Gå til innhold

Svindlet på auksjon (qxl)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Sjekk karakter-statusen hans. (-5) Bør tenke litt før man legger inn et bud i og med det er såpass mange useriøse selgere. :cool:

saken var det at han var helt ny da han solgte de tingene. jeg og kjøpte en telefon av han. MEN jeg var såpass lur og smart at jeg snakka meg til det at han skulle sende i oppkrav. skjønte at noe var galt, da han egentlig var en mann, men hadde jentenavn som navn på mail. en annen ting var at mailadressen hans var veldig useriøs, oig da jeg tok å sjekket opp mobil nr, navn og alt, så var det ting som ikke stemte. men han hørtes veldig seriøs ut, sa mye bra osv. men uansett, så betal aldri på forskudd. jeg har gjort det engang, aldri igjen, uansett. folk må jo lære seg

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 16 år senere...

Jeg fikk forresten 1250 kr tilbake fra Statens Innkrevningssentral på denne saken for tre dager siden. Jeg fikk en sum for kanskje 15 år siden også, uten at jeg husker hvor mye det var. Flere andre i denne saken som har fått pengene tilbake?

Mener å huske han ble tatt til slutt, og i papirene vi fikk så hadde han flere lovbrudd på seg. Blant annet hadde han ranet noen spilleautomater.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...