Gå til innhold

Sikkerhet i privat avtale om "tilbakebetaling"?


Anbefalte innlegg

Unnskyld meg, men dette høres en smule naivt ut basert på det du forteller oss her, men det har du sikkert fått med deg nå. Ingen seriøs grunder samler inn penger fra tilfeldige (?) enkelpersoner de treffer på Twitter. Selv et lite selskap/foretak kan finne funding på mange andre og mer seriøse måter. 

Kanskje du burde navngitt denne mannen slik andre kan bli advart. 

Jeg hadde også vært forsiktig med å identifisere meg selv på nett. Vet at du har avslørt identiteten din tidligere, men hadde kanskje blitt ubehagelig om vedkommende fant denne posten og til og med kontrakten dere skulle skrive? Er vel mulig å lage anonyme innlegg og videre anonymisere mest mulig.

Jeg er ingen advokat, men slike avtaler er nok i praksis null verdt. Og summen er såpass lav at det ikke er lønnsomt å eventuelt forfølge det i rettsvesenet - om i det hele tatt mulig. Jeg hadde en avtale i forbindelse med et samarbeid (ingen økonomiske utlegg fra min side, men deling av kunnskap og tid). Mest for å være disiplinerende da jeg visste at den trolig ikke ville være verdt så mye. Når samarbeidet ble avsluttet uten måloppnåelse var den i praksis null verdt og det var ingen grunn til å bruke tid på å følge opp avtalebruddet. 

Sett heller pengene dine i Bitcoin om du ønsker å ta litt risiko. :) 

Endret av DukeRichelieu
  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Hei! Beklager så sen oppfølging, livet er litt 🥵

Enig i at det var en del røde flagg. Som fort får meg til å fremstå som en NAIV JÆVEL. Derfor ønsket både om å snakke litt rundt konteksten. Sosialt vanskelig å male opp med ord, men IMO mange ting som bygde etos. Selger siden 09, liker å tro jeg har litt nese for slikt. Og personen. Uten at kjendisstatus = garanti for skikkelig opplegg, les meg ikke dithen.

Når jeg etter hvert skjønner at jeg ikke kan få den vissheten, garantien, rundt premissene - så faller automatisk hele opplegget. Var i essens det det sto på for min del. Kunne tatt sjansen, om premissene hadde vært sikre.

På dette tidspunktet, er vi i dialog. Så eksploderer livet. Sak på huset, potensielt tap på 1M blusser opp igjen. Dødsfall i familien. Med mere. Sagt på annen måte: oppgaver som automatisk får forrang. 1M gjøres skikkelig, dødsfall gjøres skikkelig. 70k gjøres også skikkelig - men prioriteres av åpenbare årsaker under. Har ikke kapasiteten til å vurdere 70k skikkelig, da må det vente.

Rushinga fortsetter - tross flerfoldige beskjeder om dette på DM. Slutter å svare, livet er for kort. NN blir til bot som liker og kommenterer på omtrent hver eneste tweet. Rush, rush, rush. Direkte i spenn med tidligere omtalte antatte etos - samt nye, RØDE FLAGG i hopetall. Jeg starta for øvrig dialogen (i desember) med å gjøre tydelig obs på at jeg har mange jern i ilden, ting tar tid. Spesielt fordi jeg på daværende tidspunkt befant meg i en real, bipolar, bølgedal. Liker åpenhet; sa rett ut at det kom til å ta litt tid/energi å rydde opp i topplokket. Går greit her, altså. Les ikke sånn. Men det som da tross alt ble sagt i klartekst, var PSYKISJ SJUK. Da lukter det også litt ekstra Durek av hva han holder på med. Selv om det altså går helt fint her. Ække gal! Tror jeg 😁

Mange røde flagg, ja. Selv om det vi holder på med per deff er spekulasjoner. For all del, kan jo være realt opplegg. Kanskje (tviler). Småirrelevant, egentlig. For ovenfornevnte = IRRITERT "Bjarne". Evt: ufint, manglende respekt, manglende forståelse. Fuck off. Da kan egentlig opplegget være så bra det bare vil. Selv om det stinker bogus. Konklusjon: stanken kommer fra en viss "Hollywood-trener". Hilsen irritert "Bjarne".

Anonymitet:

Ser poengene. Treffer dessuten målgruppa greit; lever hardt og skarpt. MEN. 1) liker å tro at jeg kan stå inne for/backe det jeg gjør. Det kan jeg gjøre under fullt navn 🙂 2) Sure nisseluer/hatere (bredt definert) = 🍿 Trives i moshpit! Som feks én av gangene jeg var i Nettavisen. Sååå mange nisseluer i kommentarfeltet. "Hadde jeg også tjent", "hadde jeg også" - blablabla, ta deg en bolle, slutt å vær GLASSMANET. Koooste meg i moshpit-kommentarfelt!

BTC:

Indeks all the way, baby. Krydra med litt utbytte siste drøye året; holde sparinga underholdende. Innskudd i indeks < daglige svinginger = umiddelbar belønning baba :( Og "lønn" - altfor gøy. Artig!

Derfor også starta mini-DCA-lodd i BTC. Småpenger, legger ikke livet mitt i det. Men poteniselt enorm oppside + litt mer morokrydder i sparinga 🤠

Endret av Bjarnemann
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...