Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Er det for tidlig å vise henne mine "sanne farger" ennå?


Gjest 361a9...0d0

Anbefalte innlegg

Markiii skrev (15 minutter siden):

Det er noe annet å være ute og få komplimenter fra tilfeldige forbipasserende, enn å pleie forhold ("venneforhold") med andre menn, eller søke validering fra menn som følger en på sosiale medier.

Jeg ramset opp noen eksempler på hvordan sjalusi ikke nødvendigvis gir seg, men tar en annen retning selvom man forhindrer èn form for oppførsel/aktivtet. 

Jeg vet ikke om kjæresten søker validering fra andre menn, eller om andre menn validerer henne på det hun legger ut. Hvis det kun er det sistnevnte som skjer, så er det nesten det samme som å få komplimenter på gata. 

Hvis dama alltid doller seg opp, legger ut snasne bilder og gjør masse aktivt for å bli validert av menn, så er jeg enig i at det kan være et rødt flagg, men ikke nødvendigvis så farlig. Vi har vel alle godt av litt bekreftelse i ny og ne, uten at det trenger å bety at man ønsker noe mer. 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
2 minutes ago, Guest 361a9...0d0 said:

Det er ikke "the truth" bare fordi du mener dette.

Jeg er jo bare redd for å miste hu jeg har blitt glad i. "På kroken" har hu vært lenge (4 mnd), vi er så og si kjærester nå.

Det kommer ikke til å vare lenge når du viser henne ditt sanne ansikt, mannen bak løgnen, personen under det overfladiske bedrageriet.

Problemene med å leve slikt "dobbelt" er mangefoldige, du skaper din egen psyke og sjel på denne måten, du skaper den syk.

Du ber moderator stenge tråden fordi du ikke liker tilbakmeldingene når du selv har bedt om tilbakemeldinger?

Du kommer ikke langt når du må bære vekten av ditt eget selvbedrag og fornektelse.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Gjest 361a9...0d0
Neffi skrev (4 minutter siden):

Jo, men det bekrefter jo også at dere er på et ganske likt utviklingsnivå.


Ikke lat som at du kjenner oss 🤦‍♂️

Anonymous poster hash: 361a9...0d0

Lenke til kommentar
Gjest 361a9...0d0
Kakkelfant skrev (1 minutt siden):

Du ber moderator stenge tråden fordi du ikke liker tilbakmeldingene når du selv har bedt om tilbakemeldinger?


Nei, jeg ba mod stenge fordi dere er mer og mer ufine mot meg.
Jeg ba om tilbakemeldinger, for å kunne jobbe med meg selv og få bedre perspektiv på ting.

Men sånn som det høres ut nå så er jeg "dømt til å mislykkes" fordi jeg "ikke kan endre meg" virker det som. Men det er feil.

Anonymous poster hash: 361a9...0d0

Lenke til kommentar
Gjest 338ee...887

Du har det som mange menn, ikke bekymre deg over det.
men samtidig så har også disse mennene, også noe å jobbe med.

Stopp å vær sjalu, har ikke partneren din lyst å være med deg, så har de ikke det.  Bedrar de deg, så gjør de det også. Om det er rettferdiggjort eller ikke har ikke noe å si..Du kan aldri stole 100% på noen andre uansett..Så det er bare å legge fra seg, noe annet er veldig naivt.

Hjelper selvsagt å lære seg å kjenne mennesker også, kjenne igjen stereotypiske mennesker/atferd osv osv så er jo sjansen minimal.

 

Høres mer ut som du har en partner som innerst inne har dårlig selvtillit og søker bekreftelse fra andre, noe som er helt normalt også( dessverre ) Du har jo samme problem selv, bare kanskje ikke like åpenlyst.

Alt i alt må du nok sette deg inn hva du ser etter i en partner, kanskje det er noe du finner, eller kanskje ikke. Du må ta standpunkt og være realistisk og ta det for hva det er.

 

Er ikke til mye hjelp å fortelle deg dette, for du vet det allerede.. Men noen ganger hjelper det å høre det fra andre.

Anonymous poster hash: 338ee...887

Lenke til kommentar

Dette er et "deg"-problem. Du må jobbe med deg selv, gjerne via terapi. I 2024 er det ikke skam å gå i terapi.

