Gå til innhold

Prosjekt nr 2 (oppdatering 27.02. 2005!)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er tilbake fra Roma, ja! Over 20grader, god mat og godt tilbehør gjør underverker!

 

I dag har jeg saget til de nye beina. Jeg har jo opp til flere versjoner av beina tidligere i loggen, men.. De nye beina (ja, det kommer bilder i morgen) blir svært mye bedre enn de tidligere forslagene mine. Dere får se i morgen.

 

Ellers har jeg også vært på en liten hw-shopping på nærbutikken igjen (Digital Impuls;). Selv om jeg hadde svært lyst på et x800XT, måtte jeg moderere meg endel. Det ble bare et 9800pro, en 200Gb S-ata og en Nec 16xDVD-brenner... Nå har jeg i alle fall nok hw til å få maskinen i gang, så det er jo en enorm motivasjonsfaktor i seg selv! Nå vil jeg snart få den i gang!

 

Har selvfølgelig stort sett fri denne uken (må jo slappe av litt etter storbyens tjas og mas før jeg begynner på jobb igjen!), så jeg kommer nok til å få gjort litt :yes:

 

Hva det blir under lokket? Av og på, reset og ejekt-knapper, og en eller annen form for temperatur-overvåking (håper jeg!).

Lenke til kommentar

uff..nei...faen... ble litt deppa her nå... nå har jeg lest igjennom 45 sider i strekk... men men .. var verdt det selv om det ikke var noen slutt enda...bli ferdig til jul da er du snill:) ser ut som det "påskeegget" ditt blir rått og godt til slutt:)

:thumbup: keep it going baby.... weee mitt første innlegg på denne greia..altså prosjekt greia her... En ting skal du ha... og det er at du iallefall ikke har mangel på fantasi :w00t:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...