Gå til innhold

AI / program som gjør tekst til tale


Anbefalte innlegg

I fjor ble jeg operert en del i halsen, noe som har ført til at jeg har en del grøtete tale. I jobben pleide jeg å lage en del videoer med hensikt å drive opplæring av IT-systemene for ansatte. For t de som ser på fremtidige videoer skal slippe grøtete tale, iallefall enn så lenge, er jeg på jakt etter en AI eller program som kan brukes til å generere fortellerstemmen ut ifra manuskriptene jeg lager.

Noen tps?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sjekket narakeet og speechify etc... de virker enda å ha problemer med tonEfallet 🙂 til norsk... innimellom brukbart, men innimellom gjør de feil

Oskar-stemmen på Speechify uttalte "A I" istedenfor  "ai" eller "ii" som de to damestemmene. (brukte siste setningene til TS sitt start-innlegg som test)

De engelske har nok kommet lenger, men begynner å bli brukbart med norsk.

 

https://elevenlabs.io/ høres veldig bra ut, men støtter p.t. kun Dansk el Svensk som det nærmeste

Endret av Rune_says
Lenke til kommentar

Speechify har vært så langt blant de beste på internasjonalt nivå, og de har blitt raskt bedre for meg i andre språk enn engelsk men som fortsatt er større enn norsk.
Mao. tipper jeg at de vil bli enda bedre, men at det kan tid, uspesifert hvor mye 

Lenke til kommentar

Vil tro at elevenlabs etterhvert får støtte for norsk. Da kan du i så fall lære den opp til å gjenskape din stemme basert på tidligere videoer du har laget. Men det skal mye til at utenlandske tjenster vil støtte norske dialekter på en god måte. Sånn sett er kanskje det beste håpet at nasjonalbiblioteket lager en tilsvarende tekst til tale som de har laget for tale til tekst, som håndterer norske dialekter veldig bra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...