Når du føler at du er sjalu uten at du har noen grunn til å være sjalu, er det ikke sjalusien som er problemet. Det er din usikkerhet du må jobbe med. Altså, problemet er i ditt eget hode. En av problemene med denne væremåten er at den vil være selvoppfyllende. Din usikkerhet vil gå så mye utover forholdet at hun etter hvert vil bli så lei at hun går fra deg.

Ser at folk skriver, "stopp å være sjalu", men sjalusi er ikke en følelse man råder selv over. Det er som regel symptom på noe annet.

Endret av RRhoads
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Selv overskriften her viser at du ikke har forstått noen verdens ting - du skal vise ditt sanne ansikt fra dag 1, og ikke drive med bedrageri for å sy puter under og sminke opp ditt eget selvbilde.

Dette later til å være et klassisk "Ja slik skal det nok være, men [unntak for meg selv fordi...]" tilfelle.

Inntil du slutter å leve denne løgnen vil du ikke komme noen vei.

Det er en lang og vond vei å gå, men ingen kan gå den for deg.

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
1 hour ago, Guest 5bac7...868 said:

Mulig jeg sporer litt av her nå. Men hva tenker egentlig folk om damer som stadig driver og legger ut selfies på story? Da tenker jeg selfies uten noe spesiell årsak bak, dvs typisk "se hvor pen jeg er". 

Jeg er ikke i forhold, men hadde egentlig ikke blitt så begeistret hvis damen drev med det. 

For det fremstår som to årsaker til at dette blir gjort:

1. De vil vise seg frem til menn

2. De har store selvtillitsproblemer

Begge deler er røde flagg for min del.

Har ingen problem med at selfier sendes til vennene, av begge kjønn, men stories synes jeg er litt rart, definitivt hvis den er public. 

 

Anonymous poster hash: 5bac7...868

Min kone gjør også dette. Dvs hun legger stort sett ut når vi er på tur en eller annen plass, det snør, ser nordlys eller det er noe litt spesielt eller vil vise frem hvor "fint" hun har det. Da poserer hun veldig. Av og til når vi reiser tar hun og en veninne eller søsteren hennes veldig mange bilder av hverandre som de poster. Igjen har eg ingen problemer med det og er glad når eg slipper å ta bildene av henne selv. Nå er min kone fra filippinene og er nok veldig glad for alt hun får oppleve og det kan være en av grunnene.

Eg er vel av litt motsatt oppfatning på siste du skriver. At det nesten er mer normalt å dele til mange, istedenfor å sende dette direkte til folk. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest 338ee...887
Påkrevdnavn skrev (3 timer siden):

Altså, som en kvinne i 30 årene, så har jeg også mange mannlige "venner". Ingen jeg henger med helt alene, eller har behov for å prate med i dypere skala, jeg er i et forhold, men jeg er en ekstremt sosial person. Jeg poster også masse selfies på snap.

J

 

Er også viktig å huske på at menn er menn, og menn kjenner menn bedre enn kvinner kjenner menn.
 

Nå har det selvsagt mye å si hva "dypere" samtaler er for at det skal anses som noe dypt, eller om man henger med de alene eller ikke.

Tingen det hele går på er.. Vil mennene du chatter/omgås med.. Ligge med deg dersom de får sjansen?
Sannsynligheten her er nok overraskende for mange kvinner veldig høy uansett hva man tror.

Og det er dette Mannfolka ikke liker.  For det skal så enormt lite til for å irritere damer, og en krangel er nok til at noen drikker hakket for mye, og havner i en situasjon som gjør at man ender opp utro, uten at man kanskje husker stort av det eller ønsket det i første omgang.  Men grensene forsvinner under påvirkning.

Eller så trenger ikke ligging direkte være det som skal være et problem, men det kan være kyniske mannfolk der ute.. Som prøver å holde så mange dører som de kan halvåpne.  Ved å være personen kvinnen ønsker at de skal være.. En kamerat de kan "snakke" med om småting,  eller dype ting,, eller bare overfladisk gossip.

Noen menn leser kvinner ekstremt enkelt, og i mange tilfeller koster det så enormt lite å holde damer tett på seg selv om det ikke egentlig er "tett" 
men at man har de såpass tett at ved en evt sjanse, så smetter de inn.

