Gå til innhold

GFX.no design


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Å fytte grisen, jeg skal sverge på at dere ikke blir noe gode designere ass!

...................... :dontgetit:

 

Du - tjcombo - har idiotiske meininger om ditt og datt. Du er en knøl, rett og slett. Mulig eg får advarsel av moddis for detta, men det gir eg en god F i.

 

For min del kunne du godt ha gitt opp å argumentere mot oss.

 

:thumbdown:

Lenke til kommentar

Ta Mikka som ett eksempel her. Du hadde ikke like mye talent som han på langt nær, når du var på samme alder som han er nå. Han har mye tid ennå på å utvikle seg, og jeg er sikker på at han ender opp som en av de store her på forumet (som han forøvrig allerede er). Og du påstår at "dere ikke blir noe gode designere ass!". F*ck it, and leave it.

 

Han holder seg også i skinnet når han kritiserer. ;)

Endret av Dunestar
Lenke til kommentar

tjcombo.. du får meg til å le..

 

Hver gang vi gir deg konstruktiv kritikk blir du små sur, og trekker fram ting som ikke har noe med designet til GFX.no. Og så kommer du med usaklige ting som "vedder for at dere ikke blir noen designere ass".. For å si det sånn.. Klarer du ikke å ta imot kritikk på noen måte blir du verken designer eller du klarer å mestre ett yrke hvor du kunden faktisk bestemmer og du må faktisk spise kundens kritikk.

 

La oss si du får en jobb.. Du lager et fint design og er kjempe fornøyd, men uten at du vet det så har ikke alle mennesker lik smak og ikke lik fantasi. Han som betaler sier at jeg syntes du kunne godt ha gjort det litt bedre ved å gjøre ditt og datt. Tror du han sier det for å være jævlig? Nei, han sier det for å enten gjøre DEG og designet bedre, eller tror du han sier det for å ødelegge karrieren din?

 

Tror du vi sitter her å gir deg kritikk for å være slemme? Grunnen til at du postet designet her var at du var meget fornøyd selv, men du kan ikke poste ett design her uten å få kritikk.. Se hva alle de andre har gjort? Hvis du ikke tør eller vil risikere og få kritikk på designene dine syntes jeg du skal sende de personlig på mail til den personen som skal ha de, og holde deg langt vekke fra dette yrket eller denne hobbyen.. Eller låse deg inne ett sted og designe så mye du vil.. Uten kritikk fra andre.. Det blir ensformig det..

Endret av sparks
Lenke til kommentar

:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: <----

 

VÆR SÅ SNILL.

 

Tjcombo, det jeg sier deg nå kommer rett fra levra, det ligger ikke noe mer bak det en at jeg pføver å fortelle deg hvordan andre oppfatter deg.

 

DU DRITER DEG UT. :)

 

Hurrameghei! Hvorfor har det noe å si at personen som ikke aksepterer deg er 15 år? Når den personen faktisk viser seg LANGT mer moden, ja rett og slett voksen, en deg?

 

Forresten: ut ifra det du har sagt i dag: Du er en dårlig designer. En som driver med grafisk utforming må og BØR tåle kritikk, det e slik man kommer seg frem her i livet. Hadde det ikke vært for dette forumet, hadde de fleste her fremdeles laget stygge templatesider med midimusikk og times i størrelse 72. Det er kritikken man vokser på!

 

Er du flink med layou/design? Ingen tvil.

 

Kan du bli mye bedre? Fremdeles ingen tvil.

 

Jeg har faktisk mistet all respekt for deg sånn ca. 8 ganger i dag.

Lenke til kommentar
sparks, har nevnt at negativ kommentar aksepterer jeg, men det er måter på å kommentere... men det er greit.

 

Håper dere sier dette for mitt beste, så jeg skal lese ordentlig godt og faktisk høre på det som er sagt...

Da bør du sjekke de innleggene dine og våre et par ganger til og så kanskje tenke tanken unnskyld..

Lenke til kommentar
Yes... yes skal prøve å venne meg til dette...

har satt en strek for meg selv nå...

Da kan du iallefall vende deg til det med en kraftig advarsel for oppførselen din her i tråden ;)

 

Dessuten hadde det vært MEGET fint om dere kunne stoppet å diskutere annet enn GFX.nos webdesign her i tråden nå snart. Ser jeg mer etter denne posten vet jeg ikke hva jeg gjør :p

Lenke til kommentar
Yes... yes skal prøve å venne meg til dette...

har satt en strek for meg selv nå...

Da kan du iallefall vende deg til det med en kraftig advarsel for oppførselen din her i tråden ;)

 

Dessuten hadde det vært MEGET fint om dere kunne stoppet å diskutere annet enn GFX.nos webdesign her i tråden nå snart. Ser jeg mer etter denne posten vet jeg ikke hva jeg gjør :p

One thing leads to another and.. Det er godt å diskutere.. Vi fikk forhåpentligvis noe godt ut av dette..

Lenke til kommentar

"...dere blir ikke gode designere ass"

 

Idiotisk påstand. Kanskje eg ikkje er en av dei beste her, men eg veit veldig godt med meg sjøl at eg har en viss ferdighet innen webdesign. Dessuten, du er fleire år eldre enn oss andre her (med noken unntak seff) - og vi har fleire år på å "hente deg inn"...

Å vere så vanvittig overlegen på et slikt forum og bryte ned vårt lille fellesskap her synest eg er dårlig av deg :thumbdown:

 

edit: håper du tar alt dette til deg, og blir en koselig kar tjcombo, men du har en del respekt å gjenvinne.

Ser at det er fleire moderatorer som leser tråden, og eg er fullstendig klar over at det er fleire her (inkl. meg) som kanskje burde fått en liten advarsel - men det er verdt det. Av og til bryr eg meg rett og slett ikkje om ka som er konsekvensane av mine handlinger.

Endret av arve87
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...