Jump to content

Penny

Medlemmer
 • Content Count

  466
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

153 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vi bygger ren, stabil atomkraft av den konvensjonelle (ikke Thorium), kjedelige typen som har fungert utmerket i mange år, og så får atommotstanderne skrike seg hese, evt lese seg opp og bli voksne.
 2. De ansvarlige myndigheter burde helt klart kunne gi et kjapt og krystallklart NEI når vindkraftselskapene spør.
 3. Ambisjonen må da være at det aldri mer bygges noe så meningsløst og upålitelig som vindkraft i Norge, hverken til lands eller vanns.
 4. De viderefører den aldeles heslige løsningen med et panser som strekker seg helt til hjulbuen, mellom forskjerm og front. Det funket ikke på EQS, og det funker ikke her. På Maybach EQS har de i det minste forsøkt å bøte på elendigheten ved at totonelakkeringen ikke følger hvor karosseriskjøten faktisk er, men heller hvor den burde vært.
 5. Enda godt det ikke er sammenheng mellom mobilstråling og dårlig helse.
 6. Å herre... En chippet gammel raklende firesylindret oljebrenner med stoffseter og høy km er ikke helt hva jeg ville trukket frem som utstillingsversjon av 3-serie, priset så høyt at man like gjerne kunne kjøpt en bensinsekser (325i) med skinn og langt lavere km, eller en mye sprekere bensinsekser (330i) med xdrive, skinn og samme km. Er også litt pussig at de ikke oppgir at den er registrert på VF72816, men at man må lete det frem selv. Hva prøver de å skjule?
 7. Ikke nødvendigvis. Utlånsforskriftens §12 sier at banken i 10 % av lånene gitt hvert kvartal (8 % i Oslo) kan avvike fra grensene på 5x inntekt, 85 % belåningsgrad osv, og at banken selv fastsetter rammer og retningslinjer for slike avvikende lån. Jeg fikk boliglån på denne kvoten, etter at bankrådgiveren blant annet hadde undersøkt min påstand om at jeg kunne klare meg uten bil om nødvendig. I mitt tilfelle gjaldt det over 85 % belåning, ikke over 5x inntekt, men forskriften skiller ikke på disse.
 8. Garantert ikke en 4.2, men man kan jo ikke forvente at folk vet hva de selger.
 9. Mulig du var uheldig med din, men jeg hadde lite kostnader i de årene jeg eide XJ6. Man må jo gjøre hjemmeleksen sin og være realistisk, en S1 eller S2 med betydelig rust er en kostbar og smertefull affære selv om innkjøpsprisen er lav (eller enda verre, en råtten S2 coupe er ikke engang billig i innkjøp), men en velholdt S3 er ikke veldig dyr i innkjøp, og overkommelig å holde i form.
 10. Man får Jaguar XJ til helt overkommelig pris, og den har kjøreegenskaper som overgår diverse moderne fornuftsbiler. Går du for XJ12 er bensinforbruket relativt voldsomt, men så er den også sprek. En XJ6 med 4.2 er heller ingen sinke, 0-100 på under 10 sekunder er jo fullt brukbart for en komfortabel firedørs veteranbil.
 11. Slutter aldri å forundre meg over selgere som tror deres kostnader knyttet til å ødelegge bilen skal øke verdien ved et salg. Jeg kunne i teorien rive ut den originale polstringen i setene og erstatte den med kvernede tusenlapper, men selv om jeg da "påkoster" bilen flere millioner kroner er sluttresultatet ikke noe annet enn at bilen blir verre enn om jeg beholdt de originale setene. Tilsvarende tror jeg ytterst få er interessert i å betale ekstra for ulovlig understell, ulovlige lys, heslige glassfiberbiter og ellers hva noen eiere plager bilene sine med.
 12. Skoda Superb er mye nærmere Passat og A6 i størrelse, Octavia er et hakk mindre enn Passaten du har i dag.
 13. De jeg kjenner til er Audi Q4, Skoda Enyaq, VW ID.3/ID.4 og E-Up, samt Mercedes GLC, så får man bare håpe at også resten av verden snart begynner å plassere den riktig.
 14. Denne er definitivt svenskest: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=219903645 Denne har de høyeste sidespeilene: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=221786954 Så får du vurdere selv om du prioriterer høyest sidespeil eller mest svensk. Hvis du mot formodning skulle velge biler ut fra andre kriterier enn svenskhet eller speilhøyde får du fortelle om disse kriteriene slik at det er mulig å hjelpe deg.
×
×
 • Create New...