Gå til innhold

Elbilene kastes ut av kollektivfeltet på E18


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
plankeby skrev (15 minutter siden):

Hva i all verden er argumentet for å opprettholde dette de siste år?

Argumentet har nok i hovedsak vært at det andre feltet på Ring 3 nå får dobbelt så høy belastning og firedobbelt så mye trafikk.

Jeg sier ikke det for å forsvare at elbiler skal fortsette å kjøre i kollektivfeltet.

Lenke til kommentar
20 minutes ago, plankeby said:

Jeg ble dypt overrasket over at de fortsatt hadde lov å kjøre der. Hva i all verden er argumentet for å opprettholde dette de siste år? Elbiler er blitt premium komfort og er i volum at det sinker buss. 

Mellom Asker og til Ring 3, tror jeg elbiler i kollektivfeltet i svært liten grad sinker buss. Det som sinker vil gjerne være biler generelt som står å venter på å komme seg inn i kjørefeltet etter en av påkjøringsveiene. Når trafikken i de vanlige feltene øker mer, tenker jeg det fort også blir mer "forsinkelse" av biler som skal inn i feltene etter å ha kjørt inn på E18.

Hvor fult kollektivfeltet er andre steder vet jeg lite om. Men etter at man må være 2+ i bilen, er det gjerne ikke spesielt mange i kollektivfeltet.

Lenke til kommentar

Selv om akkurat denne begrensningen i utgangspunktet er midlertidig er dette som sagt en naturlig utvikling og det lå allerede i kortene den gangen fordelene med EL-Bil ble innført. At noen virker overrasket over dette er for meg en fullstendig gåte?

Jeg kjører ikke EL-bil selv, men ser at mange CO2 tilbedere ler seg skakk over dette? Hva er det de ikke har fått med seg?

Endret av trn100
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...