 sek siden det er en valgmulighet. Det går ikke ann å filme mér enn 30 sek her selvom jeg velger max opptakstid.. Stopper mobilen å slå seg av i hytt og pine etter man har oppgradert? Adressebok og telefonbok er frustrerende..

Finnes det no ekstrautstyr slik at man kan koble til lys til filming? (ikke blitz)

Hvis man velger den internettasten som hurtigtast til at bluetooth skal slå seg på.. hvorfor slår den seg ikke av når jeg trykke på tasten NÅR bluetooth er på?? Og hvorfor går det ikke ann å endre denne mér enn én gang? ( dette er når man holder knappen inne og ikke bare trykker på den)

Hvorfor hakker filmene hvis jeg har tatt opp i litt mørkere omgivelser?

 

Dette er noen av de få tingene jeg mener at mobilen ikke skulle få 5er hos amobil. Jeg har som sagt FW11 så jeg håper FW12 fikser mange av disse problemene.

 

Og hvor får man tak i den helsikes DCA-500 kabelen hvis man ikke har Clas Ohlson i nærheten?

Lenke til kommentar

moshpit - FW12 fikser stabiliteten blandt annet ja, anbefaler oppdatering.

 

DCA-510 kabelen som er den du skal ha selger de på mange webshops, f.eks komplett.no

DCA-510 har USB kontakt, men det er noe i driveren som gjør at du kan oppdatere programvaren på mobilen problemfritt selv om oppdateringen teknisk sett kommer fra USB porten. I tilegg har den innebygget lader, veldig kjekkt ;)

 

DCA-500 kabelen anbefaler jeg ikke at du kjøper.

 

Video belysning fins ikke som ekstrautstyr, for all del ikke tro at mobilen er no videokamera, det er jo bare en funksjon som er der for å kunne sende en liten hilsen til noen. Digital kameraet derimot er veldig bra og kan brukes sålenge du har godt lys.

Endret av Hoax
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...