Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

NGT-problemer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hyggelig å se noen fra NGT her :) Ja, har sjekket den siden du referer til men den forteller om ustabilt nett natt til i morgen mellom 2 og 6, men problemet har nå vedvart i overkant av 20 timer...routeren er restartet et par ganger uten at det hadde noen innvirkning...får vel bare vente å se noen timer til, kanskje det ordner seg...

Lenke til kommentar

Yes har vært problemer i bergens regionen i over en uke nå.. Vi som spiller merker dette spesielt hardt.. Pingen hopper gjerne til et par tusen hvert 5-10 min.. Utrolig irriterende, vært mye nedetid også her hos meg.. Har en del bekjentskap med samme linje i bergen som har opplevd nøyaktig det samme samtidig som meg.. Så det må være no fuss på hovedlinjene deres..

Lenke til kommentar

Har samme problem. Og det har alle andre jeg kjenner her i bergen. Noen har slik som meg uib avtalen linje ( billig delta ) og noen har bravo og charlie. De bor i forskjellige avstander til sentraler og er tilkoblet forskjellige sentraler. Har vært sånn siden fredag omtrent. Er meget plagsom.

Lenke til kommentar

Neh har ingenting med sentralen å gjøre ettersom de nextgentel brukerne jeg kjenner har sentralene vidt forskjellig plassert, over hele bergens regionen. Kanskje Bergen - Oslo linjen som sliter.. Som sagt har hatt dette problemet i over en uke nå og det står ingenting på driftmeldinger. Skal ta en telefon til dem imorra å klage litt.. Det har de godt av..

Lenke til kommentar

Problemet har ingen ting med NGT å gjøre. Det har med utstyret man har koblet til ADSL modemet og oppsettet av denne. Har du koblet en svitsj e.l til modemet må du gå inn i konfigurasjonen av denne å sjekke internett settingene for kobling til ISP. IP allocation mode skal settes til static og ikke automatisk. Står den på dynamisk allokering vil den sjekke IPen hvert 15 min og man får et kort avbrudd.

 

IP adressen er statisk og adressen er 10.0.0.2

Subnett masken: 255.255.255.0

ISP Gateway address: 10.0.0.1

Primary DNS server: 217.13.4.24

Lenke til kommentar

Dette høres jo ut som et mulig problem.

 

Nå har jeg en hub så den gjør vel ikke noe galt antar jeg.

 

Kan dette være et problem på operativsystemsiden også? Oppdager denne "hikken" både på linux og windows i det siste. Er mest interesert i hva det er for noen parametre jeg skal stille på (linux først og fremst). Har dette noe med dhcp å gjøre?

 

Nå er jo det modemet fra ngt med innebygget router - mener du at jeg skal stille noe inn der?

Lenke til kommentar
Samme problem her. Plutselig fyker pingen i CS opp i 500-1000. Har kostet meg et par unødvendige deaths ja :(

 

Men det er ikke noe stort problem. Det varer som oftest bare et par sekunder.

 

EDIT: NGT Bravo @ Åsane, Bergen

Skjer i Bergen sentrum også, så det er uansett uavhengig av sentral.

 

Når du er i Åsane kan du være på flere sentraler, jeg er på BR (heggebakken) i sentrum og opplever samme oppspretten i ping. Ser det kun i spill, merker ingen i telnet/ssh e.l. Merkelig nok.

 

Jeg skal undersøke litt nærmere.

Lenke til kommentar

Dette har ingenting med oppsett eller ruteren å gjøre, dette gjelder hele bergens regionen. Har sendt en mail til nextgentel, ennå ikke fått et svar, har vart dette i over 2 uker nå.. Blir irritert selv om det kanskje er et lite problem for andre, gameing er viktig det også :) Og utrolig surt når disse "pausene" kommer, var ekstra ille ikveld.. 2-3 ganger hvert 10 min.. Håper jeg får svar snart.. De må jo vite hva det er..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...