 

jeg jobber i finansbransjen. Jeg kan snu meg hvor som helst, og spørre om vedkommende har damer i forhold på snap eller andre SoMe plattformer som de holder kontakt med for å potensielt få seg noe.. Og selv om det ikke ender opp med ligg, så holder de dem der fordi det nettopp koster så lite.   Naboen min her visste meg i lunsjen i dag 3 samtaler han har gående med 3 gifte kvinner, 1 han ligger med når han er i byen hennes, 1 håper han å ligge med, hun forteller non stop om problemene mellom hun og typen, og bes i merke at hun tror den hun prater med er bifil og mest gira på menn..Men han vet at dersom sjansen er der en gang, så er veien enkel ved å prøve seg og bare skylde på alkohol etterpå.

Du kan godt si at meningene mine er pga yrket jeg er i.. Men jeg var elektriker først, og det var samme regla der..og det var lenge før tinder.  I perioden mellom der jobbet jeg som butikksjef for 4 butikker med personalansvar for over 200 stk.  Møtte på samme der..  Gamle som ynge..Hadde ikke noe å si.

 

Så jeg har enda til gode å møte menn, som GENUINT ønsker å være "kompis" med en vanlig dame. ( in before alle " Jeg vil ikke ligge med mine venninner" mannfolka kommer ) 

En ting er å være bekjent, noe annet en "venn"

For meg er en bekjent ikke en du konverserer med i hverdagen, men møter via andre feks.
en venn er en du kan konversere med på privat nivå. ( Altså ikke bare jobb ) 

Som med alt annet finnes det selvsagt de som går i mot strømmen og normen, og skal jeg være helt ærlig..Så tror jeg de som sitter på slike forum som dette..Faktisk er i overflod av disse menneskene også.. Så er jo ikke rart hvis man finner de her tenker nå jeg.

Anonymous poster hash: 338ee...887

Lenke til kommentar
Gjest 361a9...0d0
Kakkelfant skrev (14 minutter siden):

Selv overskriften her viser at du ikke har forstått noen verdens ting - du skal vise ditt sanne ansikt fra dag 1, og ikke drive med bedrageri for å sy puter under og sminke opp ditt eget selvbilde.

 


Jeg driver ikke med bedrageri. Men alle vil vel vise sine beste sider i starten av dating stadiet? Dessuten tar du feil om dette med å «sminke meg opp», jeg sa ganske tidlig i vår relasjon at en av mine svakere sider er at jeg kan ganske lett bli sjalu. Og vi hadde en fin samtale om dette. Hu sa ting som «ingen er perfekte» og at hu kan forstå.

 

Mvh TS

Anonymous poster hash: 361a9...0d0

Lenke til kommentar
Gjest 361a9...0d0 skrev (5 minutter siden):

Dessuten tar du feil om dette med å «sminke meg opp», jeg sa ganske tidlig i vår relasjon at en av mine svakere sider er at jeg kan ganske lett bli sjalu. Og vi hadde en fin samtale om dette. Hu sa ting som «ingen er perfekte» og at hu kan forstå.

Du forsnakker deg jo i første settning, og indikerer enten med overlegg eller ikke at du ikke har vært ærlig:

Sitat

Jeg har sagt til hu at jeg blir veldig lett sjalu, men er det for tidlig å vise hvor sjalu jeg KAN være?

Du går ganske langt i å antyde at det du snakker om her er sjalusi på et nivå hun ikke forstår før hun opplever det. Altså sykelig og destruktivt sjalu. Og at hun ikke har forstått alvorligheten. Ingen møter sykelig og destruktiv sjalusi fra partneren med kommentarer som "ingen er perfekte".

Det er forskjell på å si:
- Jeg har lett for å bli sjalu.
- Jeg sliter med sykelig sjalusi.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest 361a9...0d0
Zepticon skrev (2 minutter siden):

Du forsnakker deg jo i første settning, og indikerer enten med overlegg eller ikke at du ikke har vært ærlig:

Du går ganske langt i å antyde at det du snakker om her er sjalusi på et nivå hun ikke forstår før hun opplever det. Altså sykelig og destruktivt sjalu. Og at hun ikke har forstått alvorligheten. Ingen møter sykelig og destruktiv sjalusi fra partneren med kommentarer som "ingen er perfekte".

Det er forskjell på å si:
- Jeg har lett for å bli sjalu.
- Jeg sliter med sykelig sjalusi.


