Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Blod fra øyet?


Anbefalte innlegg

Her satt jeg en dag, natt til lørdag kl. 06 nærmere bestemt, og spilte Sacred. Etter en hard uke hadde jeg pådratt meg lungebetennelse, halsbetennelse, bihulebetennelse, streptokokk A-C og det som verre er, men jeg spilte videre i god stil (snart lvl 20 :D).. Etterhvert kjente jeg at et øye begynte å klø, i tillegg til den vanlige kløen i halsen, lungene, osv. Jeg stakk fingeren i øyet for den vanlige prosedyren, men den kom tilbake med :wow: BLOD :scared: på tuppen.. Hva i all verden kunne dette være?? Hadde jeg pådratt meg en ukjent sykdom? Hadde alle timene foran pcn endelig straffet seg, i tro med mors advarsler? I speilet morgenen etter kunne jeg se at øyet hadde blitt rødt, og litt verk hadde samlet seg i kroken :no:........ Er jeg dødsdømt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hehe, tror jeg satser på at jeg er i ferd med å bli en helgen :p.. Antar prosessen tar et par år, så jeg skal inntil videre oppføre meg som en vanlig dødelig, men dere må regne med å BØYE DERE I STØVET for meg om en stund :thumbup:

Hvis du skal vente et par år med å bli det så er du sikert tom for blod føre jeg må bøye meg i støvet.

Lenke til kommentar

Hva det er, er nå en ting. En annen ting jeg har lyst til å si deg, med fare for å høres ut som legen hos klara-klok.unginfo.no, er STOPP!

 

For det første har du pådratt deg en hel rekke sykdommer, og det er sikkert ikke å anbefale å sitte oppe foran pcen hele dagen. Kroppen sier i fra. Du har naturlig en del blod i øynene, men det skal da ikke komme frem slik. Få tak i noen styrkedråper (altså, kyllingbuljong eller.no annet godt, ikke sprit, altså), drikk bøtter og spann med vann, og se og kom deg i seng gutt. Øynene dine, og helsa di, skal du ha resten av livet.

 

Som svaksynt vet jeg hvor mye det suger å ikke se skikkelig, og en hornhinneinfeksjon kan ødelegge synet ditt SVÆRT fort. Hvis det ikke er over til i morra tidlig, kom deg til en øyelege for som svint, og ikke la dette passere. Tro meg!

 

Altså, no more pc for you, ta det med ro, og blir det ikke raskt bedre, kom deg til en øyelege, koste hva det koste vil. Ikke kødd med øynene dine!

 

bfisk, den svaksynte wannabemedisiner-med-litt-peiling-på-øynenes-funksjon-og-virkemåte.

 

(edit: så var den å få denne BBcoden rett, da..)

Endret av bfisk
Lenke til kommentar

Aj, såpass ja... Rødfargen har faktisk gitt seg utover dagen, og det kommer ikke mer blod, så jeg håper på det beste. Vann drikker jeg uansett som en hest, men kyllingbuljong høres godt ut! Håper jeg ikke får noen andre morsomme symptomer de påfølgende dagene, for da venter nok turnuslegen :(

Endret av The Guardian
Lenke til kommentar

Ja... det jeg ville var bare at du skulle passe på øyet ditt, spesielt. En hissig hornhinnebetennelse gjør det blind på bare noen få dager, og da er det viktig å handle raskt. Hvis det gikk over, eller har dempet seg, kan du jo ta det litt på sikt.

 

Kyllingbuljong: Bare kok vann sammen med en halv buljongterning. Har du noe kylling i huset, kan du putte den også oppi, finskåret. Ha gjerne litt gressløk eller noe annet oppi, eventuelt krutonger hvis du har, og har lyst på. Bare fantasien som setter grenser. Kjempegodt, og mamma lager så klart for deg, siden du er syk :)

Lenke til kommentar

Det er nok blodet fra alle de 3-4000 monstrene han har drept på veien til lvl 20.

Sacred har vanvittig mye monstre per kvadratmeter.

Er nå lvl 26 og i stats står det registrert over 5000 kills. Greit nok, er litt spennende første gangen man ser en Ice Giant borti fjellet, men så går man litt lengre så står de 10 stykker samlet! Mye dreping.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...