Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Tips til innredning av inngangsparti (gang / "entré")


Anbefalte innlegg

Lurer på om noen her har gode tips til innredning av et inngangsparti? I gangen vår flyter det av skolesekker, vesker, bag'er og sko, og jeg skulle gjerne hatt litt orden i kaoset.

Yttertøy og det meste av sko har vi et eget lite rom (kott) for, men det er ikke plass til alt der inne, og resten flyter ut på gulvet i gangen. 

Hva gjør dere?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fint med en skisse av arealet på inngangspartiet. Vedr dører og plass.

Man får høyskap som er 30 og 40 dype. Med mange hyller blir det også skoskap. Dørene kan ha speil eller kul farge. 

Var dette med arealet da... 

Endret av plankeby
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

1. Ta en opprydning i alle tingene og kvitt dere med det dere ikke lenger bruker. Ha en sånn opprydning fast 1-2 ganger i året, gjør det til en fellesaktivitet og gjør en hyggelig aktivitet etterpå. Jo fortere og bedre dere ryddder, jo mer tid til det som er hyggelig. 

2. Pakk vekk sesongklær. Dere bør bruke veggene fra gulv til tak i det kottet, legg det som ikke er i bruk øverst og det som er i bruk nederst/lett tilgjengelig. Eller ha det et annet sted. Veldig praktisk med store plastkasser med lokk, til sko og jakker om dere legger det vekk andre steder (loft,kjeller,bod).

3. Fordel plass til alle og la barna selv ha ansvar for sine ting på sin plass. Husk å ha nok hyller, skap, knagger og kurver til å oppbevare ting i. Ha faste plasser på alt, og rydd vekk ting med en gang (så sant det er tørt osv). 

Greia er å ha gode rydderutiner og fast plass på ting. Gjør det til noe gøy for barna, når det er ryddig bruker man mindre tid på rot og får mer tid til overs som man kan bruke sammen til å f.eks spille spill, bake boller osv. 

...Hmm, ser nå at du ikke nevner noen barn, bare mitt hode som antok det i farta 😂 Jaja, rådene står uansett og kan kanskje være nyttige for andre som leser, om du ikke har barn selv.

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...