Mulig jeg tok i litt der. Jeg sliter ikke med sykelig sjalusi, det er å ta i. Mvh TS

Anonymous poster hash: 361a9...0d0

Lenke til kommentar

Tenk 2 eller 5 år fram i tid. Vei gode og dårlige sider oppmot hverandre. Hvordan tenker du deg forholdet vil bli?

 

At jenta di har mest guttevenner, fordi de synes ho er grei, morsom og en venn. Ikke nødvendigvis ho har de på grass.

Jeg ville fortrukket å vere ærlig, det har du best av selv også i det lange løp.

 

Lenke til kommentar
Gjest 4cf39...b2f
Gjest 338ee...887 skrev (14 minutter siden):

ESå jeg har enda til gode å møte menn, som GENUINT ønsker å være "kompis" med en vanlig dame. ( in before alle " Jeg vil ikke ligge med mine venninner" mannfolka kommer )

Jeg er mann og har ingen problemer med å være kompis med ei dame. Men om vi begge hadde vært singel hadde jeg ikke hatt noen problemer med å være fuckfriends heller, om hun så greit ut, og om hun da fant seg type hadde vi lett kunna lagt den ballen død uten at det hadde påvirket noe.

Flere av mine tidligere venninner har jeg hatt slike relasjoner til og det har ikke vært noe romantikk involvert, annet enn felles interesser og fysisk tiltrekking. Men så snart de er "av markedet" så er det ikke noe ønske fra min side om å blande meg borti det på noe vis. Jeg er jo som kompis genuint opptatt av at hu har det bra, og da er det jo ganske dust av meg å risikere relasjonen min til henne, og hennes relasjon til typen for et ligg.
 

Anonymous poster hash: 4cf39...b2f

Lenke til kommentar
Gjest 4cf39...b2f
anomys skrev (5 minutter siden):

Tenk 2 eller 5 år fram i tid. Vei gode og dårlige sider oppmot hverandre. Hvordan tenker du deg forholdet vil bli?

At jenta di har mest guttevenner, fordi de synes ho er grei, morsom og en venn. Ikke nødvendigvis ho har de på grass.

Jeg ville fortrukket å vere ærlig, det har du best av selv også i det lange løp.

Jeg tenker dette er en bra øvelse. Om du sliter med sjalusi er kanskje ikke utadvendte jenter med høyt behov for ekstern bekreftelse rett match. Kanskje like griet å spare dere for den friksjonen som blir med å ha to så motstående behov.

Anonymous poster hash: 4cf39...b2f

Lenke til kommentar
Gjest 5bac7...868
35 minutes ago, ili said:

Min kone gjør også dette. Dvs hun legger stort sett ut når vi er på tur en eller annen plass, det snør, ser nordlys eller det er noe litt spesielt eller vil vise frem hvor "fint" hun har det. Da poserer hun veldig. 

Ja, men det blir jo noe annet enn det jeg beskrev. Legger hun stadig ut selfies hvor bakgrunnen, eller tekst er helt irrelevant? Fokuset er kun på hennes ansikt eller kropp? Det er det jeg synes er litt kleint å jevnlig legge på en story når en er i forhold.

Anonymous poster hash: 5bac7...868

Lenke til kommentar
Gjest 5bac7...868 skrev (11 minutter siden):

Ja, men det blir jo noe annet enn det jeg beskrev. Legger hun stadig ut selfies hvor bakgrunnen, eller tekst er helt irrelevant? Fokuset er kun på hennes ansikt eller kropp? Det er det jeg synes er litt kleint å jevnlig legge på en story når en er i forhold.

Anonymous poster hash: 5bac7...868

jeg syns du burde ta det opp med jenta di. Om ho vil fortsatt gjøre det, så er jenta i sin fulle rett å fortsette med det. 

Her sier du selv at du føler det blir kleint. Ikke trigg sjalusien, det blir bare verre. 

Lenke til kommentar
Gjest 361a9...0d0
anomys skrev (19 minutter siden):

jeg syns du burde ta det opp med jenta di. Om ho vil fortsatt gjøre det, så er jenta i sin fulle rett å fortsette med det. 

Her sier du selv at du føler det blir kleint. Ikke trigg sjalusien, det blir bare verre. 

Trodde du at du svarte meg? Det er flere enn meg, TS, som poster anonymt her inne..

Anonymous poster hash: 361a9...0d0

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...