Gå til innhold

Ting som _ikke_ hører hjemme på en pizza


Togo

Anbefalte innlegg

[kødd]

stangselleri

brukte skosåler

urin

tanks(beltevogn)

hunder

leketøy

[/kødd]

 

 

 

mener bestemt at makaroni skal holdes langt unna pizza, samme gjelder krabbe!

smakte krabbepizza i sverige(de eneste som er dumme nok til å lage det :p ) og det smakte analt...

Vil bare føye til at reke-pizza også er lekkert.... :sick:

Endret av Stikk-kont@kten
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Kresne unger.

 

Alt går med litt vilje og vaselin.

Hehe ! Enig med deg HalTan ;)

 

Jeg er åpen for det meste av matprodukter på Pizza, og kan f.eks nevne at jeg har nytt pizza med:

  • Oliven
  • Champinjong
  • Annen sopp som steinsopp, rødskrubb, kantarell
  • Ansjos
  • Reker
  • blekksprut (flere sorter ved flere anledninger)
  • geitost
  • nøkkelost
  • blåmuggost
  • bacon
  • egg
  • bønner
  • mais
  • eple (dritbra, anbefales på det sterkeste å prøve!)
  • ananas
  • diverse typer kjøtt, bla kylling
  • tacoshell
  • salat (isberg, vanlig og kinakål)
  • løk i mange sorter (purre-, rød-, vår-, charlott-, hvit-, og vanlig løk)
  • gullerot
  • Kanel og sukker som krydder
  • spirer
  • makrell
  • Mange sorter dressing som f.eks Thousand Iland og olivenolje

  • .. Da kom jeg ikke på mer .. ennå. (forvent flere oppdateringer)

Har ennå ikke smakt pizza med typiske fiskesorter som torsk, men gjeder meg til å få prøve.

Endret av Simen1
Lenke til kommentar

Det er mykkje som er godt på pizza, men det er viktig at ting er godt blandet slik at vi får med alle smakene. Sopp er godt på pizza visst den er hakket opp i små biter slik at eg slepp å tygge på store sopp biter med svampaktig konsistens. Ellers so er store pepperoni skiver eller baccon som fører til at du drar med deg heile fyllet når du prøver og ta en bit ein uting.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Simen1: Det med eple på pizzaen.. Har man eplebiter oppå pizzaen før eller etter man steker den?

Jeg har hadd eplebitene på pizza'en før jeg steker den slik at eplebitene blir litt stekt. Røde epler er ikke så syrlige så de passer best.

 

Du får prøve det på et hjørne av pizza'en neste gang du lager. Jeg tror med høy sikkerhet at det faller i smak. Alle de som har smakt eplepizza hos meg har likt det. Absolutt verd å forsøke!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...