Gå til innhold

Hva betyr nicket ditt?


SirHartge

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mitt nick er inspirert av mine egne følelser. Jeg føler meg ofte som et vrak, som oftest et nervevrak. Liker sjøen, og er fascinert av historien om Den flygende Hollender og forliset til Titanic. Shipwreck betyr altså skipsforlis, eller skipsvrak (wreck kan bety både vrak og forlis. Regner med at folk er såpass stødige i engelsk at de ikke har noen problemer med å skjønne det.)

Lenke til kommentar

Mitt navn kommer rett og slett av en forkortelse av mitt eget navn (Sondre) derreter har jeg gjort Sonic over til en versjon litt nærmere midt bland så det er nok en blanding av de 2 elementene. Liker og ha et fult kalle navn på meg selv som soni matrini angel of some reson, syntes det er catch. Så det har liksom bare alltid vært soni..

Lenke til kommentar

simmi-91

 

91 kommer av fødselsåret mitt som er 1991.

 

sim er de første bokstavene i etternavnet mitt. i perioden jeg fant på nicket var jeg veldig fan av DJ Sammy, DJ Cammy og de der :p hadde veldig lyst til å bli DJ selv og ble derfor inspirert til å bruke DJ Simmi som DJ navn :p (er fremdeles ingen DJ da :p ikke at jeg tror det kommer til å skje i det hele tatt :p)

Lenke til kommentar

ganske pinleg dårleg namn eg har :blush:

 

Alle kalle meg tosha, så då eg sku laga meg CS konto skulle eg eigentleg berre heita tosha. Sidan det og alle andre namn+talkombinasjonar eg heller ville ha var opptatt blei det tosha0007 på grunn av eit feil tastetrykk. Skulle berre vera tosha007. Etter det har eg av ein eller annan merkeleg grunn beholdt det og no er det heilt vanleg for meg å bruke det.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981287349

"Iskall, fordi du klarer og holde hodet kaldt under en hver situasjon ingame" - Clanmembers of Execute Order 66.

Endret av Slettet+981287349
Lenke til kommentar

Tja, jeg har hatt så mange nick's opp gjennom årene, at jeg har begynt å gå tom for ideer :p jeg satt å hørte på Apocalyptica da jeg registrerte meg her, og sangen er jo veldig fin da =) Vet det ikke er verdens beste nick, men jeg prøvde alle mine "usuals", og de var jo alle opptatt =( så hadde ikke noe bedre :p

Endret av Tweety-bird
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...