Gå til innhold

Trance-tråden - les reglene


Xanitra

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Slo sammen noen låter tidligere. :)

 

Tracklist:

001. Rank 1 - 7 Instead Of 8 [HIGH CONTRAST RECORDINGS]

002. Tritonal feat. Cristina Soto - Still With Me (Stoneface & Terminal Remix) [AIR UP THERE RECORDINGS]

003. Nifra - Dark Harbour (Original Mix) [COLDHARBOUR RECORDINGS]

004. Andy Moor feat. Sue McLaren - Trespass (Antillas & Dankann Dub) [AVA RECORDINGS]

005. Wellenrausch - Million Miles To Run (Phynn Remix) [COLDHARBOUR RECORDINGS]

006. Andrew Bayer - From The Earth (Breakfast Remix) [ANJUNABEATS]

007. Armin van Buuren feat. Ana Criado - I'll Listen (John O'Callaghan Dark Mix) [ARMIND]

008. Andrew Rayel - Exponential (Original Mix) [A STATE OF TRANCE]

 

http://soundcloud.com/casta-ac/trance-mix-november-12

Lenke til kommentar

Hei. Mitt første besøk på diskusjon.no på sånn ca. 3 1/2 år. Vet ikke hvorfor jeg sluttet å komme hit (må ha glemt det ettersom jeg begynte å henge på så mange andre steder), men er glad for å være tilbake nå. Dette var tråden jeg var mest aktiv i.

 

Men nok om det. I det siste så har jeg hatt lyst til å prøve å lage egen musikk. Det har jeg for så vidt hatt lyst til å gjøre i mange år, men interessen for å prøve det nå er sterkere enn noen gang. Har aldri gjort det før, og synes det virker interessant og morsomt ut. Så jeg kunne trengt litt hjelp til å finne ut hva slags program jeg bør skaffe meg (regner med at enkelte folk her kan mye om dette i og med at noen her lager musikk selv). Om det eventuelt anbefales at jeg begynner med no enkelt program, eller om jeg bare skal hoppe ut i sånne dyre, avanserte programmer. Det jeg er interessert i å lage i såfall, er alt fra 1990 - 2012 ravemusikk. Techno, acid techno, house, acid house, trance, acid trance, hard trance, ambient etc. Vel, i hvertfall prøve å lage noe som høres veldig 90's og nyere musikk. Er egentlig ikke så fan av nymotens trance, siden trance bare har blitt dårligere med årene. Det finnes jo fortsatt mye bra trance, men trance har forandret seg så mye de siste årene. Jeg har bare hørt èn sang i år som hørtes så bra ut at om du ikke visste bedre, ville du tro at den var laget i 2001/2002 da trance fortsatt var bra. Da snakker jeg selvfølgelig om Binary Finary's remix av Erik De Koning - Rain. Binary Finary er en av de få som fortsatt fortstår og som kan 'keep it real'. Jeg vet trance har vært i forandring helt siden de tidligste trance-sangene kom ut i 1990 av artister som Subliminal Aurra, Dance 2 Trance osv. Men mye av dagens trance er ikke helt min 'cup of tea', for å si det sånn.

 

Om noen kunne hjelpe meg, gi meg linker til hvor du kan skaffe sånt, eventuelt butikker i Oslo, så hadde det vært veldig fint!

 

Det går vel an å lage musikk som høres old skool ut som dette med disse nymotens musikkprogrammene?

 

Her er noen eksempler:

 

https://www.youtube.com/watch?v=B6GH9q5M-hc

https://www.youtube.com/watch?v=oYa0Sbxe0iM

 

Og sist men ikke minst; techno-legenden Carl Craig:

 

 

Perfekt ambient techno fra 1996 fra Detroit-legenden.

Lenke til kommentar

Jeg tror du finner link til slike programmer , noen titalls sider tilbake her i denne tråden.

 

Forresten likte jeg veldig godt ( nesten ) samtlige låter du la ut :) ( legg gjerne ut flere låter etter hvert )

Tydelig at jeg har gått glipp av noe der ja...

 

Selv spiller jeg mere og mere ambient Trance for tiden.

Mange golåter som aldri kommer på hitlistene.

Endret av johome
Lenke til kommentar

Men det tar sikkert lang tid å lete opp. :p Hadde vært bedre om noen som ser posten min som vet hvor jeg kan få tak i sånt poster det her, selv om folk sikkert har gjort det en million ganger før. x)

 

Og selvfølgelig, jeg kan poste mer senere. :) Men det vil bli veldig mye, så må nesten poste litt og litt om gangen. xD Jeg har 1300+ favoritter på min YT-bruker (meste av det er musikk). Hvis du er interessert i å se om du finner noe i min jungel av favoritter, så har du brukeren min her: https://www.youtube.com/user/SGGr8Im1 Ignorer brukernavnet mitt der, lagde brukeren i 2008 da jeg spilte mye onlinespill. Jeg er lite kreativ med navn noen ganger. :p Sjekk gjerne ut de kanalene jeg har featured på min kanal, om du sjekker den ut! De har masse bra musikk. Anbefaler KillerGanjala på det sterkeste.

 

Selv samler jeg på serier som; In Trance We Trust, Trancemaster, Goliath, Magik, In Search Of Sunrise, og Forbidden Paradise.

 

Kan vel poste noe mer før jeg legger meg.

 

Hvis du har tålmodighet for denne:

 

Fra 1995 da Tiësto faktisk var bra, hadde mange bra mixer med varierte artister, og for ikke å snakke om hans egne produksjoner.

 

https://www.youtube.com/watch?v=iEAXACPoGd0

https://www.youtube.com/watch?v=-fKJfcd8T9k

 

Og for å være ærlig, ingen av de sangene jeg postet hadde jeg hørt da de var nye, bortsett fra Carl Craig - Dreamland. Har den sangen på this is... techno 1996 før da min storesøster likte ravemusikk og kjøpte sånt. Og Solar Quest - Acid Air Raid hørte jeg for første gang jeg bestilte Tracid Traxxx Volume 1 (som kom ut i 2000), som jeg bestilte for 2-3 år siden. Jeg var for liten til å høre mye av denne ravemusikken på 90-tallet, og meste av det var spilt på underground rave parties i Tyskland og England og andre europeiske land mest sannsynlig. Så bodde man ikke i sånne land, var det liten sjanse for at man hadde hørt det, selv om jeg var 3 år i 1990 og ravemusikken hadde begynt å gå i en interessant retning, begynnelsen på noe stort.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Har vært på leiting en stund etter en trance/dance låt, hittil uten hell. Håper på at noen her muligens kan hjelpe..

Har ikke all verdens å gå etter annet enn at jeg hørte låta første gang rundt år 2006. Mener at vokalen er på afrikansk eller liknende i låtas rolige partier. Iallefall et ukjent språk, derav problemene med å identifisere låta. Dette er en låt som "tar av" ganske heftig i partiene som er uten vokal.

 

Forslag?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...