Gå til innhold

Trafikalsk klagemur


Opus

Anbefalte innlegg

Er det mulig å få tak i sånne klistremerker der det står "ADVARSEL: JEG ER PÅ JAKT ETTER NY BAKFANGER... 1001...1002...1003"? ;)

Hadde nok skremt de fleste. :D

5570505[/snapback]

Du kan jo kjøpe klistremerkeprinterark på Biltema og lage selv. :D

 

Har selv vurdert denne:

"Hvis du kan lese dette kan jeg bråbremse og så saksøke deg."

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse
,08/02-2006 : 07:25]Er det mulig å få tak i sånne klistremerker der det står "ADVARSEL: JEG ER PÅ JAKT ETTER NY BAKFANGER... 1001...1002...1003"? ;)

Hadde nok skremt de fleste. :D

5570505[/snapback]

 

Kan lage til deg på jobben.. (Bildekorfirma) Send meg størrelsen du ønsker på PM. Kan spandere 6 kr på å se dette montert på en bil :)

 

Edit: Betaler dere porto, så skal jeg lage gratis til dere :D Synes dette er artig jeg!! NB:Dette er ingen kjøp/salg annonse ;)

Endret av Dalet
Lenke til kommentar

Tusen takk til den plommerøde peugeot 406'en som på død og liv skulle forbi bussen i Østre Berg krysset nå nettopp. Du skal være gla jeg rakk å bremse/slenge bilen unna, ellers ville vi nok stått der enda og skrevet skademelding.

 

Det er greit at du kjører forbi bussen, men SE DEG FOR neste gang. Selv om venstrefeltet var tomt når du kom dit, betyr ikke det at feltet er tomt når du skal hive deg forbi bussen...

 

Overlegen var du også, så ikke engang i speilet da jeg sto på hornet og blinka febrilsk med lysa. Men du fikk det travelt med å komme deg bort så jeg :mad:

Endret av Erik Braseth
Lenke til kommentar

Lå bak to brøytebiler på E18 en av dagene det snødde store jæ###r. På tre-felten så legger jo disse seg slik at den første kjører i midten og måker alt over i venstre felt, og den bak måker det videre ut i grøfta.

Da var det en tulling, som tydeligvis hadde dårlig tid, som fant ut at han ville kjøre sikk-sakk forbi de for å spare tid. Egentlig ikke så veldig irriterende, men vanvittig morsomt da han ble "sittende fast" mellom brøytebilene resten av veien. :D

 

Den første gikk jo fint, men da han skulle kjøre forbi på høyresidenav den neste så fant han vel ut at det kanskje ikke var så lurt alikavel når den måker snø/is/stein/alt-mulig ut i ganske stor fart til høyre. :p

Lenke til kommentar

En hilsen til han som kjørte forbi meg i stor fart og rett inn i laserkontrollen :!:

 

Du får kose deg med forelegget som du fikk. Det var en grunn til at jeg bremset litt ned akkurat på den rette strekningen :ermm:

 

Men du får kose deg med forelegget :p

Lenke til kommentar

Jeg vil klage på han utlendingen som kjører den nye Mercedes kombigreia drosjebil. Han har rukket finger og kjeftet og holdt på flere ganger til meg.

 

I går kom han kjørende med BARE parklys sent på natta, blåste forbi et vikepliktskilt og heiv seg over vegen rett foran meg. Jeg blinka med lys og tuta, og jammen viste han meg ikke finger'n enda en gang.

Lenke til kommentar

Jeg er så lei de vogntogene med røde "post-containere" som legger seg 50 cm bak fanger`n min på E-18 Porsgrunn - Larvik på nattestid, selv om jeg ligger i 85 (virkelig hastighet) i 70-sonen. Greit at "posten skal frem" men det får da være grenser... Forrige uke ble jeg lei, så jeg bremset ned til 30 i oppoverbakke da det kom biler imot, og ga gass igjen. Dette var etter å ha blinket noen ganger med bremselysa, og ingen ting hjalp. Tror han tok hintet da. :tease:

Lenke til kommentar

Bare legge til en erfaring fra helga.

 

Det var i 100 sonen mellom vestfold og drammen dette skjedde.

 

Meg og noen andre biler lå i sånn 100 - 110 km i timen.

 

På venstre side kommer en mercedes, det er ikke tvil om at han kjører alt for fort.

 

Dette skjedde altså tunellen før 90 sonen som starter ved Statoil og den overgangen der det er kafe.

 

Gjett hvem som stod i kanten når vi kom ut ? Jo det var den mercedesen og en uniformert politibil med de blå saftblanderene på. Sikkert en som ble en del tusen fattigere der..

Lenke til kommentar

Blinklys er fin dekorasjon på biler, lurer veldig på hvofor ingen klarer å bruke dem!

 

Ta på beltet før du starter motoren, ikke når du sitter med mobilen i ene handen og prøver å få på beltet med den andre midt på 4felt veien i 80km/t Det er da ikke SÅ vanskelig!?

 

Trenger mere kontroller så folk får fete bøter, eneste måten å lære noen noe på er med en god smell over fingrene

Lenke til kommentar

Jeg er så irritert på han gamle tullingen som ville kjøre forbi en hestetransport i dag.

Det er no`dritt, når jeg allerede ER på siden av han...

Jeg fikk ødelagt bunnpanna da jeg måtte ut i veigrøfta for å ikke kollidere med han.

Dette skjedde like før stigningene opp mot Rullestadjuvet. Viking kjørte bilen tilbake til Haugesund (10 mil - som er kortere enn til merkeforhandler der jeg bor ) og jeg måtte ta Haukeliekspressen hjem til Telemark.

Heldigvis fikk jeg gamlingen til å skrive under på at han hadde skylden, da han ikke så i speilet da han skulle kjøre forbi lastebilen. :no:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...